- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
İşte olayın bam teli o varken bana cok ilgili davranıo.ilgili eş profili çiziyoU
Kocamın da ona karşı bir ilgisi olduğunu düsnüyorum aslında bir kere onu uyardım keşke yapmasaydım artık oda herşeyin farkında benimde gözüm sürekli üstünde oda diken üstünde bende. Mesela arkadaşım evimize gelicegi zaman dışarı çıkmasını söylüyorum bazen çıkmıyor gereksiz yükselişleri oluyo akşamları bir rahat rahat oturamicakmıyım diye (arkadaşım çalışıyor) sonra arkadaş gelince sanki gelmeden önce sinirlendiği o değilmiş gibi gelip yanımıza oturuyor muhabbet ediyor bizimle rahatsız olduğumu bile bile bunu neden yapıyor anlamış değilim. Birde eşim onun yanında bana çok ilgiliymis gibi davranıyor.
Eşinizi evden göndermek yerine arkadaşım dediğinz o kişiyi evinize kabul etmeyin dışarda görüşün diyeceğim ama bence dışardada görüşmeyinU
Kocamın da ona karşı bir ilgisi olduğunu düsnüyorum aslında bir kere onu uyardım keşke yapmasaydım artık oda herşeyin farkında benimde gözüm sürekli üstünde oda diken üstünde bende. Mesela arkadaşım evimize gelicegi zaman dışarı çıkmasını söylüyorum bazen çıkmıyor gereksiz yükselişleri oluyo akşamları bir rahat rahat oturamicakmıyım diye (arkadaşım çalışıyor) sonra arkadaş gelince sanki gelmeden önce sinirlendiği o değilmiş gibi gelip yanımıza oturuyor muhabbet ediyor bizimle rahatsız olduğumu bile bile bunu neden yapıyor anlamış değilim. Birde eşim onun yanında bana çok ilgiliymis gibi davranıyor.
Ama o zaman sizinki aldatma aldatılma olayına zemin hazırlamak gibi olur ortada şu an için bşy yok devam ederseniz ise olması muhtemel gibi çünkü arkadaşım dediğiniz zilli oynak belli kocanızın olduğu yere mekana vs neyse davet ediyorsunuz 3 lü takılıyorsunuz kısacası kadın zaten sağlam pabuç değil bence yanlış yapıyorsunuz Hani şöyle olsa kadın ciddi ahlaklı olsa eşinizde yavşama olsa dediğiniz mantıklı ama şu halde asla asla mantıklı değilEvet aynısı bende düşündüm zaten ama görüşmemek konuyu ört bas etmek gibi geldi. Yani eşim böyle aşağılık birisiyse bunu görmek isterim doğrusu bundan kaçmak istemiyorum. Çünkü eğer böyle bişey yoksa bile ben görüşmeyi kestikten sonra da bu benim içimde ona karşı hep bir guvensizlik oluşturarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Arkadaşın dediğine 100 de 100 katılıyorum. Çünkü iki tarafda sinyal veriyor zaten. Bir kadın erkek ilişkisinde zaten bi anda bir ilişki olmaz ki bunlarda kıvılcım başlamış. Bence bunlara zemin hazırlamayın.Ama o zaman sizinki aldatma aldatılma olayına zemin hazırlamak gibi olur ortada şu an için bşy yok devam ederseniz ise olması muhtemel gibi çünkü arkadaşım dediğiniz zilli oynak belli kocanızın olduğu yere mekana vs neyse davet ediyorsunuz 3 lü takılıyorsunuz kısacası kadın zaten sağlam pabuç değil bence yanlış yapıyorsunuz Hani şöyle olsa kadın ciddi ahlaklı olsa eşinizde yavşama olsa dediğiniz mantıklı ama şu halde asla asla mantıklı değil
Benim evli Ve çoçuklu arkadaşım evli abime sarktı hemen irtibatı kestim aynı insan bana düğünümde kaptın yakışıklıyı bizede böyleleri gelmez hanzoloraı gelir dediKızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Essegin aklina karpuz kabugunu dusurmussunuzU
U
Böyle düşünüyorsanız yani aralarında sadece bir kur yapma olduğunu düşünüyorsanız araya mesafe koyun engel olun ilerlemesine. Yani boşu boşuna eşinizi denemeyin sonra dönülmez yollara girerseniz ne yapacaksınız. Ha ama aldatma varsa ortaya çıkarın. Tabi boşanacaksanizBirbirlerinde numaralari bile yok fiziksel olarak bı aldarma söz konusu değil eminim benim hissettiğim aralarindakinin birbirlerine kur yapma şeklinde olduğu
Matruj un konusu çok üzülmüştüm.Konusahibi dikkatli olunBurada bir konu vardi komsusu kocasina takmisti da adamin eski sevgilisi mi ne ciimisti. Adam askerdi falan. Hersey mumkun bak ben diyim. İliskiyi kes hatunla kocana da ayar ver.
Evet ya bende aşırı üzüldüm yani bi yerlerde bi kadın böyle bi haksızlığa uğramışMatruj un konusu çok üzülmüştüm.Konusahibi dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?