• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

Öncelikle bu arkadasinizla görüsmeyi kesin, sonrada esnizin davranislarina biraz daha dikkat edin, bu arada ikinci cocuk konusunda ciddi tedbirler alip, calismiyorsaniz bir is bakmaya baslayin.

Sanırım oldu bile yada ben çok dikkat ettiğim için gözüme batıyor da olabilir. Bir keresinde dışarı çıktık kare masada arkadaşım karşıma oturdu eşim yanıma yani arkadasla benim ortama öyle bir oturuş vardı ki eşimin ona daha yakın sandalyesi falan çok rahatsız olduğum yüzümden anlaşıldı tabi. Sonra başka masaya geçmek zorunda kaldık bu sefer eşim karşıma geçti arkadaş bizim ortamiza . Arkadaşa eşimin yanina oturmak istediğimi o yüzden kndisiyle yer değiştirmek istediğimi söyledim cok bozuldu ama yalicak bişey var mı ki canım. Şimdi benim bu hareketlerimden ister istemez anlıyorlar kiskandigimi ama görüşmeyi kesmek ömür boyu içimde acaba eşim beni onunla aldatmismiydi onu seviyomuydu diye kuşku olarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum varsa da yoksa da bunu nasıl anlayabilirim diye açtım bu postu
Yani sizde o kadar belli etmissiniz ki kiskandiginizi bazen boyle supheler daha cok yakinlastirir kani bozuk insanlari. keske hic belli etmeden uzaktan izleseydiniz cok daha net bi fikriniz olurdu kafaniz cok karismis hic birseyden emin olamiyorsunuz.

Tüm sayfaları okudum. Bir tek bana normal gelmiş. Bende eşimde birbirimizin arkadaşlarıyla buluşuruz. İçki de içeriz, evde film de izleriz. Hiçbirinden içime kuşku düşmedi. Bir kere bize gelinecekti, eşim de arkadaşımın orada diye onu alıp geldi mesela. Normal geliyor bana bunlar. Eşimin arkadaşlarıyla kampa bile gitmişliğim vardı. Sonra onlar da evlendiler, eşleriyle birlikte de gittik.
İnsan evlendiği adamı bilmez mi? İçimde böyle kuşku olursa zaten evli kalamam ben. Hadi bu kadın olmadı, başkası olacak mı olmayacak mı nereden bilicem? Onun uçkurunun bekçisi mi olucam bir ömür?

Gorusmeyin gorusturmeyin ve takipte kalın. Habersiz gelirse müsait değilim deyin istemiyorum deyin. Yuvanızdan önemli degil ki kadınlar hisseder

Hep birlikte oturulup alkol alinmali :) ciddiyim ama siz dokmelisiniz,icer gibi yapin.Izleyin bakalim bakismalar konusmalar ne denli rahat.Alkol alan insan malesef saklayamaz..Bunu ipleri koparacaksaniz yapin.Oturduklari bolume kucuk kamera koyun sesli ve sık sık mutfaga gidin.Anahtarlik seklinde kameralar var ses kaydi da alan.Biraz sacma gelebilir ama ben ipleri koparmayi goze almissam ve bu denli de midem bulanmissa yapardim..

Tüm sayfaları okudum. Bir tek bana normal gelmiş. Bende eşimde birbirimizin arkadaşlarıyla buluşuruz. İçki de içeriz, evde film de izleriz. Hiçbirinden içime kuşku düşmedi. Bir kere bize gelinecekti, eşim de arkadaşımın orada diye onu alıp geldi mesela. Normal geliyor bana bunlar. Eşimin arkadaşlarıyla kampa bile gitmişliğim vardı. Sonra onlar da evlendiler, eşleriyle birlikte de gittik.
İnsan evlendiği adamı bilmez mi? İçimde böyle kuşku olursa zaten evli kalamam ben. Hadi bu kadın olmadı, başkası olacak mı olmayacak mı nereden bilicem? Onun uçkurunun bekçisi mi olucam bir ömür?
Ben de yaptim zamaninda esim aksam arkadasimi yalniz basina evinede birakti ben hatta yorgunum diye kendim gitmek istemedim. Cünkü ikiside o konuda güvendigim insanlardi ama konu sahibinin anlattigi durum cok farkli.

Zaten ben ona hareketlerinden daha önceden rahatsız olduğumu söylediğim için kızdan yana farkında degilse bile benim biseylerden ötürü rahat olmadığımın farkında buna rağmen bu hareketleri yapıyor. Ve onun yanındayken bana daha ilgili davraniyo buda beni çok rahatsız ediyo iste sanki bana iyi davranarak içini rahatlatmaya çalışıyormuş gibi
onun yanındayken sana daha ilgili davranmasının iki anlamı olabilir. birincisi kıza ayar tarzıdır; bak karımı seviyorum uzak dur gibisinden ya da senin içini rahatlatmadır. seni seviyorum bak o kız da bunu görüyor ve biliyor gibisinden. bilemedim. en iyisi kızla mesafe koymak gibi geldi bana

Şüpheleniyorsanız ve görüşmeyi kesersem hep aklımda acaba kalır diyorsanız yem atacaksınız.
Bir iki günlüğüne ailenizin yanına gidebilir misiniz? Gidip erken dönün. Kamera vs koyun.
Elinize bir şey geçmese de bu yöntemle bile bir acaba kalacaktır aklınızda. Bunu bilin ama🙄

Ben kızın yanında size daha çok ilgi göstermesini başkalarının aksine kötü ve art niyetli yorumladım. Şey gibi hani kıza gösteriş yapmak gibi “bak ben karıma nr güzel davranıyorum işte böyle de güzel bi adamım ben” diye kendine daha çok hayran bırakma niyetindeymiş gibi hisettim. Normalde böyle düşünmezdim ama biz tartısmıs ve sinirlenmişken bile kız gelince gayet keyifli bi şekilde bişi olmamış gibi yanımıza geliyor demişsiniz. Normal bi eş (kıza ilgisi olmayan bir eş) tartısmanın üstüne yanınıza gelmeye gerek duymaz odasına çekilir ne haliniz varsa görün der. Kıza gösteriş yapıyor sanki kendinehayran bırakmak için tam olarak aklına karpuz kapugu düşmüş.

keşke eşinize bişey söylemeseydiniz. aklında yoksa bile gelir artık. arkadaşınızla da iletişimi kesin. engelleyin direkt. açıklama yapmak zorunda değilsiniz. KAdın hissediyor böyle şeyleri

Bu oyunlara ne gerek var.
Herkesin hayatı kendine tabi ama çok samimi arkadaşınız bile olsa devamlı , özellikle akşamları eşiniz evdeyken, evinizde ne işi var.
Adam akşam evinde rahat edemeyecek mi?
Evliliğinizi ne için riske atıyorsunuz, her an herşey risk altında zaten, eşinizi eve bağlayanayacağınıza göre.
Bir de denize atayım bakalım ıslanacak mı , demenin manası ne.
Bence ilişkilerinizi sınır koymayı öğrenmelisiniz.

ayy tüm yazdıklarınızı okudum da bence eşinizin de kur yapma durumu var. arkadaşınızın yanındayken size çok daha ilgili davranması da bak ben nasıl ilgili bi kocayım beni alan yaşadı gibi bi tavırdan olabilir. anladığım kdarıyla siz eğer ortada bişey varsa onu ortaya çıkarmak istiyorsunuz. bence fiziksel bir aldatma yok ben öyle anlıyorum ama bir araya geldiklerinde birbirlerine kur yapma durumları var. e napacaksınız? kimse ortada delil yokken böyle bişeyi itiraf etmez... biri yakın arkadaşınız biri eşiniz...

ben olsam arkadaşımla başbaşa bi buluşurdum. tüm bu yaşadıklarınızı başka birinin başından geçmiş gibi anlatırdım. en sonunda da kadının bi şekilde bunları yakaladığını, diğer kadını da eşini de rezil rüsva ettiğini falan filan baya bi sallayıp gözünü korkuturdum. ama sizin mutlaka mutlaka bu kadının ayağını evden kesmeniz gerekiyor. ve bence eşinize de sakın rahatsız olduğunuzu belli etmeyin, bırakın bakalım napıcak.. kendi soracak mı...o arkadaşınızın adını bile geçirmeyin...

Allah yardımcınız olsun çok zor hakkaten böyle bi şüphe ya

Aynısını yaşadım kaç bacım kaç. Benim kocam değil erkek arkadaşımdı resmen bizi ayırdı. Gerçi bu karakterde kişiler ne yaparsan yap yapışırda yapışır

Konunuzu ; Erkek Faktörü bölümüne açmışsınız. Lakin burada ki erkek faktörü Erkek İnfertilitesi yani faktör diyince illa sorun olarak algılamayalım.

Genelde alakasız konuları BDV'ye açarlar bu bugün Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi 'den BDV'ye taşıdığım 3. konu.
Kullanıcı adımı degistirmeniz mümkün mü acaba çünkü bu isimle beni tanıyanlar olabilir bu kadar detaylı bi konunun tanıdıklarım tarafından öğrenilmesi beni rencide eder. Anlayışınız için teşekkürler

Hiç bir zaman benim kocam yapmaz diyen kadinlardan olmadım ama niyesini nasılını bilemiyorum konuya uyanmam biraz zaman aldı diyelim şimdi de bu durumdan çok rahatsızım ve bunu ister istemez hareketlerimede yansitiyorum. Bazen sırf acaba ben mi kuruyorum diye eşim kabul ediyorum evime arkadaşı. Yani hareketlerinden icimi rahatlatıcak veya emin olmamı sağlıcak bişey olur mu diye ama malesef benim hissettiklerimle alakalı olduğu için onune geçemiyorum.

En buyuk sorun bnce esinize güvenmiyorsunuz esime bu konularda cok guvenirim cunku esim haddini bilen bir insan kendi kuzenleriyle bile hep bir mesafelidir 10 yıllık arkadaşım gelio gunlerce bizde kaldigi donemler oldu esimi birkere ona saka yaparken dahi gormedim arkadasimda ayni sekilde mesafelidir ama sizin esinizde bi problem var bizim.alt kattaki abla gelse dahi esim yanimizda durmaz odadan ciikar gider gelcek oturcak muhabbet edecek hic boyle bi rahat adam olmadi allaha sukur 🤗

Kadın hisseder bence siz de biliyorsunuz konduramıyorsunuz.Keske bu kadar ileri boyuta getirmeseydiniz. Eşinize hiçbirşey belli etmeden ilişkinizi kesin eşinizi de çok dikkatli takip edin nedense o da bana masum gelmedi. Adınıza üzüldüm umarım sadece bunlar kuruntudur

Back