• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

Boşandı diye değil evliykende çok rahatsizdik sürekli bizde yiyip içtikleri için eşim onlardan rahatsızdı sürekli laflarını ederdi ama arkadaş boşandıktan sonra eşim geldiğinde oturup bizim muhabbetlerimize dahil oluyor yanımızda oturuyor beni rahatsız eden bu.
Ben de boşandım. Evli arkadaslarımı evine gittiğimde eşleri işten gelince oturup ben de sohbet ediyorum. Kafam dagılsın arkadaşım, eşi ve benim birlikte yemeğe cıkmıslıgımız da var. Ben bu anlamda yanlış bişiy göremedim. Ama boşandık ya biz şimdi siz kocalarınıza yine de dikkat edin.

Ben sizin kadar sabırlı davranamazdım. Birşeyler farkettiğim an ikisinide yolardım. Tek affedemiceğim aldatılmak yıkarım ortalıgı heralde

Burada okuduğum ve uzun süre etkisinde olduğum bir konu vardı. Linki bırakıcam lütfen okuyun. Gözünüzü kapatmayın bence arkadaşınızla görüşmeye son verin. Arkadaşınız sandığınız gibi sizin dostunuz falan değil ve eşiniz dürüst bir insan değil tavırları çok ilginç...

Konuyu ve ayrintilari okudum, aksam aksam mideme agri girdi cok etkilendim. Su an cok derin bir güvensizlik hissediyorum insanlara karsi. Cok güzel bir kadin belli bir yakinlasma olduktan sonra her erkegin aklini celebilir mi diye düsünüyorum. Gecen bir kiz gördüm, icimden düsündüm ayni yerde falan calissalar bu kiza akli kaymicak erkek olabilir mi diye. Resmen peri kizi gibiydi hem de asiri cekici.

Kızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Bence iletişimini kesin arkadaşınızla eşinizle de aranızı bozmayın. Erkeklerin çoğu dayanamaz ilgili kadına ben eşinize niyeyse kızmadım. Gerçekten erkekler bizden farklılar arkadaşınızla gorusmeyin hem eşinizi hem evliliğinizi kurtarirsiniz

Kızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Görüşmeyi kes, evine de alma, eşine de yaklaştırma. Ne oluyosa hep yakın arkadaşlardan oluyor zaten.

Görüşmeyin arkadaşınızla uzaklaşın ararsa tlf açmayın.Bu kadar rahatsız olmuşsunuz vicdan yapmaya gerek yok.Annesinin çoçuğumda çok hakkı var diye.

Kendisine kibar bir dille sana uygun birini buldum falan deseniz bakalım ne tepki veriyor. Üzüldüm adınıza. Demek ki herkesle iyi olmayacaksın.

Ya başka bir arkadaş mı kalmadı ailesi iyi diye onu çekmek ne demek lütfen boşverin gitsin şunu ailesi bozulursada hareketlerinden bahsedersiniz sizi evladı gibi bilen insanlarda sizi anlarlar.

Çok sinir olurum böyle ‘kocana bişey söylesene yaa, sevgilini şurdan alsana yaa’ tarzında laflara. Çok laubali ve şımarıkça gelir bu tarz muhabbetler.
Ayrıca kocanızın arkadaşınızın yanında davranışları nasıl değişiyor anlamadım. Arkadaşınız gittikten sonra ‘sen hayırdır’ demediniz mi?
Bence aranıza mesafe koyun.
Görüşmeyin arkadaşınızla.
Kadın daima hisseder buna inanırım ama kocanız için de bişey diyemiyorum onunla ilgili gidişat size kalmış artık.

Kadinlarin, erkeklerle ilgili bazi fikirlerini degistirmesi gerekiyor bence. "Erkek ayartilabilir" fikri cok absurd. Ayartilmaya niyeti olan erkek ayartilir. Ben sizin kuruntu yaptiginizi dusunuyorum. Umarim da kuruntudur. Sizi cok yakin gorup yanlis anlamayacaginizi dusunup, rahat davraniyor rahat hissediyor da olabilir. Eger aksi bir durum varsa bile ben olsam birakirim, ayartilabilen kategorisindeki adama da yol veririm. Cunku bugun ayartilamasa demek ki baska bir zaman yine baskasi tarafindan ayartilabilir demek oluyor. Kocalarimiz sakinmamiz korumamiz saklamamiz gereken birer porselen biblo degiller.

Kızlar merhaba..
burnuma pis kokular geliyor ilgisi varmıyı bırak sanki işi çoktan pişirmişler.

Kızlar merhaba..

Yazdığınız gibiyse arkadaşlığı eksik olsun der görüşmeyi keserim ve eşimin hareketlerini gözlemlemeye devam ederim. Telefonları var mı birbirlerinde? Varsa çaktırmadan telefon kontrolümde yapmayı deneyin.

Hıssedıyorsan olabılır hanı sevgılı olduklarını sanmıyorum ama bı bakısma hoslanma gıbı seyler bence o arkadas denen mahluktan uzak dur halamın vardı bır arkadası o sekılde bana bıle gelmıstı halamgıllen 4 gun kaldılar bende ama ben ılk gun anlamıstım bıseyler oldugunu halama soylemıstım ınanmadı sonra yakalandılar suan metresı gıbı bı ona bı karısına gıdıyorr allah boylelerının belasını versın. Cok dıkkat et

Kızlar merhaba..
kadın erkek ilişkilerinde, kendim de dahil hiç ama hiç kimseye güven olmaz. şartlar olgunlaşırsa mevzunun gideceği yer bellidir. rahatsızlığınızı açıkça dile getirmekten utanırsanız , daha sonra acınacak hale düşebilirsiniz.

Kocanız rahatsız değilmi tavırlarından.
Yani benim kocam olsa , bu kadın bana yavşıyo haberin olsun , ne yap et görüşmeyi kes derdi.
kadını beğenmediyse diyebilir evet.

ama yinede bu tür durumlara düşürecek ortamlara engel olurdum ben. daha en baştan...

Böyle arkadaşlıkları bitirin gerçekten..Neden evinize alıyorsunuz bu kadar rahatsız olduğunuz halde ki..Ev özel alandır herkesin girememesi lazım.İrtibatı direk kesin derim bıçak gibi

Back