Bu öyle biri değil. Sanırım sıkılacak vakitte bulmuyor ondan covid olduğunda aradı beni sıkılıyorum diye. Normalde evlerine çok insan gelir ondan kaynaklı diye düşünüyorum bazen. Başkasına gitme konusunda anladı ama çaktırmadı gibi hissettim. Baya aramadım oda şaşırmıştı neden diye sordu. Öyle başkasına gidip yazma huyu yok en yakını benim birde ablası sürekli aynı evdeler gelen giden.Sanırım günlük muhabbet ettiği insanlar sizden biraz daha farklı. Benim de var böyle bir arkadaşım. Ben aramasam aramıyor. Normalde takılacağım şeyler değil ama bir keresinde zorlukla "müsait" olduğu bir zaman ayarladık. (Oysaki ben esnek saatli vardiya ile çalışıyordum) Benim telefonumdan kahve fotosu çekip hikayemde paylaştı kendini etiketledi. Kahve fincanı asla paylaşmam ben çok avam bir hareket geliyor bana. hiç yapmam ben ama bir şey demedim. Demek o da paylaşacak diye düşündüm. Yanından ayrılınca bir saat sonra hikayesini gördüm. benim peşimden çıkmış başkalarıyla makyaj yapmalı oje sürmeli video çekip paylaşmış daha şimdi. Nikah şahidimdi. Ondan beri de görüşelim diye aramadım. Yazık oldu.
Normalde çok sorun yapmıyordum 20 yıldır böyle ama bana gelemem diyip başkasına gidince kötü hissettim. Arada kaldım sizin gibi biri çok insan sevmiyor biri gelmezse çok nadir gider. İstemesnde kağıda millete hoşgeldiniz derken kafası içeri dönüktür ve çok kısık ses çıkardı mesela utangaç ama insan bir arar bir koskoca yıl sonuçta. Bende çok aramam sevmem ilişkiyi yıprattığını düşünüyorum çok sık buluşmanın ama bir yılda öldü mü diye merak ederim.Benim de tüm yakınlarım bu huyumdan şikayetçi. Belki size garip gelecek ama biri beni aradığında kim olduğu farketmeksizin telefonun başında bekliyorum araması bitsin diye. Nefret ediyorum telefonda konuşmaktan, hayatımdaki herkesi çok seviyorum ama aramak konuşmak istemiyorum. Ha ben normalde de pek konuşmayı sevmem o ayrı. Kapı çaldığında da aynı şeyi hissediyorum mesela, benim bir sürü travmam psikolojik sorunlarım var tabi bu konu uzar gider. Arkadaşım çekingen diyorsunuz belki o da böyle hissediyordur, bu konuyu sürekli dile getirip sıkmayın derim ha siz aramışsınız ha o aramış ne farkeder ki 20 yıllık arkadaş kardeş gibisiniz, böyle şeylere takılmayın sizin için büyük bir sorun değilse.
Bi eşlerde yok nankörlük dimi onlar insan değil çünkü melekEşin dışında bir insanla yakınlık kuruyorsun eğer ( kardeş gibiyiz , sırdaşız vs) her şey mustehak , insan yeri geliyor eşini tanıyamiyor ve sizde gitmişsiniz elin kadınıyla sıkı olmuşsunuz , İnsan oğlu bu nankörlük mayasında var
Bi eşlerde yok nankörlük dimi onlar insan değil çünkü me
Yazdığımı iyi okuBi eşlerde yok nankörlük dimi onlar insan değil çünkü melek
Sen hangi hastaneden kaçtın kardeş?Eşin dışında bir insanla yakınlık kuruyorsun eğer ( kardeş gibiyiz , sırdaşız vs) her şey mustehak , insan yeri geliyor eşini tanıyamiyor ve sizde gitmişsiniz elin kadınıyla sıkı olmuşsunuz , İnsan oğlu bu nankörlük mayasında var
Eşin dışında biriyle yakınlık kuruyorsan müstehak cümlesinin çok gizli anlamları var bi milyon kere daha okunası da ben boş sevmiyorumYazdığımı iyi oku
Ya görüşmek istemese zaten dk durmam umrum bile olmaz. Ama işin garibi şu beni nikah şahidi bile yapacak kadar istiyor siz görüşmediğiniz birini nikah şahidi yapar mısınız? Arada kalıyorum böyle emin olamıyorum
Neredeyse 1 yıl gibi bir süre geçti beni hiç aramadı ben aramazsam asla aramıyor. Daha sonra nişanını haber vermek için aradı.
Çünkü başka kimsesi yok bu görevleri vereceği o yüzden çağırıyor sizi. Siz de yazmışsınız pek fazla dostu yokmuş.Peki neden özel günlerinde beni baş köşeye koyuyor. Mesela nikah şahidi yapıyor istemeye çağırıyor?
Şu devirde telefonu hiç eline almayan biri var mı Allah aşkına? Sizinle konuşmak istemediği için açmıyor telefonu.Ya annesini arama kısmı şöyle mesela nişanda benden bir şey istedi veya buluşucaz ya ben arasamda ulaşmayacagını bildiğim için annesini arayıp oradan söylüyorum. Telefonu hep sessizde ezelden beri böyle yani şöyle anlatayım önceden çekingen diye düşündüm. Çünkü biz bir yere gidince mesela otobüste kart basamaz utanır bir yerde hesap ödeyemez falan. Bundan diye düşündüm telefonda konuşmaktan çekinir. Ama başkasına gidip bana gelmeyince orada çok kırıldım. Sürekli gitmem 1 2 ayda birdi bir babası hasta iken daha sık gittim destek için o kadar.
Ben de aynen böyleyim içe dönük bir yapısı var demekkiBir insanı 20 yılda yakın arkadaşınız olmasına rağmen çözememişsiniz buradan yazdığınız birkaç cümleye yapılacak yorumlar sağlıklı olabilir mi?
İnsanlar çeşit çeşittir.
Bazı kişiler daha içe dönüktür onlarla iletişim zor olabilir.
Ben de böyleyim
Aklıma sevdiğim bir arkadaşım gelir aylardır konuşmuyoruzdur nasıl acaba iyidir umarım der yine aramam konuşmayı sevmiyorum. Benzer bir ruh hali olabilir
Ya belli ki bu insan pek fazla sosyalleşmeye ihtiyaç duymuyor.Sizi seviyor guveniyordur eminim ama öyle sürekli arama sorma ihtiyacı duymuyor belli ki bunu kişisel algılamayın.Ya şöyle bu devirde sırdaş bulmak çok kolay mı diye düşünüyorum. Bu huyu dışında kırıldığım bir şeyi yok bir kere sırrımı verdiğini görmedim. Başka arkadaşım arkamdan konuştu ama daha hiç duymadım bu arkadaşımdan böyle birşey. Ailesinin içine girerim temiz aile içleri iyi bana davranışları iyi. Sadece bu sorun aramızda. Bu kadar yıl kavgamız yok asla yalanımız yok. Bunu düşününce böyle birini tek kalemde silmek zor. Ama bu durum beni köşeye sıkıştırdı ondan fikir istedim.
Çalışmıyorum şu an altın takamayacagımı bilir.. Damat tan bile altın istemedi çok fazla öyle biri değil..Nişan, nikah vb. Bir tek bunlarda aradı, ricada bulundu diyorsunuz..
Altın için olabilir mi diye düşünmüyor değilim..
Bu benimde aklıma gelmedi değil yani bunu yapacak kimsesi yok bende farkındayım bu sebeple isteme nişanda çok şeye karışmadım köşede durdum birde beraber oyun oynadık. Benden karşı tarafın yengesi biraz dişli onun için bana destek çık falan demişti ama ben pek karışmadım. Köşede izledim sadeceÇünkü başka kimsesi yok bu görevleri vereceği o yüzden çağırıyor sizi. Siz de yazmışsınız pek fazla dostu yokmuş.
Ben olsam kesinlikle bir daha aramam, görüşmem. Arkadaşınız bekarken bile aramıyor sizi evlenince değil aramak sizin aramalarınızada dönmeyecek.