Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

Görüşmeyi kesersin umarım

ben ortak arkadaslar haric kendi arkadaslarim ve esimi bir araya getirip oturtmam.sizde gorusmeyin gorusecekseniz disarda gorusun.en onemlisi bu konuyu actiysaniz o arkadasinizdan ciddi supheleniyorsunuz demektir.boyle biriyle neden devam ediyosunuz ki

Bir arkadasimin esinin de bana cok hafif ilgisi oldugunu farketmistim. Bana söyledigi bir sey bunu farketmeme sebep oldu. O an düsündüm ki karisinin yaninda karisinin arkadasina bunu söyleyebilen bir erkekten ne olur ki, igrenc geldi. Onlara gitmeyi kendi istegimle kestim sonra arkadasimda benle arasina mesafe koydu. Simdi düsünüyorum da o adama güvenerek evliligini sürdürerek sadece kendini kandiriyor. Ama sizin hem kocaniz hem arkadasiniz güvenilir degil ben olsam arkadasligimi kesmeden biraz gözlemlerim ikisinide notlarini vermek icin.

Aynı hisse Bi kere ben de kapılmıştım eşimle tartışmamız da olmuştu, benim kutuntumdu ama yine de kestim görüşmeyi. Kendi kendime dert etcek değilim, vazgeçilmez dost olsa bile vazgeçilir ki benimki yeni sayılıcak biriydi. Hemen görüşmeyi kes, onlarda Bi hareket var mı takip et.

Ben o sekilde kiz arkadasini esinden kiskanan kiskanc kadin durumuna düsmeyi sevmiyorm. Benim de basima geldi, arkadasim bir konuda bana hic haber vermeden eski esime mesaj atmis bana bu esim söyledi yoksa haberim olmicakti ama esimden ona karsi hic bir sey yoktu o yüzden fazla üstüne düsmedim. En önemlisi esin tavri bence.

Her durumda işkillenen biri değilim ama burnuma kötü kokular geldi.

Kadınla önce mesafe koy, sonra komple görüşmeyi kes. Eve gelmek isterse yokuz de. Evde olduğunuzu öğrense bile umursama ki anlasın artık hoşlanmadığından.

Eşinin telefonunu da çaktırmadan takip et. Şüpheleneceği bir şey sorma..

Ya esle kiz görüsmeye devam ederse? Kiz konu sahibine düsman olursa, onu sinir etmek icin baska seyler de yapmaz mi? Düsmanini yakinda tut derler ya. Abartiyormuyum?

Bu gerçekten anormal

bu duruma rağmen kadınla ne diye arkadaşlık ediyorsunuz? Burada nice başlıklar var yakın arkadaşımla kocamı bastım diye

Kesinlikle haklısınız. Eşimden yana yanlış Bi tavır yoktu fakat ben kendim kuruntu yaptım biraz daha görüşsek takıntı yapardım, her görüşmeden sonra eşime patlıyorum Malesef. Bazen biz kadınlar olarak da abartıyorum ama napiyim sürekli rahatsız olmaktansa...

Ya esle kiz görüsmeye devam ederse? Kiz konu sahibine düsman olursa, onu sinir etmek icin baska seyler de yapmaz mi? Düsmanini yakinda tut derler ya. Abartiyormuyum?

İyi ya işte eşinin de ne şerefsiz olduğunu anlamış olur.
Mesele bir kocayla illa ki evli olmak değil, şerefli kocayla evlilik yürütmek. Kadın da hiçbir halt yapamaz. Eşinin de varsa meyli belli olur.
Konu sahibi de benim kafadan. Adamın niyeti bozuksa bu kadın olmaz başkası olur sonuçta. Yoksa bu güven problemi ömür boyu sürer..

Böyle bir şüphe taşıdığınıza göre o kişi zaten yakın arkadaşınız değildir bence. Benim en yakın arkadaşım bekar. Hiçbir zaman aklıma böyle birşey getirmedim. Zaman zaman öğlen yemeklerine gideriz. Arkadaşımla eşimle gayet keyifli olur. İnsanlar kendini bilsin yeter.

Benim evim meyhane mi? Desene. Sinir oldum şuan, umarım eşin bu denli karaktersiz değildir seni takibe alıcam. Bize de bilgilendir

Benim evim meyhane mi? Desene. Sinir oldum şuan, umarım eşin bu denli karaktersiz değildir seni takibe alıcam. Bize de bilgilendir
Katiliyorm sana. Bence es konu sahibi ve arkadasinin oturup ücünün icki icmesi cok tuhaf bir sey. Olmaz yani. Konu sahibi esin iyi niyetli gelmiyor bana.

Ben bazı insanların gördüğü şeyleri dikkate almaya başladım artık. Benim yıllardır göremediğimi kısa zamanda anlayan insanlar var. Zira ben de safımdır insan ilişkilerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…