O zaman rahatsızdı peki şimdi de rahatsız olmuyor mu? Bir de keşke bu kadar içinize sokmasaydınız. O rahatlığı size borçlu.Boşandı diye değil evliykende çok rahatsizdik sürekli bizde yiyip içtikleri için eşim onlardan rahatsızdı sürekli laflarını ederdi ama arkadaş boşandıktan sonra eşim geldiğinde oturup bizim muhabbetlerimize dahil oluyor yanımızda oturuyor beni rahatsız eden bu.
Neden ki?Konu sahibi uyeliğini kapatti
Teşhir olmamak icin galiba. Blmiyorum tam olarak.Neden ki?
canım biz de eşimle iş yerinde tanıştığımız için arkadaş çevremiz ortak ve nerden baksanız 10-15 yıllık geçmişimiz var. ben de bu güne dek hiç rahatsızlık hissetmedim çünkü hissedeceğim durum oluşmadı. konu sahibinin anlattığı durum bana çok tuhaf geldi, bence rahatsız olmakta haklı. böyle dile getirilmeyen ufak bazı nüanslar vardır. hatta söz bile örnek veremiycem çünkü bir cümleyi bir ifade jestle söylersiniz başka olur, bir ifade jestle söylersiniz bambaşka anlama gelir. ben sadece okurken bile bu rahatsızlığı hissettim. arkadaşlarım benim de canım ciğerim bizimde çok anılarımız var ama evin ve ilişkinin bir mahremiyeti vardır o sınır baya bir ihlal olmuş. burda kızın yaptıkları açıkçası umrumda bile değil. sorun eş. durumu bu şekilde hissettiren de o zaten. "yaaaa şu kocana bişe de" lafı aklı başında düzgün adamı bi adım uzaklaştırır. sözle söylenmeyen bu ufak hareketler de o ilişkinin dinamiğini belirler zaten. burdaki konu "o kız"dan kurtulmaktan daha ciddi görünüyor maalesef.Tüm sayfaları okudum. Bir tek bana normal gelmiş. Bende eşimde birbirimizin arkadaşlarıyla buluşuruz. İçki de içeriz, evde film de izleriz. Hiçbirinden içime kuşku düşmedi. Bir kere bize gelinecekti, eşim de arkadaşımın orada diye onu alıp geldi mesela. Normal geliyor bana bunlar. Eşimin arkadaşlarıyla kampa bile gitmişliğim vardı. Sonra onlar da evlendiler, eşleriyle birlikte de gittik.
İnsan evlendiği adamı bilmez mi? İçimde böyle kuşku olursa zaten evli kalamam ben. Hadi bu kadın olmadı, başkası olacak mı olmayacak mı nereden bilicem? Onun uçkurunun bekçisi mi olucam bir ömür?
O pislikle görüşmeyi kes. İyi niyetli gelmedi bana.Kızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
canım üyeliğini kapatmışsın ama girip okursan dışarıdan söyliyim.yakınında tutarsan iş istemediğin raddeye varır.kocanı deneme.Kızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Yok genel anlamda yavşamayı itici bulur kocam.kadını beğenmediyse diyebilir evet.
ama yinede bu tür durumlara düşürecek ortamlara engel olurdum ben. daha en baştan...
Erkekler çocuk gibidir.hangi yöne çekersen ordadır.belki kocan sırf yanlış anlama diye ilgi gösteriyorsa...bence senin kocan henüz bu işin içinde değil.ama arada kur yapan bir kadın var.Eşini bence kaybetmeden olaya dur demelisin.bu arkadaşınla birşeyi bahane et küs yada canım sıkkın bu sıralar kimseyle görüşmek istemiyorum söyle gene mesafe koy.veleki aralarında birşey varsa bir mesaj bir görüşme yakalarsın. hem evinegelmeyince iletişime illaki geçer. bekleyip görmende ilginç ne yardan be serden misali...ya hiç göremezsen ki zaten gözüne sokacak halleri yok.bence sen kendine acı çektiriyorsun. ben bir kız arkadaşı hayattımdan defettim ki çok yakındım.baktım evlendim eşimle kikir kikir 3-4 görüşmeden sonra hemen orda bitirdim.birde evime sürekli girmek istiyordu.bu beni çok rahatsız etmişti. eşimi oltasınamı düşürmesini bekleyecektim.eşimlede konuştum görüşmeyi keseceğimi söyledim nasıl istersen dedi oralı bile olmadı.nedenini bile sormadı.ama bıraksam seninkinden beter samimi olurdu.bütün erkekler kadın gözüne sokarsan konuşur sohbet eder kikirder.benim eşim üstelik göndersemde bensiz dışarıya takılmazheryere birlikte gideriz.anlayacağın tamamiyle sen suçlusun. Kız arkadaşını eşinin gözüne sokuyorsun.Zaten ben ona hareketlerinden daha önceden rahatsız olduğumu söylediğim için kızdan yana farkında degilse bile benim biseylerden ötürü rahat olmadığımın farkında buna rağmen bu hareketleri yapıyor. Ve onun yanındayken bana daha ilgili davraniyo buda beni çok rahatsız ediyo iste sanki bana iyi davranarak içini rahatlatmaya çalışıyormuş gibi
Bence siz arkadaşınızı evden uzaklaştırırsanız onların arkanızdan iş çevireceğini düşünüyorsunuz. En azından gözümün önünde olsun diyorsunuz. Olacak olacak. Bunun için yapacak hiç bir şey yok..Evet aynısı bende düşündüm zaten ama görüşmemek konuyu ört bas etmek gibi geldi. Yani eşim böyle aşağılık birisiyse bunu görmek isterim doğrusu bundan kaçmak istemiyorum. Çünkü eğer böyle bişey yoksa bile ben görüşmeyi kestikten sonra da bu benim içimde ona karşı hep bir guvensizlik oluşturarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bana kalırsa biraz geri planda kalin ve izlemeye alın. Hatta umursamıyormus gibi davranın bakalım ne yapacaklar. Arkadaşınızla da araniza mesafe koymaya çalışın. Gelmek istediğinde bahane uydurun bir kaç sefer. İşte misafirliğe davetliyiz misafirim gelecek veya çocuk hasta v.sEvet aynısı bende düşündüm zaten ama görüşmemek konuyu ört bas etmek gibi geldi. Yani eşim böyle aşağılık birisiyse bunu görmek isterim doğrusu bundan kaçmak istemiyorum. Çünkü eğer böyle bişey yoksa bile ben görüşmeyi kestikten sonra da bu benim içimde ona karşı hep bir guvensizlik oluşturarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Hemen ilişkiyi kes. Yalnız eşinize kafayı taktiysa bu işin sonu kötüye gidebilir. Dikkatli olun derim.Kızlar merhaba..
Evinize almayın şüpheli tavırları varKızlar merhaba..
acaba yaşıyor musunuz sonuç ne oldu ikisene sonra merak eden ben xbaksm
Evinize almayın şüpheli tavırları var
Hemen ilişkiyi kes. Yalnız eşinize kafayı taktiysa bu işin sonu kötüye gidebilir. Dikkatli olun derim.
2020 yılı konusundan ne istiyorsunuz arkadaşlar?Kardeşim o hanımla arkadaşlığı hemen kes. Kadınlar hissederse vardır bir şey. Böyle kadınlar yuva yıkar sonra ben ne yaptım ki derler
Israrla evine almaya devam etmesi ilginçEvinize almayın şüpheli tavırları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?