Sen işten çık, kocan seni kendine muhtaç hissetsin bak bakalım neler oluyor, şiddet ne boyutlara varıyor. Sana şiddet uygulamış, şimdi biliyor maddi gücün var, boşansan kendine yetersin. Çalışmayıp, meslek sahibi olmayan kadınlar boşanırken eşlerinin en çok vurduğu nokta maddiyat. Geçin geçinebiliyorsan, 1 kuruş nafaka vermeyeceğim, bu çocuklarla ne yapıyorsan yap bak bakabiliyorsan diye esip gürlüyorlar. Bir kısmı işi iyice zıvanadan çıkarıp 'katlanmak zorundasın' noktasına getiriyor.
Sen 4 sene çalış, ailesinin borçlarını öde, arsa araba al, sonra o ortam çalışmaya uygun değil. 4 sene boyunca uygundu da şimdi mi uygun gelmedi birden? İşine gelince Müslüman olmaya benziyor bu.
Aşk, sevgi karın doyurmaz yarın bir gün şiddet daha uygular bu sefer anne babamı dinlemedim, işten çıkma dediler çıktım, nasıl onların yanına geri dönerim, ben ne yapacağım bu yaştan sonra ne iş bulacağım diye ağlar görürsün kendini.
Boşanıyorsa boşansın, seni işten çıkarması çok hoşuna giden kvde kına yaksın hemde hint kınası.