Yaklaşık 1 yıldır bu konuyu yazmayayım dedim ama olmuyor.

Bu huyları ni bildiği halde cagiriyor niye mesafe koymuyor birde virus girdi icinicine
Valla benim de başımda böyle arkadaşlar vardı eşime söyledim. Esin kalabalığı samatayi seven bı insanmış nasılsa ona dokunan yok çocuğa anne bakıyor temizliği kadın hizmeti kadın kocaya dokunan yok. Anlamaz bu erkekler biraz aptala anlatır gibi anlatmak lazım. Tamam her gün gelsinler ama gece çocuğa ben bakmam gider başka odada yatarım. Hizmeti de ben yapmam ikramliklari da hazır alırsın. Tamam başbaşa da kalmayalım 2 ayda bir muck muck yaparız hadi öptüm bye

Bu tip insanlardan hiç haz etmem ve nedense hep misafirperver insanı çok iyi seçip yapışmayı iyi bilirler. Meslek edinmişler gibi. Çözüm şu, siz de kendilerine misafir olun biraz iş yaptırtın alttan alta, kendileri nasıl kendilerini davet ediyorsa, eşimle sıkıldık biraz size uğrayalım dedik de, ansızın gidin rahatlarını bozun.

E söyleyin bebek var artık eskisi kadar müsait olamıyoruz kusura bakmayın diyin. Madem çok samimiler sorun etmezler. Saat 11 gibi hadi gençler sizin kafanız rahat ama benim düşünmem gereken bi bebek var sonra devam ederiz diye esprili bi dille ortamı ayarlayabilirsiniz. Veya bi dahaki sefere sizdeyiz filan.. ne bileyim sinir krizi geçirerek ağlayarak kendini balkon kapatmadık bi sorun gibi gelmedi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…