- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.021
Ahh kıyamam ben sana yaCivcivim bu istifra zaten salgın gibi kimle konuşsam ben de dün öykeydim gecen hafta öyleydim diyor bir de üzerine regliyim zaten. Kafam okadar gitmiş ki ciddi ciddi yarın enerjik oluyum oruç tutcam diye vitamin hapı içerken regli olduğumu hatrladım
Var balım atiyimTeşekkür ederim balım gruba acil enerjilazım. Ayyy çiğköfteee midem dün gece berbattı ama şuan olsa yerim çiğköfteymi. Tarif varsa alabilirim
Toplasan denk gelmeyiz hepimizin günlerinin bir arada olması daKızlar hepimizin regl haftasınin denk gelmesi çok tehlikeli oluyor ya sayfa ağlama duvarına dönmüş herkes derbeder toparlayacak kimse yok işin kotusuregl olmayan kim varsa çıkarsın bizi bu bataklıktan lütfen
Canım geçmiş olsun diğer gönderiye gitmeden yazayım acil şifalarTeşekkür ederim balım gruba acil enerjilazım. Ayyy çiğköfteee midem dün gece berbattı ama şuan olsa yerim çiğköfteymi. Tarif varsa alabilirim
Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun diğer gönderiye gitmeden yazayım acil şifalar
Hiç sorma yaa sanırsın sayfa yıkılmış altında biz kalmisizToplasan denk gelmeyiz hepimizin günlerinin bir arada olması daben başlayana kadar oluyorum kronik mutsuz yorgun sürekli uyuma halim var valla
Canım diyorum ki liste dısında olup paylaşım yapsam arada cünkü düzenli yapamıyorum unutuyorum hep. En azından kendimi kötü hissetmem kimseyi de etkilemek istememTakip etmiyorum balım bilmiyorum ama bi ara öyle gördüm sanki
Ahh bilmez mi o ne fena
Katiliyorum bizim kafada bitirmemiz lazim.
Agladim merak etme o is tamam
+1 maalesef
Haha bizi sen kurtaracaksın o zaman başka yolu yok pozitif enerci gönderBu hafta herkes regliymiş ben de aynı durumdayım ama benim bu zamanlar iştahım artmıyor tam tersi azalıyor.
Bugün ki menüye geçeyim hemen
Saat 10.00 yeşil çay
Saat 13.00 1 kase mercimek çorbası, 3 adet etli yaprak sarması
Saat 17.00 1 tabak patatesli tavuk yemeği ve yoğurt
Tamam canim nasılsın istersenCanım diyorum ki liste dısında olup paylaşım yapsam arada cünkü düzenli yapamıyorum unutuyorum hep. En azından kendimi kötü hissetmem kimseyi de etkilemek istemem
Oo çok iyi canım3 gün oruç tuttum .sahurda ve iftarda az yiyerek ve detoxs suyu içerek odemleri attım.Ramazan ayina hazırım
Kurtulalım tabi hosgeldinMerhabalar ben de katılabilir miyim ?
İsmim banu daha önce kk ile çok güzel kilolar verdim . Kış ayında geri aldım . Boyum 1.70 kilom 65 civarı. 58-59 larda olmak istiyorum ve kk kadar düzenli disiplinli kilo verdiren başka bir yer tanımıyorum
Beraber kurtulalım mı şu kilolardan?
Akşam erken uyudum canımSağ ol canım inşallah uyuyabilirsin
İyi yapmışsın bırakma bence de
Afiyet olsn balım ben de çok kötüyüm hem ruhen hem fiziken. Sürekli midem kötü kusacak gibi oluyorum ruh halim zaten Allaha emanet ağlayasım var oturup bi hasta olsam da rahatlasam ya hormonlar tavan yaptı
Ayy çok geçmiş olsun canım yaşimdi iyi misin biraz
Kanayanlar klübüKızlar hepimizin regl haftasınin denk gelmesi çok tehlikeli oluyor ya sayfa ağlama duvarına dönmüş herkes derbeder toparlayacak kimse yok işin kotusuregl olmayan kim varsa çıkarsın bizi bu bataklıktan lütfen
Afiyet olsun canım .22 Mart Çarşamba Menum
11.00 2 dilim ekmek ile tost, çay
15.00 Türk kahvesi, 1 avuç çiğ kuru yemiş
18.00 5 dilim cigköfte, marul, yarım lavaş, 1 bardak ayran
20.00 2 hurma, 2 galeta, çay
Spor; yok bu aralar hiç halim yok
Su; 1 lt midemi daha çok bulandırdigi icin içmedim fazla.
Afiyet olsunBu hafta herkes regliymiş ben de aynı durumdayım ama benim bu zamanlar iştahım artmıyor tam tersi azalıyor.
Bugün ki menüye geçeyim hemen
Saat 10.00 yeşil çay
Saat 13.00 1 kase mercimek çorbası, 3 adet etli yaprak sarması
Saat 17.00 1 tabak patatesli tavuk yemeği ve yoğurt
HoşgeldinMerhabalar ben de katılabilir miyim ?
İsmim banu daha önce kk ile çok güzel kilolar verdim . Kış ayında geri aldım . Boyum 1.70 kilom 65 civarı. 58-59 larda olmak istiyorum ve kk kadar düzenli disiplinli kilo verdiren başka bir yer tanımıyorum
Beraber kurtulalım mı şu kilolardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?