- 4 Eylül 2018
- 1.451
- 2.901
- 133
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.401
Evet canım önemli olan bırakmamak, ben de toparladım bakalım.Bu hafta bu kadar yeterhaftaya bakıcaz artık olsun arada olur önemli olan diyeti bırakmamak devam edebilmek bu gün dur dedim artık kendime
Yoğurtlu çok güzel oluyor bence, hem tatlı isteğini de bayağı kesiyor, içine taze ve kuru meyve de koyunca muhteşem.Yoğurtlu denemedim açıkçası hiç ama süte göre daha faydalıdır bence. Bende bı yofurtlu deneyim bakalm.
Eşim yokken çay yapmiyordum sırf bişey yememek için hele ki çocuk uyuduysa yemeden duramiyordum
Hahahah ben de öyleyim biliyor musun. O kadar spor yaptım boşa mı gitsin diye yemiyorum. Demek ki neymiş hemen spora başlamak lazımmış.Bende spor yapınca emeğim boşa gitmesin diye yediklerime daha iyi dikkat ediyorum aslında. Aksam çocuk uyudukca Leslie yapayim bari bende
Çok geçmiş olsun canım, şu an nasılsın. Sonuçlar belli oldu mu.Kuzum gece acillik oldum ben 4 te bir ağrı iki doğum yapmış biri olarak inan çerezmiş o doğum sancıları özel devlete sevketti apandist kitle vs olabilir diye eğitim araştırmaya lavma, serum yeni kalktım daha sonuçları da alamadık kimsesiz olmak ne kötü ya çocuklar tek diye geri döndümbilmiyorum bu ne ama diyetisyen dahiliye gideceğim menü de paylaştım pazartesi gösterdi kendini enginar bulgur pilavi dışında kaçamak yok su tam içiyorum hareket var biraz
Böbrek taşı ağrısı da çok fena, birçok acıyla yarışır.Geçti mi şimdi peki. Benimde üsüttuğum zaman oluyo. Birinde tam yemek yapacakken bıçak gibi saplandı ayakta bile düramadim sıcak su yapıp yattm öyle geçmişti. Başka ne olabilir bilemiyorum
Anneciğine çok geçmiş olsun.Günaydın kizlar, dün evde çocuklarla geçirdim annem rahatsızlandı 1 günlük izin aldim sanirim yarında izin alacagim. Regli oldum karnım çok sis.
Dün sabah 9.00 da 1 yumurta, domates salatalık peynir ve 2 dilim ekmek
Akşam da kahvaltı ile gecistirdik
Yaşadıklarına üzüldüm, inşallah bir an önce her şey düzene girer tekrar. Geçmiş olsun.Bu ara isimde bi dizensizlik var.sevdigim birimden alindim baska bir birime verildim stresten sikintidan o ara ters bi harekette yaptim sanirim.biyun fitigim tetiklendi.doktorum fizim.tedavi verdi rapor verecekti saglik kurumunda calosmama ragmen sorumlum sagligimi onemsemeyip raporuma izin vermedi yarim.gun calistiriyorlar.bu durumdayken birde kurjm disina gorevlendirme yazdilar.su ara zor bir is hayatim var ogleni sabahi bellj degil stresten de aksamlari kipirdayasim gelmiyo .bazen tatli krizim.tutuyor ama sabretmeye calisiyorum o bari olmasin diye.
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum Allah sifa versin
Evet yoğurtlu güzel oldu yine yapacağım. Bugün de sporumu yaptımEvet canım önemli olan bırakmamak, ben de toparladım bakalım.
Yoğurtlu çok güzel oluyor bence, hem tatlı isteğini de bayağı kesiyor, içine taze ve kuru meyve de koyunca muhteşem.
Hahahah ben de öyleyim biliyor musun. O kadar spor yaptım boşa mı gitsin diye yemiyorum. Demek ki neymiş hemen spora başlamak lazımmış.
Merhaba HoşgeldinizKızlar merhababende aranıza katılmak istiyorum koşullarınız neler acaba
Allah yardımcın olsun sudansebepciğim. bebekle ramazan zor Rabbim yardımcın olsun. inşALLAH uykusu düzene girer cabucakİyi akşamlar kızlar bu ramazan kızımın gece uykuları bozuldu gece 4 5 kere uyanıyor yanıma geliyor götürüyorm yaptırıyorum sonra tekrar geliyor bir fırsat bulup sahur yapıyorum ya da yapamıyorum sonra tekrar geliyor bu döngüde o kadar uykusuz ve bitkin düştüm ki uğrayamıyorum buraya. Az yemeye çalışıyorum ama bazen de hırsımı yemekten alıyorum9 da yatırdım şimdi yeni daldı mesela.....
Amin teşekkür ederim LisbethimAllah yardımcın olsun sudansebepciğim. bebekle ramazan zor Rabbim yardımcın olsun. inşALLAH uykusu düzene girer cabucak
Allah kolaylık versin kuzumİyi akşamlar kızlar bu ramazan kızımın gece uykuları bozuldu gece 4 5 kere uyanıyor yanıma geliyor götürüyorm yaptırıyorum sonra tekrar geliyor bir fırsat bulup sahur yapıyorum ya da yapamıyorum sonra tekrar geliyor bu döngüde o kadar uykusuz ve bitkin düştüm ki uğrayamıyorum buraya. Az yemeye çalışıyorum ama bazen de hırsımı yemekten alıyorum9 da yatırdım şimdi yeni daldı mesela.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?