Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

O zaman rahatsızdı peki şimdi de rahatsız olmuyor mu? Bir de keşke bu kadar içinize sokmasaydınız. O rahatlığı size borçlu.

Bu kadar yakın olup eve almaktansa kızla dışarıda görüşmek daha iyi olurmuş. Bundan sonra davet etme kocanın telefonunu devamlı kontrol et bakalım. Belki de sana öyle geliyordur bilemiyorum gözlemlemek lazım

canım biz de eşimle iş yerinde tanıştığımız için arkadaş çevremiz ortak ve nerden baksanız 10-15 yıllık geçmişimiz var. ben de bu güne dek hiç rahatsızlık hissetmedim çünkü hissedeceğim durum oluşmadı. konu sahibinin anlattığı durum bana çok tuhaf geldi, bence rahatsız olmakta haklı. böyle dile getirilmeyen ufak bazı nüanslar vardır. hatta söz bile örnek veremiycem çünkü bir cümleyi bir ifade jestle söylersiniz başka olur, bir ifade jestle söylersiniz bambaşka anlama gelir. ben sadece okurken bile bu rahatsızlığı hissettim. arkadaşlarım benim de canım ciğerim bizimde çok anılarımız var ama evin ve ilişkinin bir mahremiyeti vardır o sınır baya bir ihlal olmuş. burda kızın yaptıkları açıkçası umrumda bile değil. sorun eş. durumu bu şekilde hissettiren de o zaten. "yaaaa şu kocana bişe de" lafı aklı başında düzgün adamı bi adım uzaklaştırır. sözle söylenmeyen bu ufak hareketler de o ilişkinin dinamiğini belirler zaten. burdaki konu "o kız"dan kurtulmaktan daha ciddi görünüyor maalesef.

O pislikle görüşmeyi kes. İyi niyetli gelmedi bana.

Mesafa koy görüşme. Ne sürekli 3 lü takılmak istiyor. Benim arkadaşımsa benle vakit geçirmek ister eşimle değil ki !

canım üyeliğini kapatmışsın ama girip okursan dışarıdan söyliyim.yakınında tutarsan iş istemediğin raddeye varır.kocanı deneme.

kadını beğenmediyse diyebilir evet.

ama yinede bu tür durumlara düşürecek ortamlara engel olurdum ben. daha en baştan...
Yok genel anlamda yavşamayı itici bulur kocam.
Güzel çirkin olması ile ilgisi yok yani.
Nyse konu benim kocam değil zaten , aynen bende daha en baştan engel olurdum

Erkekler çocuk gibidir.hangi yöne çekersen ordadır.belki kocan sırf yanlış anlama diye ilgi gösteriyorsa...bence senin kocan henüz bu işin içinde değil.ama arada kur yapan bir kadın var.Eşini bence kaybetmeden olaya dur demelisin.bu arkadaşınla birşeyi bahane et küs yada canım sıkkın bu sıralar kimseyle görüşmek istemiyorum söyle gene mesafe koy.veleki aralarında birşey varsa bir mesaj bir görüşme yakalarsın. hem evinegelmeyince iletişime illaki geçer. bekleyip görmende ilginç ne yardan be serden misali...ya hiç göremezsen ki zaten gözüne sokacak halleri yok.bence sen kendine acı çektiriyorsun. ben bir kız arkadaşı hayattımdan defettim ki çok yakındım.baktım evlendim eşimle kikir kikir 3-4 görüşmeden sonra hemen orda bitirdim.birde evime sürekli girmek istiyordu.bu beni çok rahatsız etmişti. eşimi oltasınamı düşürmesini bekleyecektim.eşimlede konuştum görüşmeyi keseceğimi söyledim nasıl istersen dedi oralı bile olmadı.nedenini bile sormadı.ama bıraksam seninkinden beter samimi olurdu.bütün erkekler kadın gözüne sokarsan konuşur sohbet eder kikirder.benim eşim üstelik göndersemde bensiz dışarıya takılmazheryere birlikte gideriz.anlayacağın tamamiyle sen suçlusun. Kız arkadaşını eşinin gözüne sokuyorsun.

Bence siz arkadaşınızı evden uzaklaştırırsanız onların arkanızdan iş çevireceğini düşünüyorsunuz. En azından gözümün önünde olsun diyorsunuz. Olacak olacak. Bunun için yapacak hiç bir şey yok..

YİNE HORTLAMIŞ BİR KONUYA ATLAYAN BEN

Kardeşim o hanımla arkadaşlığı hemen kes. Kadınlar hissederse vardır bir şey. Böyle kadınlar yuva yıkar sonra ben ne yaptım ki derler

Bana kalırsa biraz geri planda kalin ve izlemeye alın. Hatta umursamıyormus gibi davranın bakalım ne yapacaklar. Arkadaşınızla da araniza mesafe koymaya çalışın. Gelmek istediğinde bahane uydurun bir kaç sefer. İşte misafirliğe davetliyiz misafirim gelecek veya çocuk hasta v.s

Hemen ilişkiyi kes. Yalnız eşinize kafayı taktiysa bu işin sonu kötüye gidebilir. Dikkatli olun derim.

Evinize almayın şüpheli tavırları var

acaba yaşıyor musunuz sonuç ne oldu ikisene sonra merak eden ben xbaksm
Evinize almayın şüpheli tavırları var
Hemen ilişkiyi kes. Yalnız eşinize kafayı taktiysa bu işin sonu kötüye gidebilir. Dikkatli olun derim.
Kardeşim o hanımla arkadaşlığı hemen kes. Kadınlar hissederse vardır bir şey. Böyle kadınlar yuva yıkar sonra ben ne yaptım ki derler
2020 yılı konusundan ne istiyorsunuz arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…