Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

Ne gelirse en yakindam geliyor zaten beklemiyordum konduramiyorsun sonra bir bakmışsın canına ciğerine göz koymus. Her gün izliyoruz en yakın kardeşim bildiğim arkadaşım komşumla aldatıldım diye. Açın gozlerinizi . Eşiniz de hata yaparsa görmem lazım diye beklemeyin önleminizi alın yoksa canınız çok acır . Bir kere daha böyle bir şey olmuştu burada kadın o karakterde biriyse aldatır zaten diye sessiz kalmıştı ve aldatıldı . Göz yummayin diyorum tekrardan mesafe koyun gorusmeyinn uzmanlar bas bas bağırıyor böyle insanlarla asla iletişim kurmayın diye. İpleri ellerine vermişsiniz . Şu kocana şöyle benimle uğraşmasin ne demek ya resmen ufaktan flört tohumları atıyor .Eşinize de bağırıp çağırıp değil kendinizden emin güvenli şekilde biizm hayatımıza arkadaşlığımıza uygun bir insan olmadığını anladım ve görüşmeme kararı aldım deyin bu kadar

Konunuzu ; Erkek Faktörü bölümüne açmışsınız. Lakin burada ki erkek faktörü Erkek İnfertilitesi yani faktör diyince illa sorun olarak algılamayalım.

Genelde alakasız konuları BDV'ye açarlar bu bugün Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi 'den BDV'ye taşıdığım 3. konu.

eşimin de davranışı değişik dediniz bende orda film koptu. o raddeye kadar belki yalnızlık hissettiği için sizi yakın görüp dahil olmaya çalışıyordur diyecektim ama eş kişisinde farklılık varsa o zaman orda bir duracaksın. bi de bu konular açılırken ben kadınların hislerine güvenirim. vardır altında bir şey derim. eğer siz de hissettiyseniz aralarında birşey olmasa bile kızın ilgisi vardır eşiniz de değişik davranıyorsa o da bu ilginin farkındadır diye düşünürüm.

Allah aşkına arkadaşım rahatsız olman yetmeli bence arkadasligini bıçak gibi kesip atman için.
Onca yıl var,Hatri var,samimiyet var falan dersen bunlar bahane olur lütfen gözünü aç!

Hiç birşey yoksa bile, olay sadece sizin suphelenmeniz olsa bile o şüphe içine düştüyse yer bitirir seni, yüzyüze konuşamam diyosan uzunca bi msj yaz,aklındakilerin hepsini yaz,en sonda da kusura bakma ama seninle arkadasligimi devam ettirmek istemiyorum,anlayış bekliyorum sil numara mi,bidaha da bizim karşımıza cikma yolun açık olsun yaz bitir sonra da sil numarayı bu kdr.
O kocanin da ağzına s.ç diycem de sen bana bakma usturupluca otur konuş rahatsızlıklarını dile getir ona da,baktın yukseliyo sacmaliyo,işte o zmn ağzına o dediğimi yapabilirsin

Görüştürmezdim açıkçası

Eşinize bişey belli etmeyin rahat davranın ama o arkadaşınızla görüşmeyi kesin. Ya da evinize almayın. Bir kaç kere gelmeyi teklif edince red edin o gün plan yapın dışarı çıkın falan bi şekilde gelmesini engelleyin. Eşinize de bişey demeden uzaktan takip edin

Kesinlikle görüşme. Ama eşin başkasına bakabilecek yapida bi insansa bu arkadaşınla olmaz baskasiyla yapar yine yapıcağını.

Zaten ben ona hareketlerinden daha önceden rahatsız olduğumu söylediğim için kızdan yana farkında degilse bile benim biseylerden ötürü rahat olmadığımın farkında buna rağmen bu hareketleri yapıyor. Ve onun yanındayken bana daha ilgili davraniyo buda beni çok rahatsız ediyo iste sanki bana iyi davranarak içini rahatlatmaya çalışıyormuş gibi

Ya gercekten bir insan arkadasinin kocasından ne ister anlayamadım. Etrafta erkek kalmadı sanki. Ne desem bilemedim ortada somut bir delil olmadığı icin. 3ümüz falan demiş ya belki diyorum samimiyeti fazla abartıp seninle de arası iyiyse eşinle kanka tarzi bir sey mi olmak istiyor. Esinde onun yaninda sana ekstra ilgili davranıyormuş. Aralarında bir sey olsa sana onun yaninda kötü mü davranirdi acaba. Ay cok garip

Merak ettim lütfen cevaplar mısınız? Sayfaları okumadım cevap verdiyseniz özür dilerim.
Arkadaşınızdan eşinden boşanınca mı şüphelenmeye başladınız?

Siz görüşmeyi kesin. Varsa bişey, bişekilde görüşmek isterler nasılsa. Niyetliyseniz o zaman avlarsınız.
Şuan kuşkuculuktan öteye gidemezsiniz. Arkadaşınızın karekteri de önemli. Belki o hep öyleydi, boşanınca eşinize çekici veyahut cazip gelmeye başladı şu eşine söyle cümleleri, uyarı da olabilir.

Aynı fikirdeyim. Sürekli dillendirirseniz eşiniz de bu konuyu normalden daha fazla düşünür. Eşiniz sorana kadar bi şey demeyin. Arkadaşınızı sorarsa artık görüşmüyoruz deyin.

Esinle arasında bişey varmı yokmu bilemem ama bu atışmalar flört atışmaları esine kur yapıyor olabilir seni kıskanıyor olabilir ve gece özellikle arıyorsa zırt port arıyorsa sizi başbaşa bırakmak istemiyor belli sudan sebebten kavga çıkar ve arkadaşlığını bitir. Bu arada eşinle aranda tutku bitmiş bu tutkuyu tekrar alevlendir

Rahatsiz oldugum kimse ile gorusmezdim yerinizde olsam. Zorunlu musunuz ki kabul etnmeye.
Esiniz de ne yapacagini sasirmis olabilir.
Benim kiz arkadasim la 3lu takildigimiz cok olmustur, yine esimin erkek arkadasi ile de. Hatta canim arkadasim erkek arkadas edindiginde esimin fikrini de sormustu özellikle tanistirmisti. Yillardir suren dostlukta o benim arkadasim onun arkadasi degil ki gorusuruz bana cok uzak geldi. O yuzden esinizin sempati beslemesi, arkadaslik hissetmesi bana normal geliyor.
Yine de rahatsizsaniz gorusmemelisiniz. Kendinize zarar.

Hemen bitir arkadaşlığını bu kadar taviz vermene şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…