- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
Ne gelirse en yakindam geliyor zaten beklemiyordum konduramiyorsun sonra bir bakmışsın canına ciğerine göz koymus. Her gün izliyoruz en yakın kardeşim bildiğim arkadaşım komşumla aldatıldım diye. Açın gozlerinizi . Eşiniz de hata yaparsa görmem lazım diye beklemeyin önleminizi alın yoksa canınız çok acır . Bir kere daha böyle bir şey olmuştu burada kadın o karakterde biriyse aldatır zaten diye sessiz kalmıştı ve aldatıldı . Göz yummayin diyorum tekrardan mesafe koyun gorusmeyinn uzmanlar bas bas bağırıyor böyle insanlarla asla iletişim kurmayın diye. İpleri ellerine vermişsiniz . Şu kocana şöyle benimle uğraşmasin ne demek ya resmen ufaktan flört tohumları atıyor .Eşinize de bağırıp çağırıp değil kendinizden emin güvenli şekilde biizm hayatımıza arkadaşlığımıza uygun bir insan olmadığını anladım ve görüşmeme kararı aldım deyin bu kadarDiyorum zaten ama anlamiyo arkadasimda. Arkadaşımla da çok samimiyiz böyle birşeyi konduramamamın sebebide bu aslında arkadaşımın ailesi bizim kızımızı torunum diye severler annesi sürekli seni evlatlarından ayirmiyorum der. Arkadaşıma arada sırada eşim 11den sonra aradiginda laf ediyor dikkat et biraz falan diyorum ama yinede anlamıyor. Bende kafam rahat olsun diye donemiyorum arkamı hem kızımda hemde bende çok hatırları var ailesinin hiç bir ispatım yokken ne denir de küsülür hiç bilmiyorum. Of.
Kızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Görüştürmezdim açıkçasıKızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Zaten ben ona hareketlerinden daha önceden rahatsız olduğumu söylediğim için kızdan yana farkında degilse bile benim biseylerden ötürü rahat olmadığımın farkında buna rağmen bu hareketleri yapıyor. Ve onun yanındayken bana daha ilgili davraniyo buda beni çok rahatsız ediyo iste sanki bana iyi davranarak içini rahatlatmaya çalışıyormuş gibieşimin de davranışı değişik dediniz bende orda film koptu. o raddeye kadar belki yalnızlık hissettiği için sizi yakın görüp dahil olmaya çalışıyordur diyecektim ama eş kişisinde farklılık varsa o zaman orda bir duracaksın. bi de bu konular açılırken ben kadınların hislerine güvenirim. vardır altında bir şey derim. eğer siz de hissettiyseniz aralarında birşey olmasa bile kızın ilgisi vardır eşiniz de değişik davranıyorsa o da bu ilginin farkındadır diye düşünürüm.
Evet sanırım en mantıklısı bu teşekkürlerben olsam sudan bir sebeble tartışma çıkarır, görüşmeyi keserdim
asıl ondan sonra eşimi takip ederdim, ben görüşmüyorum ama oda görüşmeyi gerçekten kestimi diye
kesinlikleO Ahlaksızla görüşmeyi kesip gidiş gelişi engelleyip eşine de sana karşı davranışları beni rahatsız ediyor artık görüşmeyecez de
Aynı fikirdeyim. Sürekli dillendirirseniz eşiniz de bu konuyu normalden daha fazla düşünür. Eşiniz sorana kadar bi şey demeyin. Arkadaşınızı sorarsa artık görüşmüyoruz deyin.Eşinize bişey belli etmeyin rahat davranın ama o arkadaşınızla görüşmeyi kesin. Ya da evinize almayın. Bir kaç kere gelmeyi teklif edince red edin o gün plan yapın dışarı çıkın falan bi şekilde gelmesini engelleyin. Eşinize de bişey demeden uzaktan takip edin
Hemen bitir arkadaşlığını bu kadar taviz vermene şaşırdım.Kızlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?