- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.501
Canim hem kızartma hem börek hem baklava olmamışMerhaba
Kahvaltı domates salatalık peynir sandviç az patates kızartması
Meyve suyu
Öğlen boşnak böreği uzun zamandır ilk kez yanına ayran cevizli baklava 2dilim birde tavuk çorbası 2-3 ince dilim ekmek
Biraz boğazım acıyor zencefil bal kekik çayı 1dilim limon içtim
Dukan birasını biliyorsun dimi canım? Yesilcay da güzel atıyor.Kızlar akşam boşa çıkınca yazlıklarımı çıkarmayı ve denemeyi, bir tık moralimi bozup gaza gelmeyi hedefliyorum
Ben de bu ara artıdayım haftalık 300 400gr veriyordum ne güzel zamanlarmış onlar kıymetini bilemeyip söylenmişim
Bu ara tuz da çok tükettim ödem de var hemen ödem çayı tariflerinizi yığın buraya bu kızın her yeri şiş şiş
Ben de üşeniyorum aslındaCanim hem kızartma hem börek hem baklava olmamış
Spor yapacak misn?
Dukan birasını biliyorsun dimi canım? Yesilcay da güzel atıyor.
Bir de bi tarif vardı tarcin elma falan kaynatıp içiyorsun bence hem lezzetli hem faydalı ama ben üşendiğim için yapmadım sjsnsnsn
En güzel ödem atıcı bol su içmek zaten balım yaBen de üşeniyorum aslında
Bende vicdan azabı çekiyordum yediklerim çok karbonhidrat ağırlıklı, şu aralar herkes oruçlu ben oruçluyum en pratik poğaça yedim tek öğünde olsa kendimi suçlu hissediyorum. Ramazandan sonra evden sandviç hazırlayıp götüreceğim aralıklı oruç tam gaz devam bir öğün badem yesilcay , ya da ayran galeta gb.bnnu
hande_buse
Lotus1234
@segus
H Hayaldebaris
Kızlar sizi kalıcı listeye aldım. Ben giremediğim zaman da aktif kaldığınız için teşekkür ederim
Boğazım ağrıyordu açıkcası niye böylesi bir menü yaptım bilmiyorum şuan dengem kaçmış durumda moralim ne zaman bozuk yada düşük bitkin hasta kötü olsam böyle besleniyorum bırakıyorum kendimi benim sorunumda bu belkide kilo alımına davetiye çıkarıyor buda malesefCanim hem kızartma hem börek hem baklava olmamış
Spor yapacak misn?
Dukan birasını biliyorsun dimi canım? Yesilcay da güzel atıyor.
Bir de bi tarif vardı tarcin elma falan kaynatıp içiyorsun bence hem lezzetli hem faydalı ama ben üşendiğim için yapmadım sjsnsnsn
Canım ben ara ara giriyorum ama inşallah ramazandan sonra katılacağım tekrar. Yoğunluk var canım birde diyeti bıraktım hala ayni kilodayım o yüzden de yazmak istemedim.Humakaser
@VioletCat
@Nyx1
@MiLissy
Kızlar nasilsiniz napiyorsunuz? Bayağıdır gelmemissiniz sayfaya merak ettim
Canim geçmiş olsun.Boğazım ağrıyordu açıkcası niye böylesi bir menü yaptım bilmiyorum şuan dengem kaçmış durumda moralim ne zaman bozuk yada düşük bitkin hasta kötü olsam böyle besleniyorum bırakıyorum kendimi benim sorunumda bu belkide kilo alımına davetiye çıkarıyor buda malesef
Bu dusuncen çok güzel canım yanlışının farkına varman. Bence de pes etme olabilir arada bi böyle seyler insanın moralini bozsa da..Bende vicdan azabı çekiyordum yediklerim çok karbonhidrat ağırlıklı, şu aralar herkes oruçlu ben oruçluyum en pratik poğaça yedim tek öğünde olsa kendimi suçlu hissediyorum. Ramazandan sonra evden sandviç hazırlayıp götüreceğim aralıklı oruç tam gaz devam bir öğün badem yesilcay , ya da ayran galeta gb.
Ah bende öyleyim dün çok yorgundum ve tatlı yedim bende. kaynanamgili yemeğe davet ettim çok yorucu geçti her yerim ağrıyor basim agriyoBoğazım ağrıyordu açıkcası niye böylesi bir menü yaptım bilmiyorum şuan dengem kaçmış durumda moralim ne zaman bozuk yada düşük bitkin hasta kötü olsam böyle besleniyorum bırakıyorum kendimi benim sorunumda bu belkide kilo alımına davetiye çıkarıyor buda malesef
Yap lütfenKızlar bayrama 8 gün var tam.
Ben 8 gün hiç fire vermeden spor yapıp buraya yazmayı hedef koydum kendime.
Bayramda ister istemez kacamak yapicaz bu netyapmamak için çelik gibi irade lazım.
Onu da tek gün en fazla 2 kaçamak gibi kendime hedef koydum.
Şu an muhtemelen artidayim tartilmicam o yüzden. Bayramdan bir gün önce tartilirim. Bir de ölcülerimi alcam çok değiştiğini sanmıyorum ama.
Siz de 8 gün spor yapın ve kacamaksiz menüler yazın. Beraber ilerleyelim.
Zaman bulabilirsem 8 günlük tablo yapıcam ama.
Yaş ilerledikçe etrafımızda çok daha fazla olay oluyor ve hepsiyle baş etmemiz gerekiyorMerhabalar kizlar, geçen hafta modum düştü annem 63 yaşında ara ara hastaneye gitmek istiyor sanırım yaşlılık halleri gidip doktorun sen iyisin demesi ona iyi geliyor. Geçen hafta aklımi başımdan aldı bu hafta tahlilleri var. Kayinvalidem bakiyor cocuklara oğlumun alerjik öksürüğü başladı, dün kızımın öğretmeninin eyt den yararlanıp emekli olacağını öğrendim çok üzüldüm 1. Siniftalar seneye hangi öğretmen gelecek cocuklarin durumu ne olacak belirsizliği beni düşündürdü.
Kendimi en kısa zamanda silkelemem lazım. Çok çabuk etkileniyorum etrafımda ne olursa . Oruçluyken güzel ilerliyordum
İçimi döktüm buraya sizi de sıkmak istemem.
O kadar doğru, o kadar stres varken insan bide diyetle kendimi strese sokmayayım diyor. Gerçi spor ve diyetin stresi kendimiz için, diğerleri başkaları içinYaş ilerledikçe etrafımızda çok daha fazla olay oluyor ve hepsiyle baş etmemiz gerekiyor
Bazen kendimi savaş meydanında gibi hissediyorum. Herşeye göğüs germeliyim direnmeliyim kendimş bırakmamalıyım …
Hayat
Balım benim de yürüyüşüm var .saate bakmamışım ama 1 saatı gecti. 13.772 toplam adım olmus.1. Gün Sporu Tamam️
30 dk leslie
400 ip atlama
25 squat
60 sn plank yaptım
Canım bozma moralini. haftaya daha guzel sonuclar alırız inşALLAHGeçen hafta :64.9
Bugün 65.1
Fark: +200
Çok mutsuzum sporsuz olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?