- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.461
Evet üst üste geldi hepsi. Allah büyük, her kötü olanda da hayır arayarak tutunuyor insan kızım için kaygılıyım Allaha emanet ediyorum herseyi kontrol edemeyecegimizi dusunuyorum Allah a emanet edip rahatliyorum.Eşimin babanesi de anneniz gibi poşet poşet de ilaclari var sürekli halsiz oluyo yatiyor ilgi de bekliyorlar bugunlerine şükür diyelim.
Kızın için de üzüldüm ilkokul öğretmeni çok onemli çok etkiliyor insanı hayatta anne babadan daha önce geliyorlar bazen söyledikleri
Oğluna da geçmiş olsun keşke çocuklar hasta olmasa. Hasta olacak düşüncesi bile beni korkutuyor valla
Cok gecmis olsun canim 63 yas artik yasli kategorisine girmiyor annene yasli olmadigini hissettir.psikoloji cok onemli her hastaligimiz en basitinden bir bacak agrisi bile psikolojiyle basliyorr.sende kendini guclu tutmalisin cunku sana8 ihtiyaci olan cocuklarin annen var belki dahada fazla kisi.Iglunada Allah sifa versin gecmis olsun canim.Evet üst üste geldi hepsi. Allah büyük, her kötü olanda da hayır arayarak tutunuyor insan kızım için kaygılıyım Allaha emanet ediyorum herseyi kontrol edemeyecegimizi dusunuyorum Allah a emanet edip rahatliyorum.
Bugün annem hastaneye gitti sesi daha iyi geliyordu . Sadece İnsana has olan en büyük korku olum korkusuymus. Yaş ilerledikçe asıl insanların sorumluluğu azalmamali düşünmeye başladıkları an kendilerini dinlemeye alıyorlar sankiben her durumdan etkilenirim,her zaman pozitif olan insan değilim hemen düşer modum annemi yatıştırıyorum kendimi taniyamadim
Öyle ama ölüme de çare yok Allah dermanı olan dert versin tabi yaşlandıkça ağrılar sızılar olacak daha kötü durumda olanlar var öyle düşünmek lazım bazen. Bizimkiler köyde sürekli bahçe işleriyle uğraşıyorlar başta yormayn kendinizi felan diyordum ama artık bişey demiyorum iyi geliyo onlara biseyler üretmek onlarla uğraşmak şimdi de tavuk almış babam keyifleri yerinde şükürEvet üst üste geldi hepsi. Allah büyük, her kötü olanda da hayır arayarak tutunuyor insan kızım için kaygılıyım Allaha emanet ediyorum herseyi kontrol edemeyecegimizi dusunuyorum Allah a emanet edip rahatliyorum.
Bugün annem hastaneye gitti sesi daha iyi geliyordu . Sadece İnsana has olan en büyük korku olum korkusuymus. Yaş ilerledikçe asıl insanların sorumluluğu azalmamali düşünmeye başladıkları an kendilerini dinlemeye alıyorlar sankiben her durumdan etkilenirim,her zaman pozitif olan insan değilim hemen düşer modum annemi yatıştırıyorum kendimi taniyamadim
İyi maşallah iyi gidiyorsun. Ben cozuttum bugün eşimde destekxi değil bana kiziyo hatta hem ramazan hem de diyet yapiyon diye ekmek yedim bugün çeyrek pide kadar
Çeyrek pideden ne olacak afiyet olsunİyi maşallah iyi gidiyorsun. Ben cozuttum eşimde destekxi değil bana kiziyo hatta hem ramazan hem de diyet yapiyon diye ekmek yedim bugün çeyrek pide kadar
Evet diyetten önce çikolata felan istiyodum almicam bak kilo aliyon felan diyordu şimdide böyle diyo neyse musakka ekmeksiz yenmezdi zatenÇeyrek pideden ne olacak afiyet olsun
Erkekleri de anlamıyorum. Hem zayıf olunsun isterler hem de diyet yapılmasın. Tenya mi yutalım
Evet diyetten önce çikolata felan istiyodum almicam bak kilo aliyon felan diyordu şimdide böyle diyo neyse musakka ekmeksiz yenmezdi zaten
hepsi aynı herhalde. Diyet yapınca rengim soluyor yapmasam büyüme politikasi güdüyorum
Aslında birlikte spor diyet yapsanız güzel motive olunurBüyüme politikasını bende eşime soyleyecegim. O da kilolu aslında ama diyet yapamiyo
YokSabah sadece 1 yumurta mı yanında hiç mi birşey yok çay da mı yok
Çok uzak diyete de spora da. Annesiyle aramzda 2 sokak var oraya bile arabayla gidiyoduk bı ara Allah tan benzine zam geldi de bira yürümeye başladıAslında birlikte spor diyet yapsanız güzel motive olunur
Bugün şekerli kek gibi bir şey yedimbunun haricinde yogurt ve 200 gram humus yedim, tatlı hariç 680 kalori. 45 dakika sporumu yaptim+4000 adım
Illaki haklı nedeniniz vardır da, insan bazen o kadar boşu boşuna kendini karşısındaki üzüyor. Insanın da bir yerde en iyi arkadaşı eşi ve büyüyünce çocukları oluyorGünaydın kızlar dünkü menümü yazayım
Sahurda az yoğurt ve pankek
Orucu eşimle kavga ederek açtım diyebilirim çok sinirliydim 1 kase tarhana ve ölcemedigim kadar kısır yedim içine bolca yeşillik dogradim ve salatlaik domates turşu ile yedim.
Bugün oruçlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?