- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.121
Meyveler çok olmuş dimi25 Mart Cumartesi Menüm
Sahur
Süt, muz , hurma ile smoothie yaptım
İftar
1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1 dilim ekmek, 1 hurma
Ara 21.30 türk kahvesi, 1 avuç kuru yemiş, 1 muz
Ara 23.30 nescafe, 3 galeta
Spor; 20 squat, 20 sn plank
Sahura kadar uyumamayı planlıyorum belki evin icinde bos boş yürürüm.
Su; içmeye devam 1.5 olmuştur
Yumurtalı yufka dürüm yedim şimdi tok tutsun diyeMeyveler çok olmuş dimi
Sahurda ne yesem ya yumurta da hiç istemiyor canım. Yulaf da istemiyor.
Tost istiyor ama
2 dilim ekmekten yapabilirsin tam buğday ya da çavdar ekmeği, ben bugünde 2 yumurta yedimMeyveler çok olmuş dimi
Sahurda ne yesem ya yumurta da hiç istemiyor canım. Yulaf da istemiyor.
Tost istiyor ama
Gayet dengeli ne güzel sadelik gorunce menude cok begeniyorum25 Mart Cumartesi Menüm
Sahur
İftar
Yumurtalı yufka dürüm yedim şimdi tok tutsun diyemenünü iki kere okudum meyveler nerde diye bana çok gelmedi sahurda yumurta yemeye çalış civcivim
Kızlar tost yedim2 dilim ekmekten yapabilirsin tam buğday ya da çavdar ekmeği, ben bugünde 2 yumurta yedimyarın dayanırsam 1 su bardağı süt ve 3 hurma yemeği düşünüyorum
Teşekkür ederiimGayet dengeli ne güzel sadelik gorunce menude cok begeniyorumben pek sade gidemiyorum
Tamam canim sen bilirsin yeniden denemek istersen beklerizKızlar ben çekilmek istiyorum. Kendimi bir türlü diyete adapte edemiyorum maalesefo yüzden önce adaptasyonu sağlamam gerek.
Merhaba HosgeldinizSelam aranıza bende katılmak istiyorum benide alın
Menüleri akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur canım bir de sonuna yaptığın sporu ekliyorsunsabah kahvaltısı menüsü
2dilim çavdar ekmeği
3-4zeytin 1yumurta 1tutam maydanoz 2dilim peynir 1tk reçel meyve suyu ara öğünde çilekli yoğurt
Ama bugün tutamadım oruç yarın devam edeceğim bu sefer sahur iftar spor programı yazarak inşallah
Hoşbuldum tşk ederim Ben bugün biraz erkene yazmışım akşam hallederim çalışıyorum bekarım kilom96 vermek istiyorum ve sağlıklı yaşam ve sporu hayatıma eklemek için burdayımMerhaba Hosgeldinizkendinizi tanıtıp ilk sayfadaki kuralları okur musunuz?
Menüleri akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur canım bir de sonuna yaptığın sporu ekliyorsun
Teşekkür ederim balım. buraya yazmamış olabilirim. 10 gün kadar önce çok hastalandım günlerce kemiklerim falan agrıdı yeni yeni toparşıyorum. büyük ihtimal covid geçirdim . buraya da ugrayamadım dogru düzgün .Geçmiş olsun lisbetim neyin var ben mi kaçırdım
Teşekkür ederimmmisafir bereketiyle gelir derlerkim bilir ne yemekler vardır telafi edeceğinize inanıyorum.
Meyve sadece aradaki muz fazla geldi sabah da muz olduğu için . Onun dışında çok güzel bir menü25 Mart Cumartesi Menüm
Sahur
İftar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?