- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.181
Tamam cnm oruç tutuyorum o şekilde kilo bildirimi yaparımNormalde Cuma sabahı tartiliyoruz ama ramazan olduğu için cuma sahurdan en az 12 saat sonra akşama doğru tartiliyoruz bilgin olsun
Oruç tutmuyorsan sabahtan devam
ya bu deprem korkusuna birgün annemde bir gün kayınvalidemde kalıyorum .bir türlü giremedim ama diyete devamCeza olacak canım ama öncelikle neden giremedin sağlıkla ilgili falan bir şey yok inşallah
Ben de 65 im hedefimiz aynı koş gelMerhabalar bende katılabilir miyim. Yaklaşık 10 gündür diyete başladım ama tek başıma pek motive olamıyorum bozmak istemiyorum. 67 68 kilo arasındayım tekrar tartilirim 57 kilo olmak istiyorum
Ah benim de 5 yıllık kuşum vardı üzülüyor insanKızlar kuşum öldüçok kötü oldum ya bu kadar üzüleceğimi dusunmemistim
İnşallah ulaşırız hedefimize. Tek suçum spor yapamamak sizinle ona da başlarım inşallahBen de 65 im hedefimiz aynı koş gel
Ah kıyamam o da bir can tabii birde alışkanlık. Benimde balıklarım oldu 5 yıl bizimleydi, akvaryumu kaldirdim kuzenime verdim cocuklar istiyor ama kaybı üzüyor hem onlara ölümü nasıl anlatacağımızi şaşırıyoruz sonra sizde.olursenize donuyor muhabbet .Sağ olun hepiniz kızlar durup durup ağlıyorum ama ağladıkça aciliyorum biraz üzülmem gerek atlatmak için sanırım. Bu kadar sarsilacagimi hiç düşünmemiştim cidden.
Dediğiniz gibi Allahin takdiri. Keşke ölüm diye bir gerçek olmasa bu dünyada çok acı
Buna da şükür hayatıma renk katmisti yavrum.
Gel gel . Benim sporlarım düzenliydi ara verdim kaçtı ucu. Burasıyla düzene girecek tekrar. reglim şu sıralar çıkamadım yürüyüş bandına ama yakına başlarımİnşallah ulaşırız hedefimize. Tek suçum spor yapamamak sizinle ona da başlarım inşallah
Balım ben de dün içtim. Zaten tek öğün yiyorsun 2 gündür. Bence içebilirsin başka krizlerin önüne geçiyor bende genelde cünküDeli gibi nescafe çekiyor canım,Saricivcivcikcik ne dersin balım.
Merhaba canım ilk sayfayı okuyabilir misinMerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz33 yasinda 168 boy 80 kilo 2 cocuk annesiyim.ne yaptiysam biraz kilo verip pes edip birakip tekrar kilo aliyorum.yillar once cuma zayiflama yarismasinda cok guzel kilo vermistim simdi tekrar eski halime donmek istiyorum
Sen de haklısın canım yaya bu deprem korkusuna birgün annemde bir gün kayınvalidemde kalıyorum .bir türlü giremedim ama diyete devam
Merhaba canım ilk sayfayı okuyabilir misinMerhabalar bende katılabilir miyim. Yaklaşık 10 gündür diyete başladım ama tek başıma pek motive olamıyorum bozmak istemiyorum. 67 68 kilo arasındayım tekrar tartilirim 57 kilo olmak istiyorum
afiyet olsun canım, menü de spor da güzel olmuş.Merhaba kızlar 29 Mart Çarşamba
Sahur: yumurtalı yufka dürğm çay peynir ceviz ( yufkayı çeyrek çeyrek bitirdim sonunda artık yufka yapmıycam son çılgın sahurumdu)
İftar: iftarda yalnızdım o yüzden canım kendime kapuska yaptım ve dünden kalan çorbayı içtim
Suyu sayamıyorum ramazanda baya içiyorum bence emzik gibi hep elimde
Plank, squat, duvarda çömelme hareketleri yaptım benden bukadar
Afiyet olsun canım menünü beğendim. Az da olsa adım atmışsın. Karın tadını çıkarın bence :)Merhaba dünki menğmü hızlıca yazayım
Sabah
1 h yumurta
Öğle
1 kase mantar çorbası
1 adet sebzeli köfte
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
1 servis kaşığı kıymalı erişteli yeşil merci yemeği
4-5 tavuk kanat
Adım:3803 (dışarıda da yürüyüş yapamadım serindi hava, ay bugün de kar yağıyor)
Eki Görüntüle 3225075
Afiyet olsun menü çok güzel.28 mart 2023
Sahurda 2 yumurta, peynir domates salatalık 5 zeytin
Akşam 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek kabuğu ve 4 kaşık bezelye yemeği, pancar salatası
Detoks suyu
İçmedim balım yaa, bugün içerim ama. Bana da iyi geliyor, birçok şeyi engelliyor.Balım ben de dün içtim. Zaten tek öğün yiyorsun 2 gündür. Bence içebilirsin başka krizlerin önüne geçiyor bende genelde cünkü
Canım bence perşembe tartıl sen, cuma doğru rakam görmeyeceksin çünkü. Perşembe de kaçamak gününü yapmış sayalım derim. Davete gidip yememek olmuyor şahsen.Ballar perşembe günü iftara davetliyim bu hiç iyi olmadı ya. Menüde şimdiden hamur işleri tatlılar kol geziyor cuma olaydı iyiydi.
Tünaydın balımTünaydın kızlar
Evet balım ben de öyle düşündüm.İçmedim balım yaa, bugün içerim ama. Bana da iyi geliyor, birçok şeyi engelliyor.
Canım bence perşembe tartıl sen, cuma doğru rakam görmeyeceksin çünkü. Perşembe de kaçamak gününü yapmış sayalım derim. Davete gidip yememek olmuyor şahsen.
Tünaydın balım
Okudum canim tamadirBalım ben de dün içtim. Zaten tek öğün yiyorsun 2 gündür. Bence içebilirsin başka krizlerin önüne geçiyor bende genelde cünkü
Merhaba canım ilk sayfayı okuyabilir misin
İlk 1 hafta geçici listeye ekliyorum. Düzenli paylaşım yaparsan Kalıcı listeye aliyorum
Sen de haklısın canım yao zaman ceza yok
Merhaba canım ilk sayfayı okuyabilir misin
İlk 1 hafta geçici listeye ekliyorum. Düzenli paylaşım yaparsan Kalıcı listeye alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?