O Ahlaksızla görüşmeyi kesip gidiş gelişi engelleyip eşine de sana karşı davranışları beni rahatsız ediyor artık görüşmeyecez deKızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Kocamın da ona karşı bir ilgisi olduğunu düsnüyorum aslında bir kere onu uyardım keşke yapmasaydım artık oda herşeyin farkında benimde gözüm sürekli üstünde oda diken üstünde bende. Mesela arkadaşım evimize gelicegi zaman dışarı çıkmasını söylüyorum bazen çıkmıyor gereksiz yükselişleri oluyo akşamları bir rahat rahat oturamicakmıyım diye (arkadaşım çalışıyor) sonra arkadaş gelince sanki gelmeden önce sinirlendiği o değilmiş gibi gelip yanımıza oturuyor muhabbet ediyor bizimle rahatsız olduğumu bile bile bunu neden yapıyor anlamış değilim. Birde eşim onun yanında bana çok ilgiliymis gibi davranıyor.kilit kelime eşinin onun yanında hareketlerinin değişik olması ,
kocana bir ayar çek , yavaş yavaş arkadaslığını bitir ,bela olmuş evliliğine
Evet aynısı bende düşündüm zaten ama görüşmemek konuyu ört bas etmek gibi geldi. Yani eşim böyle aşağılık birisiyse bunu görmek isterim doğrusu bundan kaçmak istemiyorum. Çünkü eğer böyle bişey yoksa bile ben görüşmeyi kestikten sonra da bu benim içimde ona karşı hep bir guvensizlik oluşturarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorumGörüşmeyin
Böyle düşünüyorsanız, sürekli tetikte olacaksınız. Nasıl yapılır bu fikir verenler olur belki.Evet aynısı bende düşündüm zaten ama görüşmemek konuyu ört bas etmek gibi geldi. Yani eşim böyle aşağılık birisiyse bunu görmek isterim doğrusu bundan kaçmak istemiyorum. Çünkü eğer böyle bişey yoksa bile ben görüşmeyi kestikten sonra da bu benim içimde ona karşı hep bir guvensizlik oluşturarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Canım bi erkek bi bayanın yanında neden bu kadar rahat bu rahatlığı siz mi en basta verdinizU
Kocamın da ona karşı bir ilgisi olduğunu düsnüyorum aslında bir kere onu uyardım keşke yapmasaydım artık oda herşeyin farkında benimde gözüm sürekli üstünde oda diken üstünde bende. Mesela arkadaşım evimize gelicegi zaman dışarı çıkmasını söylüyorum bazen çıkmıyor gereksiz yükselişleri oluyo akşamları bir rahat rahat oturamicakmıyım diye (arkadaşım çalışıyor) sonra arkadaş gelince sanki gelmeden önce sinirlendiği o değilmiş gibi gelip yanımıza oturuyor muhabbet ediyor bizimle rahatsız olduğumu bile bile bunu neden yapıyor anlamış değilim. Birde eşim onun yanında bana çok ilgiliymis gibi davranıyor.
Find my kids diye bi uygulama var çocuğunu takip ediyon ama eşim deprem nedeni ile bize yükledi sürekli sallanıyoz elazıgda eşinin etrafındaki sesleri tel sarjı kaçta teli sesli mi titreşim mi kapalı mı hepsi görünür etrafındaki sesleri dinle diye bişi var tüm sesler duyuluyo ikinize yükleyip onuna yüklediğinizi telde gizlemeye çslışın isterseniztakip programları var ama ınan ben hiç bilmiyorum , yoksa sana yardımcı olurdum ,
umarım birileri cıkar
Benm komsumda boşandıktan sonra eşime takmıştı. Ben öyle hissetmiştim. Ay x abi senin bu saçını beğeniyor mu bence çok yaşlı
Hiç bir zaman benim kocam yapmaz diyen kadinlardan olmadım ama niyesini nasılını bilemiyorum konuya uyanmam biraz zaman aldı diyelim şimdi de bu durumdan çok rahatsızım ve bunu ister istemez hareketlerimede yansitiyorum. Bazen sırf acaba ben mi kuruyorum diye eşim kabul ediyorum evime arkadaşı. Yani hareketlerinden icimi rahatlatıcak veya emin olmamı sağlıcak bişey olur mu diye ama malesef benim hissettiklerimle alakalı olduğu için onune geçemiyorum.Canım bi erkek bi bayanın yanında neden bu kadar rahat bu rahatlığı siz mi en basta verdiniz
Birbirlerinde numaralari bile yok fiziksel olarak bı aldarma söz konusu değil eminim benim hissettiğim aralarindakinin birbirlerine kur yapma şeklinde olduğutakip programları var ama ınan ben hiç bilmiyorum , yoksa sana yardımcı olurdum ,
umarım birileri cıkar
Cnm böyle hissetmen normal kabul etme müsait değiliz işimiz var falan de tepkileri görHiç bir zaman benim kocam yapmaz diyen kadinlardan olmadım ama niyesini nasılını bilemiyorum konuya uyanmam biraz zaman aldı diyelim şimdi de bu durumdan çok rahatsızım ve bunu ister istemez hareketlerimede yansitiyorum. Bazen sırf acaba ben mi kuruyorum diye eşim kabul ediyorum evime arkadaşı. Yani hareketlerinden icimi rahatlatıcak veya emin olmamı sağlıcak bişey olur mu diye ama malesef benim hissettiklerimle alakalı olduğu için onune geçemiyorum.
Evet bu tutumum eşimin bana hissettirdiğiyle de alakalı eşim biz konuşurken muhabbetin arasına giriyor sanki ilgisi belli olmasin diye surekli X sen salakmisin deyip sakalasiyor sonra arkadasim dönüp bana şu kocana bişey şöyle benimle uğraşmasin demesi bile beni sinir ediyor bende sesimi çıkaramıyorum bir keresinde bu bahsi geçen arkadasimla birlikte kocamin akrabalarıyla yaptığımız güne gittik (ben normalde hiç yanımda insan taşımayı sevmem o kadar ısrar etti ki en sonunda gel deyip goturdum) çıkışta eşim hepimizi aldı eve birakicak arkada oturanlar bizim evin tarafında oturuyor o en yakın arkadaşımda yolumuzun üzerinde zaten arabada sikis tepis oturuyoruz arkadaşımın evinin ordan geçerken eşime önce x arkadaşımı eve bırakalım dedim orda polisler var çevirme yapiyolar deyip bizim evin taradtaki akrabalarını bırakmaya gitti. Onlar arabadan inince eşim bana içki uzatti icicekmisiniz dedi bende sert bir üslupla hayır x'i evine bırakalım dedim. Geldiğimiz yolu tekrar geri gidip arkadaşımı bıraktık. Sonra o polisler var dediği yola döndü eşim bende şimdi polisler yok mu diye sert cikistim yine eve vardık çok rahatsız oldum uyuyamadım esimi kaldırıp neden böyle birsey yaptığını sordum çünkü yaptığı şey mantık hatası resmen açıklaması yok matematikte. Arkadas benim arkadaşım sen niye vakit geçirmek istiyosun diye baya bir konuyu uzatmistim. Ama hala eşimin hareketleri de bana tuhaf geliyorBöyle insalar ne yazik ki var...Ya kendi evliliklerinde mutsuz aradigini bulamamis.. Yada hayatta karsisina hic bir kimse cikmamis gibi boyle rahat davranislar sergileyen haddini asan insanlar var. Tabiki burda kocanizin davranisi hic hosuma gitmedi. Ani sinirlenmesi surekli yaninizda oturmak istemesi bunlar insanin aklini karistirir. Ne demek heryere gidrken 3umuz gidelimm.. Bu saygisizlik ve kendini bilmezliktir. Arkadasligini kesmeyip arada olan biteni ogrenmeye calisiyorsaniz.. biraz daha bekleyin hea olmadi. Birsey cikmadi. Uzaktan uzaga begenilme ic gudusu var. O zman hayatinizdan cikartin. Ama kiskanmak cozum degil. Insani bu duygu mahvederken birde degersizlestiriyor.
Eşinin telinde no kayıtlı mı bi kontrol ettin miBirbirlerinde numaralari bile yok fiziksel olarak bı aldarma söz konusu değil eminim benim hissettiğim aralarindakinin birbirlerine kur yapma şeklinde olduğu
Kız içki içti mi arabadaEvet bu tutumum eşimin bana hissettirdiğiyle de alakalı eşim biz konuşurken muhabbetin arasına giriyor sanki ilgisi belli olmasin diye surekli X sen salakmisin deyip sakalasiyor sonra arkadasim dönüp bana şu kocana bişey şöyle benimle uğraşmasin demesi bile beni sinir ediyor bende sesimi çıkaramıyorum bir keresinde bu bahsi geçen arkadasimla birlikte kocamin akrabalarıyla yaptığımız güne gittik (ben normalde hiç yanımda insan taşımayı sevmem o kadar ısrar etti ki en sonunda gel deyip goturdum) çıkışta eşim hepimizi aldı eve birakicak arkada oturanlar bizim evin tarafında oturuyor o en yakın arkadaşımda yolumuzun üzerinde zaten arabada sikis tepis oturuyoruz arkadaşımın evinin ordan geçerken eşime önce x arkadaşımı eve bırakalım dedim orda polisler var çevirme yapiyolar deyip bizim evin taradtaki akrabalarını bırakmaya gitti. Onlar arabadan inince eşim bana içki uzatti icicekmisiniz dedi bende sert bir üslupla hayır x'i evine bırakalım dedim. Geldiğimiz yolu tekrar geri gidip arkadaşımı bıraktık. Sonra o polisler var dediği yola döndü eşim bende şimdi polisler yok mu diye sert cikistim yine eve vardık çok rahatsız oldum uyuyamadım esimi kaldırıp neden böyle birsey yaptığını sordum çünkü yaptığı şey mantık hatası resmen açıklaması yok matematikte. Arkadas benim arkadaşım sen niye vakit geçirmek istiyosun diye baya bir konuyu uzatmistim. Ama hala eşimin hareketleri de bana tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?