- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.201
Güllaç birçok tatlıya göre masum kalıyor canım, bence haftada bir kez yenilebilir. Kendini kötü hissetmeden o günün tadını çıkar, ertesi gün de çok hafif beslenip spor yaparsın böylece üstüne kalmaz.Evet balım ben de öyle düşündüm.
İftarda da zaten hamursisini fazla yiyemem midem gerçekten küçüldü biraz kaçırsam hemen agriyo.
Tatlıyı da az yemeye caliscam. Muhtemelen güllaç olacak o da benim en sevdiğim ve daha hiç yemedim yapmadım diyetteyiz diye
Ben de Civciv 29 yaşımdayım evliyim çocuğum yok kpssye hazırlanıyorum.Okudum canim tamadir
Balım sen nasıl oldun stresliydin halledebildin mi isleriniGüllaç birçok tatlıya göre masum kalıyor canım, bence haftada bir kez yenilebilir. Kendini kötü hissetmeden o günün tadını çıkar, ertesi gün de çok hafif beslenip spor yaparsın böylece üstüne kalmaz.
Heyecanlandım bak şimdiGel gel . Benim sporlarım düzenliydi ara verdim kaçtı ucu. Burasıyla düzene girecek tekrar. reglim şu sıralar çıkamadım yürüyüş bandına ama yakına başlarım
Yapalım yazalım hepsini :)
Okudum teşekürler. Oruçluyum şimdi tartildim 67.3 çıktımMerhaba canım ilk sayfayı okuyabilir misin
İlk 1 hafta geçici listeye ekliyorum. Düzenli paylaşım yaparsan Kalıcı listeye alıyorum
Ayy ins ya ilk hedefim 65 benimdeBen de Civciv 29 yaşımdayım evliyim çocuğum yok kpssye hazırlanıyorum.
İnşallah beraber hedefimize ulasiriz
Çok şükür canım iyiyim, bugün mezuniyet işlemlerim yapılıyor onun telefon trafiği var biraz. Azıcık da gerginliği var diyelim ama çok şükür tamamen bitme aşamasına geldi canım. Sen ne alemdesin balım.Balım sen nasıl oldun stresliydin halledebildin mi islerini
Yediklerinde bence hiçbir sıkıntı yok canım, saat olarak da gece düzenine geçmiş gibisin sadece. Ramazanı bu şekilde atlatacağız mecburen.28 Mart Perşembe Menüm (tam hatırlayamıyorum ama)
13.00 2 dilim ekmek ile yağsız tost, kuşburnu çayı
16.30 nescafe, 1 hurma
19.30 1 kase yayla çorbası, 1 tabak kapuska
21.30 türk kahvesi, 3 hurma
02.00 nescafe, yarım yeşil elma
Spor; dün yapamadım bugün telafi edicem
Su; 2 lt
Kızlar ben dün habire kahve içmişim yazınca farkettimregl olduğum için hem sahur hem gündüz değişik bi yeme düzenine girdim. Geceleri uyumak istemiyorum hazır alışmışken çünkü zaten birkaç gün sonra oruca baslicam. Uyumayınca da aç çalışmak zor oluyor o yüzden gece de bi ara yapıyorum.
Cok tuhaf oldu böyle ama fazla şiş de hissetmiyorum iyi de geldi gibi sanki
Tamam canim ekliyim tabloya.Okudum teşekürler. Oruçluyum şimdi tartildim 67.3 çıktım
Haklısın canım benim ama az kaldı inşallah bitiyorÇok şükür canım iyiyim, bugün mezuniyet işlemlerim yapılıyor onun telefon trafiği var biraz. Azıcık da gerginliği var diyelim ama çok şükür tamamen bitme aşamasına geldi canım. Sen ne alemdesin balım.
Evet canım gece düzenine geçiyoruz mecbur.Yediklerinde bence hiçbir sıkıntı yok canım, saat olarak da gece düzenine geçmiş gibisin sadece. Ramazanı bu şekilde atlatacağız mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?