• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

Sanırım oldu bile yada ben çok dikkat ettiğim için gözüme batıyor da olabilir. Bir keresinde dışarı çıktık kare masada arkadaşım karşıma oturdu eşim yanıma yani arkadasla benim ortama öyle bir oturuş vardı ki eşimin ona daha yakın sandalyesi falan çok rahatsız olduğum yüzümden anlaşıldı tabi. Sonra başka masaya geçmek zorunda kaldık bu sefer eşim karşıma geçti arkadaş bizim ortamiza . Arkadaşa eşimin yanina oturmak istediğimi o yüzden kndisiyle yer değiştirmek istediğimi söyledim cok bozuldu ama yalicak bişey var mı ki canım. Şimdi benim bu hareketlerimden ister istemez anlıyorlar kiskandigimi ama görüşmeyi kesmek ömür boyu içimde acaba eşim beni onunla aldatmismiydi onu seviyomuydu diye kuşku olarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum varsa da yoksa da bunu nasıl anlayabilirim diye açtım bu postu
Siz olayi çözene kadar çok fazla ileri gitmiş olsalar ne yapacaksınız. Dedektiflik yerine mesafe koyun aranıza. Eşinizin ilgi hoşuna gitti belki de. Ama bu kadar içinize sokup sonra neden samimiler demeyin. Mesafe candır. Ailenin sizde hatri varda evliliginizin yok mu öylesine birşey mi sizin için. Silkelenip kendinize gelin lütfen

Ay bende güncel konu sandım yaaa. Arkadaşlar niye böyle yapıyosunuz. Her seferinde inanıyorum ya. Neyse konu sahibi biraz aydınlat bizi

Back