- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
aa selam canımCanım mesaj yazarken alıntılar içinde kalmış bu mesajın, silmeye kıyamadım, bu bahaneyle selam vereyimNasılsın çizkekim
Selam canım benim ❤aa selam canımiyiyim canım bugün de tıkındım sen nasılsın
evet evet depomu doldurdum yarın başliyoz inşallahSelam canım benim ❤
Afiyet şifa olacak kadar tıkındın inşaallah yoksa fena biliyorsun
İyiyim çizkekim sağol
Profilin de kıpkırmızı ha yakıyor ortalığı
Afiyet olsunnn hemdemimmmm25 Aralık Menüm
Sabah 10:00
4 yk sucuklu yumurta (sucuk ev yapımı),
2 dilim kepekli ekmek,
1 fincan sıcak süt, 2 tk sütün kaymağı,
2 tk acı bal (şekersiz)
Ara 14:00 1 kupa neskafe
Akşam 19:00
1 porsiyon hamsi tava
1 kase yeşil salata, avokadolu
200 ml taze sıkılmış nar suyu
1 dilim kepekli ekmek
Su; 2,25 lt
Spor; 4750 adım
*Yazınca çok yediğimi fark ettim. Kepekli ekmek de içi boş gibiydi, yemesem daha iyiymiş. İlk menü için idare edin kızlar
selammAfiyet olsunnn hemdemimmmm
İlk tartıya kadar sabır civcivim, bu sefer yıkılmak yokOff eşim çayın yanında tatlı yiyor şu an başladı benim azap saatleri
Aramıza hoşgeldiniz32 yasindayim , 1 oglum var, ev hanimi ogrenci arasindayim. 68 kilodayim hedefim 58
Hoşgeldin Hemdemimm ❤❤❤Harikaaaaa Hemdemim hemen inceliyorum.nasıl heyecanlandım anlatamammmmm
napıyorsun canımselam cheesekekim
ben de katılayım mııİlk tartıya kadar sabır civcivim, bu sefer yıkılmak yok
Vukuat yok di mi şimdiye kadar, sen ses vermeyince acayip şeyler olabilir
Aramıza hoşgeldiniz
Bende 33 yaşındayım, evliyim, evde işçi işte işçi bazen de öğrenciKilom 75, hedef 56. Bir çok ortak noktamız var gibi
Hoşgeldin Hemdemimm ❤❤❤
İnceleme bittiyse direkt dal
Arada heyecan şart, ilişkiyi canlı tutmak lazım
Selam.Bu mesajı da çok beğenmiş kaydedecek yer bulamamıştım, alıntılarım arasında bulunuyor :)) Merhaba Artemissippi, benimde bu tarz kelime takıntılarım oluyor ve bunu okuduğumdan beri aynı rahatsızlık bende de başladı, yazmayaydın iyiydi ama
Katılabilirsin tabiki canım, sen yabancımız değilsin :)))ben de katılayım mııdengeli öğünlerimizi de paylaşalım
Ben de 29 yaşındayım evliyim çocuğum yok. Ben de ev hanımı öğrenci arasındayım32 yasindayim , 1 oglum var, ev hanimi ogrenci arasindayim. 68 kilodayim hedefim 58
Hosgeldin aslimmBeni de ekle civcivimmmm. Bensiz olmaz. Cuma günü tartılma saati benim için biraz erken olacak ama olsun. Sizinle her zaman her yerde varım mmmmmmmmm
Güncel kilom 76,95
İnşallah öyledir balım boş boş lavaboya gidip gelmek hiç hoş değil yoksaCanım mesaj yazarken alıntılar içinde kalmış bu mesajın, silmeye kıyamadım, bu bahaneyle selam vereyimNasılsın çizkekim
Bu mesajı da çok beğenmiş kaydedecek yer bulamamıştım, alıntılarım arasında bulunuyor :)) Merhaba Artemissippi, benimde bu tarz kelime takıntılarım oluyor ve bunu okuduğumdan beri aynı rahatsızlık bende de başladı, yazmayaydın iyiydi ama
Matofini bıraktığına göre insülin direncin normal sınırlara girdi sanırım. Bu bile güzel ilerleme. Pek düzelme olmadı demene ise üzüldüm. Sen bu beslenme ve spor düzenin ile uzun yıllar iyi hissedersin canım. Powerplate i ilk defa duyuyorum. Aklımda çok ilginç sporlar canlandı.
Oo, uzun zamandır itinayla biriktirdiğin ödemleri mi atıyorsun yoksa kuşum
Oo afiyet olsun enişte ağzının tadını biliyor Çıtır çıtır bol limonlu tuzluBen de ızgara balıklarını daha çok seviyorumeşim hamsi tavasını çok seviyor, dolayısı ile tava yedik
Hic sorun değil balım daha yolun basindayizAfiyet olsun Civcivim, senin menüyü görünce bir utandım kendimden
Sporun da iyiymiş, zamanla daha iyi seviyelere de çıkarız
Bunlar hep secretAfiyet olsun Leydim, bende yarın sabah yoğurtlu yulaf yemeyi düşünüyordum, elma ile nasıl olur acaba derken senin menüde görmem ilginç oldu :)
Afiyet olsun balım İlk menü için gayet normal bence25 Aralık Menüm
Sabah 10:00
4 yk sucuklu yumurta (sucuk ev yapımı),
2 dilim kepekli ekmek,
1 fincan sıcak süt, 2 tk sütün kaymağı,
2 tk acı bal (şekersiz)
Ara 14:00 1 kupa neskafe
Akşam 19:00
1 porsiyon hamsi tava
1 kase yeşil salata, avokadolu
200 ml taze sıkılmış nar suyu
1 dilim kepekli ekmek
Su; 2,25 lt
Spor; 4750 adım
*Yazınca çok yediğimi fark ettim. Kepekli ekmek de içi boş gibiydi, yemesem daha iyiymiş. İlk menü için idare edin kızlar
Teşekkür ederim canımtopigin hayirli olsun bol eksiler
Yaşasın yemek yeemeekk diyip konudaki herkesi şok etmem yok mu snssnsnaa selam canımiyiyim canım bugün de tıkındım sen nasılsın
Teşekkür ederim cizkekim hosgeldinCivcivim hayırlı olsun günlüğün
Tamam Aslım maşallah adımlar yine bıraktığımız gibiSaricivcivcikcik civcivimmm ben bugünlük sadece adım sayımı yazayım e mi? Yarından itibaren de menü. Bu çok ani oldu çünkü
25 Aralık Adım Sayım
10.165
Haha korkma balım vukuat yok sırf kötü bir şey yaşanmasın diye erkenden yatağa girdimİlk tartıya kadar sabır civcivim, bu sefer yıkılmak yok
Vukuat yok di mi şimdiye kadar, sen ses vermeyince acayip şeyler olabilir
Bunu niye alıntı yapmıştım acaba hatirlamiyorumAramıza hoşgeldiniz
Bende 33 yaşındayım, evliyim, evde işçi işte işçi bazen de öğrenciKilom 75, hedef 56. Bir çok ortak noktamız var gibi
Hoşgeldin Hemdemimm ❤❤❤
İnceleme bittiyse direkt dal
Arada heyecan şart, ilişkiyi canlı tutmak lazım
Tabi ki canım hosgeldin o zaman bence de sen yabanci degilsinben de katılayım mııdengeli öğünlerimizi de paylaşalım
Teşekkür ederizSelam.Topiginiz hayırlı olsun, bol yağ yakmalı günlere vesile olsun.
Çaydan desen olmuyor, çaydanlık desen rahatsız ediyor.Kelimeyi köküyle alsak çaylık diyorduk şimdi ne güzel.
Tabi ki hoşgeldinizBende katilsam nasıl olur? Yarın bende başlıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?