Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

Cnm böyle hissetmen normal kabul etme müsait değiliz işimiz var falan de tepkileri gör
Diyorum zaten ama anlamiyo arkadasimda. Arkadaşımla da çok samimiyiz böyle birşeyi konduramamamın sebebide bu aslında arkadaşımın ailesi bizim kızımızı torunum diye severler annesi sürekli seni evlatlarından ayirmiyorum der. Arkadaşıma arada sırada eşim 11den sonra aradiginda laf ediyor dikkat et biraz falan diyorum ama yinede anlamıyor. Bende kafam rahat olsun diye donemiyorum arkamı hem kızımda hemde bende çok hatırları var ailesinin hiç bir ispatım yokken ne denir de küsülür hiç bilmiyorum. Of.

bende tam kk da atraksiyon yok derken konunuzu gördüm.

kesinlikle ilişkinizi kesin. hatta bi sebep bulun arkadaşınızla kavga edin görüşmek istemediğinizi söyleyin bakalım eşinizin tepkisi ne olacak.

bu arada Mune konu yanlış yere açılmış düzeltmen mümkün mü

Görüşmeyş kesin ve eşinizede bişey söylemeyin bence eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmasın sonra
Sanırım oldu bile yada ben çok dikkat ettiğim için gözüme batıyor da olabilir. Bir keresinde dışarı çıktık kare masada arkadaşım karşıma oturdu eşim yanıma yani arkadasla benim ortama öyle bir oturuş vardı ki eşimin ona daha yakın sandalyesi falan çok rahatsız olduğum yüzümden anlaşıldı tabi. Sonra başka masaya geçmek zorunda kaldık bu sefer eşim karşıma geçti arkadaş bizim ortamiza . Arkadaşa eşimin yanina oturmak istediğimi o yüzden kndisiyle yer değiştirmek istediğimi söyledim cok bozuldu ama yalicak bişey var mı ki canım. Şimdi benim bu hareketlerimden ister istemez anlıyorlar kiskandigimi ama görüşmeyi kesmek ömür boyu içimde acaba eşim beni onunla aldatmismiydi onu seviyomuydu diye kuşku olarak kalıcak. Ben olayı çözmek istiyorum varsa da yoksa da bunu nasıl anlayabilirim diye açtım bu postu

Nasil duzeltiliyor. Kullanmıyordum bu uygulamayı bilmiyorum ne nerden yapiliyor

En nefret ettiğim insan tipi .Niye iletişimi kesmiyorsunuz?emin olmam lazım diyip o ortamı oluşturmak kadını eve çağırmak yanlış. Hissediyormuşsunuz işte. Çok var böyle tiplerden.Geliyorlar sanki sen orda yoksun gibi eşle konuş babam konuş. Iyi siz sabırlısınız yine .Ben çok kıskancımdır mesela .Öyle bişey hissedildiği an iletişim kesilmeli

Niyeyse boşandıktan sonra dikkatinizi çekmiş:)
Eşli görüşürken size geldiğinde sanırım hiç rahatsız olmuyordunuz.

Bence hemen evden ayağını kesme. Yapacak olan dışarda da yapar her şeyi. Biraz gözlemle. İnşallah kuruntu yapıyorsundur.

Canım uzak durun bu kızdann kesinlikle çok tehlikeli.Butun hayatini mahvetmesine izin verme.

Yalnız rahatsız olmakta çok haklısınız, kimin arkadaşı gelip de eşinin yanına oturur ki. Rahatsız olduğunuzu anlamışlar sadece.
O kızla uzaklaşın bence de. Anladığınızı bilsin kız. Hadsizlik bu kadarı.

Böyle şeylere üzülüyorum arkadaş da olsa güven olmuyor demek ki. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Niyeyse boşandıktan sonra dikkatinizi çekmiş:)
Eşli görüşürken size geldiğinde sanırım hiç rahatsız olmuyordunuz.
Boşandı diye değil evliykende çok rahatsizdik sürekli bizde yiyip içtikleri için eşim onlardan rahatsızdı sürekli laflarını ederdi ama arkadaş boşandıktan sonra eşim geldiğinde oturup bizim muhabbetlerimize dahil oluyor yanımızda oturuyor beni rahatsız eden bu.

İnşallah teşekkürler

Her normal insan gibi.
Eskiden muhabbeti var, evine misafir gelmiş.
Artık onun kocası yok diye köşeye mi çekilecek, ayıp bir kere bu.
Eve eşimin arkadaşı geldiğinde ben de onlarla otururum, işim varsa giderim ama yoksa gayet takılırım onlarla.

Canım uzak durun bu kızdann kesinlikle çok tehlikeli.Butun hayatini mahvetmesine izin verme.
Evet hayatım mahvoluyor resmen. Kuzenim bir keresinde daha o evliyken bu kızı evine alma bakışları bakış değil demişti. Sonra benim bu konuya takıldığımi görünce yok bosaninca düzelmiş kendisine gelmiş falan diye geçiştirdi beni. En iyisi çok yakında olsa kusmeden araya mesafe koymak. Teşekkürler

Yooo hiçte ayıp değil bence ben hiç eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıkmak görüşmek istemiyorum hiç bir mekana eşim arkadaşı ve ben gitmedik gitmeyi de teklif etmedim. Otuturlarken bile ben varken rahat edemezler diye başka bı yerde otururum onları dinlemem bile. Sonuçta o eşimin arkadaşı benim değil. Beni bu şekilde yargilamaniza uzuldum anlaşılan başınıza hiç gelmemiş

Yok, gelmedi.
Böyle bir şey sezseydim o arkadaşımla bir daha görüşmezdim.
Ben üzülüyorum böyle konulara, kadınlar eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor, kendine hayatı zindan ediyor.
Öyle yaşayamam ben, bıçak gibi keserim tüm iletişimimi ve bundan sonra eşimin davranışlarını, o kişi hakkındaki soruları takip ederim.
Yani meseleyi büyütmeden, kendimize zarar vermeden çıkarım o durumdan, anlatabildim mi?
Böyle düşüncelerle gün geçirmek cehennem azabı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…