Ben evli değilim yanlış anladınız. Arkadaşım nişanlı ben bekarımEşin dışında bir insanla yakınlık kuruyorsun eğer ( kardeş gibiyiz , sırdaşız vs) her şey mustehak , insan yeri geliyor eşini tanıyamiyor ve sizde gitmişsiniz elin kadınıyla sıkı olmuşsunuz , İnsan oğlu bu nankörlük mayasında var
Peki neden özel günlerinde beni baş köşeye koyuyor. Mesela nikah şahidi yapıyor istemeye çağırıyor?Bence o, sizin yakın arkadaşınız... Ama siz onun değilsiniz.
Ama öyle değil arayınca samimi olmasa bana bütün sırlarını anlatmaz sanırım. Gariplik farklı kendimi kötü hissettiriyor sürekli ben peşinde koşuyormuşum gibi. Samimi olmadığınız bir insanı nikah şahidi yapar mısınız? Ben yapmam mesela ben arada kalıyorum düşünce olarakYakın hissetmediğim insanı bende aramam etmem,samimiyeti kısıtlı sana belli ki hani anlık evine gidince.
Nasıl yani? Dünyada arladaslik var hani,dostluk var...her şey eş mi?Eşin dışında bir insanla yakınlık kuruyorsun eğer ( kardeş gibiyiz , sırdaşız vs) her şey mustehak , insan yeri geliyor eşini tanıyamiyor ve sizde gitmişsiniz elin kadınıyla sıkı olmuşsunuz , İnsan oğlu bu nankörlük mayasında var
İşini,getir götürünü yaptıracak elemana ihtiyacı var çünkü... Yakın arkadaş dediğiniz 1 yıl boyunca aramaz mı? Merak etmez mi hiç? İki kahve yapıp,sizi nikah şahidi de yaparak aklı sıra gaz veriyor size işte, parlatıyor yani. Veya bunların dışında aşırı tutarsız biri de olabilir. Çok garip sahiden...Peki neden özel günlerinde beni baş köşeye koyuyor. Mesela nikah şahidi yapıyor istemeye çağırıyor?
Acaba kaç kişinin 20 hatta 30 yıllık dostluğu vardır.Ama sağlam dostluk masadan kalkınca arkadan konuşmayan o 20 yılda beş kez kavga etmeyen vs.Bana bu çağ artık bunların neredeyse hayal olduğunu düşündürüyor.Hersey çok hızlı değişiyor kimsenin kimseye ayıracak vakti yok.Nasıl yani? Dünyada arladaslik var hani,dostluk var...her şey eş mi?
Benim çocukluktan gelme arkadaşım var, eşi ortak dövme yapalım demiş,dünyanın binbir türlü hali var diye kabul etmemis. Şimdilerde arkadaş grubumuz için ortak minimal dövme yaptirma planımız var
Eş ayrı,dost ayri
Benim aklıma buda geldi ama çevresinde bunu rica edebileceği kişilerde var. Neden bana minnet duysun ki bu konuda? İletişim konusunda sorunu olan biri emin olamıyorum arada kalıyorum.İşini,getir götürünü yaptıracak elemana ihtiyacı var çünkü... Yakın arkadaş dediğiniz 1 yıl boyunca aramaz mı? Merak etmez mi hiç? İki kahve yapıp,sizi nikah şahidi de yaparak aklı sıra gaz veriyor size işte, parlatıyor yani. Veya bunların dışında aşırı tutarsız biri de olabilir. Çok garip sahiden...
o zaman yorumum size uymadı bir garipmiş gerçekten. fazla içe dönük birisi demek ki yapısı bu. sizin açınızdan yorucu tabi.Peki neden özel günlerinde beni baş köşeye koyuyor. Mesela nikah şahidi yapıyor istemeye çağırıyor?
Ya görüşmek istemese zaten dk durmam umrum bile olmaz. Ama işin garibi şu beni nikah şahidi bile yapacak kadar istiyor siz görüşmediğiniz birini nikah şahidi yapar mısınız? Arada kalıyorum böyle emin olamıyorumbenim bir arkadaşım var, görüşmek istemiyorum beni çok rahatsız eden tavırları var ama aşırı derecede ısrarcı, sizin gibi annemi vs arıyor açmıyorum diye artık. eski arkadaşım kırılmasın diye arayınca görüşürsem görüşüyorum. bence o da benim gibi. görüşmek istemiyor. annesini ailesini aramanız aşırı saçma bence ya görüşmek istemiyor işte böyle huy mu olur
Evet bu yüzden buradan fikir almak istedim. Dakika durmam öyle bir şey olsa garip çözemiyorum olayı.o zaman yorumum size uymadı bir garipmiş gerçekten. fazla içe dönük birisi demek ki yapısı bu. sizin açınızdan yorucu tabi.
Çok mu seviyorsunuz bu şahsı? O olmadan yapamıyor musunuz? Anladığım kadarıyla bu 20 yıllık arkadaşlık (!) sizin emeklerinizle 20 yıllık olmuş. Anlattığınız arkadaş profilini hiç sevmedim.Benim aklıma buda geldi ama çevresinde bunu rica edebileceği kişilerde var. Neden bana minnet duysun ki bu konuda? İletişim konusunda sorunu olan biri emin olamıyorum arada kalıyorum.
Yani mazimiz epey var da dostluğumuz 17 yıllık falan, ortaokulda bir dogumgunu partisinde yakin arkadaş olmuştuk. Arasıra hırgür girdi tabii araya, farklı karakterliyiz ve hepimiz ayrı cinsAcaba kaç kişinin 20 hatta 30 yıllık dostluğu vardır.Ama sağlam dostluk masadan kalkınca arkadan konuşmayan o 20 yılda beş kez kavga etmeyen vs.Bana bu çağ artık bunların neredeyse hayal olduğunu düşündürüyor.Hersey çok hızlı değişiyor kimsenin kimseye ayıracak vakti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?