Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

İşte olayın bam teli o varken bana cok ilgili davranıo.ilgili eş profili çiziyo

Eşinizi evden göndermek yerine arkadaşım dediğinz o kişiyi evinize kabul etmeyin dışarda görüşün diyeceğim ama bence dışardada görüşmeyin

Bence sizde şu subay eşi olan üye gibi yapın. Eşinizin gözü dışarıdaysa, iradeli değilse bu olmaz başkası olur. Nasıl engelleyeceksiniz hepsini?

Eşinin yanında arkadaşının başka birinden hoşlandığı söyle. Eşinin arkadaşına olan ilgisi varsa bile kaybolsun. Arkadaşınıda kesinlikle eşinle aynı ortama sokma. Çevrende bekar bi erkek varsa ilgisini o yöne çevirebilirsin bence. Falanca kişi seni görünce gülümsüyor gibisinden. Eşini bu kıza karşı iyice soğut.Arkadaşınıda yavaş yavaş ilişkini kes. Hazır birbirlerinde numara yok. Bu ilişki ilerlerse böyle kısa zamanda korktuğun başına gelir.

Ama o zaman sizinki aldatma aldatılma olayına zemin hazırlamak gibi olur ortada şu an için bşy yok devam ederseniz ise olması muhtemel gibi çünkü arkadaşım dediğiniz zilli oynak belli kocanızın olduğu yere mekana vs neyse davet ediyorsunuz 3 lü takılıyorsunuz kısacası kadın zaten sağlam pabuç değil bence yanlış yapıyorsunuz Hani şöyle olsa kadın ciddi ahlaklı olsa eşinizde yavşama olsa dediğiniz mantıklı ama şu halde asla asla mantıklı değil

Arkadaşın dediğine 100 de 100 katılıyorum. Çünkü iki tarafda sinyal veriyor zaten. Bir kadın erkek ilişkisinde zaten bi anda bir ilişki olmaz ki bunlarda kıvılcım başlamış. Bence bunlara zemin hazırlamayın.

Burada okuduğum ve uzun süre etkisinde olduğum bir konu vardı. Linki bırakıcam lütfen okuyun. Gözünüzü kapatmayın bence arkadaşınızla görüşmeye son verin. Arkadaşınız sandığınız gibi sizin dostunuz falan değil ve eşiniz dürüst bir insan değil tavırları çok ilginç...

Benim mal görümce boşanmış ve arada bana sen saçını boyatmiyorsun, bakımlı değilsin falan der...bence bazı kadınlar bosaninca böyle acayip triplere giriyor!

Benim evli Ve çoçuklu arkadaşım evli abime sarktı hemen irtibatı kestim aynı insan bana düğünümde kaptın yakışıklıyı bizede böyleleri gelmez hanzoloraı gelir dedi en iyisi sezdin koskandın kes irtibatı

Essegin aklina karpuz kabugunu dusurmussunuz

Arkadaşınızla gidin cafe de bı yerde görüşün eşiniz evdeyken akşam akşam ev oturması yapmanız mantıklı mı bıde bu ahlaksızlığı yakistirdiginiz kişiyle neden hala ısrarla görüşme çabası??? Kocanizin olayına girmiyorum bile..

Birbirlerinde numaralari bile yok fiziksel olarak bı aldarma söz konusu değil eminim benim hissettiğim aralarindakinin birbirlerine kur yapma şeklinde olduğu
Böyle düşünüyorsanız yani aralarında sadece bir kur yapma olduğunu düşünüyorsanız araya mesafe koyun engel olun ilerlemesine. Yani boşu boşuna eşinizi denemeyin sonra dönülmez yollara girerseniz ne yapacaksınız. Ha ama aldatma varsa ortaya çıkarın. Tabi boşanacaksaniz

boyle bi cocukluk arkadasim iliskmi bitirmisti.onceleri konduramadim kendime kizdim ama baktim benden ayri tlf gorusmeleri falan ikisiylede bitirdim iliskmi.

Eşinizin ondan uzaklaşması için birşeyler deyin. Mesela çok erkekli ortamlara sokmaya çalışıyor beni falan. O kadın birdaha bu eve gelmesin der.

Ama tabi olacakların önüne geçemeyiz ne yapsak. Sadece o kadın haddini bilsin ve mesafe koyun ona.

Görüşmeyin tabiki. Benimde çok yakın arkadaşım evli çift vardı boşandıktan sonra evlerine gitmeyi kestim. Dışarda ayda yılda bir yemek yerdik o kadar. Oda onlar davet ederse.
Bence karşı tarafın yaptığı hiç hoş değil. O ayarlıyamıyorsa mesafeyi siz duruma el koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…