- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.781
Tebrik ediyorum balım, hafta içi gördüğün artılara rağmen bu eksiyle gelmen çok iyi.17 Mart Kilo Bildirimi
Geçen hafta:69.3
Bu hafta: 68.8
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.72
Lisbetim aynı yüzdede kilo vermişiz maşallah. 7leri görmek artık bana da nasip olsun inşallah.17 mart kilo bildirimi:
gecen hafta:80.0
bu hafta:79.0
fark :-1
yuzde:1.25
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi, 6lar hoş geldi.Evet geçen hafta 70.3 bugün 69.3
Fark -1
Yüzde 1 oluyor sanırım
Tebrik ederim canım, gayet güzel bir eksi.Geçen hafta 66
Güncel 65.500
Fark 500gr
Yüzde 0,758
Kendimi de tebrik ediyorum, haftaya 84 ucundan görülsün lütfen songül hanım.Geçen hafta 87.3
Bugün 86.2
Fark 1.1 kg
Oran %1.26
Canım bu haftaki sporlar da seni etkilemiş olabilir, ödem tutmuşsundur.Geçen hafta 53.900
Bu hafta 54.200
Regl öncesi haftaya inşallah gerçek kilomu görürüm bu hafta beni pas geçin
Tebrik ediyorum canım çok çok güzel bir eksi.Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 67.9
Fark: -2kg
Ama ameliyat öncesi de 68.6ydım sanırım o fark: -700gr
Balım üzme kendini, çok artıda değilsin. Kaçamak falan mı oldu.17 Mart Kilo Bildirimim
Geçen Cuma 69.1
Bu Cuma 69.4
Fark +300
Yok bebeğim, tatlı opsiyonelKuzucum ben almasam ayıp olur mu
Balım birkaç gündür suyu çok az içiyorum, karnım falan şiş bugün sanırım yediklerimden kaynaklandı. Ve su maalesef. Haftaya iyi bir eksi görürüm herhalde.Tebrik ediyorum balım, hafta içi gördüğün artılara rağmen bu eksiyle gelmen çok iyi.
Lisbetim aynı yüzdede kilo vermişiz maşallah. 7leri görmek artık bana da nasip olsun inşallah.
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi, 6lar hoş geldi.
Tebrik ederim canım, gayet güzel bir eksi.
Kendimi de tebrik ediyorum, haftaya 84 ucundan görülsün lütfen songül hanım.
Canım bu haftaki sporlar da seni etkilemiş olabilir, ödem tutmuşsundur.
Tebrik ediyorum canım çok çok güzel bir eksi.
Balım üzme kendini, çok artıda değilsin. Kaçamak falan mı oldu.
Anladım canım, tamam arada bir öyle sapıtabiliriz, o zaman önümüze bakalım. Madem bu hafta fekaket gibi geçti, bende artı geldim zaten, bir dahaki yarışta bunu telafi edelim ister misin?Ya ben bu hafta çozuttum biraz casper olmadım utancımdan yazamadımkusura bakma eşim
Yok 14 mart yazmadım sanırım. Bide puan ne oluyor
Menülerim cok kötüydü bu hafta iştahım açıldı biraz sacma beslendim. Geri toparlıyorum
İki haftalık haftaya gidecek kesin geçen ki yarışmada Harika vermiştin canımBalım birkaç gündür suyu çok az içiyorum, karnım falan şiş bugün sanırım yediklerimden kaynaklandı. Ve su maalesef. Haftaya iyi bir eksi görürüm herhalde.
Seni de tebrik ederim balım, güzel eksiyle geldin :))
Kuzum yesende hareketi eksik etme etmeyelim bazen çok az yediğimiz için de vücut savunma da oluyor dün gerçekten ben hayvani yedim ama -400 verdi demek ki arada hayvanlık yapmalıyımKızlar ben hafta sonu fazla kaçırdım dedimya. Bana ne abur cubur ne o ne bu en kötü gelen şey hamur işi. Cikolatadir abur cuburdur hepsini bir şekilde eritiyorum kacamak yapınca. Ama bi börek poğaça ne zaman yesem o bana yük oluyor çok zor atıyorum.
O yüzden bi süre komple ara vercem onlara kaçamak gününde de yemicem.
Ramazanda genelde sahurda bazlama falan çok yenir bizde ama onu da yapmicam sahurda klasik kahvaltı yaparız.
Tatlı da bu aralar pek canım çekmiyor yemedikçe insan alışıyor. Ramazan boyunca olabildiğince az yemek hedefim tatlıyı da.
Şimdilik kafamda böyle netlestirdim insallah uygulayabilirimberaber uygulayabiliriz❤
Ramazanda kopmamak çok önemli beni rahat bırakmayın gözünüzü seviyim çok çozutuyorum iftarda
Balım evet hamur işine ceza ver bana.Kızlar çooookkkk uzun bir alıntıya hazır olun, çok işim var ama bakmadan duramadım buraya. Akşam daha sakin olurum inşallah.
Afiyet olsun balım, çok güzel menü, spor da çok iyi bence.
Afiyet olsun canım, sporun muhteşem yine.
Lisbetim afiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel.
İnşallah iyi haberlerle gelirsin derken.......
.... iyi haberlerle gelmiş bile balım
Sağol canım benim
Balım öyleyse hamur işini gördüğümde sana ceza vereyim, böylelikle bir süre ondan uzak durmanı sağlamış oluruz ne dersin.
A Alyasena @MiLissy canlar çok tebrik ediyorum birinciliğinizi, hakettiniz siz bunu.
Lisbetim eline emeğine sağlık balım, civciv ve sudansebep sizleri de kutlarım ballar. Hepimize güzel hareket oldu bence. Ama benenerji_kusagi balıma da tebriklerimi gönderiyorum, buraya yazmasa da güzel sporlarını tahmin edebiliyorum.
Vayyyy bu da mı vardı, bak nasıl sevindim ben buna, ekürim çok tebrik ediyorum.
Canlar hepimize kocaman tebrikler.
Balım fazla bir şey değil artı bile sayılmaz hemen atarsın17 Mart Kilo Bildirimim
Geçen Cuma 69.1
Bu Cuma 69.4
Fark +300
Yazan oldu mu?Kızlar hodri meydan, kendime rakip arıyorum. Gelecek cuma verdiğimiz kiloyu oran olarak karşılaştırıp yarışmak isteyen bir cengaver var mıdır aranızda
Teşekkürler balım ben de seni tebrik ederim sen de yaptın sporYok bebeğim, tatlı opsiyonel
Zar zor veriyoruz zaten
Seni ve Lisbetimi çook tebrik ederim
, maşaallah iyi götürdünüz yarışı
Ayy aceleden nerelere bastım yine ya tablo falan çıktı, neyse
Civcivim ve Sudanı da size en yakın rakip oldukları için tebrik ediyorum :))
Evet canim çok haklısın savunma kısmını diyorumKuzum yesende hareketi eksik etme etmeyelim bazen çok az yediğimiz için de vücut savunma da oluyor dün gerçekten ben hayvani yedim ama -400 verdi demek ki arada hayvanlık yapmalıyım
balım ben de senı tebrik ediyorumVayyyy bu da mı vardı, bak nasıl sevindim ben buna, ekürim çok tebrik ediyorum.
ben alayım senın yerıne de yarın off gunum herseyı yemek ıstıyorumKuzucum ben almasam ayıp olur mu
ınşALLAH songulum.az kaldı bı kac hafta daha sık dişiniLisbetim aynı yüzdede kilo vermişiz maşallah. 7leri görmek artık bana da nasip olsun inşallah.
tabıkı de yarısta senı yalnız bırakmamKızlar hodri meydan, kendime rakip arıyorum. Gelecek cuma verdiğimiz kiloyu oran olarak karşılaştırıp yarışmak isteyen bir cengaver var mıdır aranızda
tesekkür ederim alyamsenam ben de sızı tebrik ederim
Tamam edelimm. İkimiz de bu hafta toparlayalımAnladım canım, tamam arada bir öyle sapıtabiliriz, o zaman önümüze bakalım. Madem bu hafta fekaket gibi geçti, bende artı geldim zaten, bir dahaki yarışta bunu telafi edelim ister misin?
Ben varımSongulu lisbet kaptı galiba
Benimle haftaya yüzde olarak kapışmak isteyen var mı hodri meydan
Her türlü çirkin oyuna başvurulur sonra ağlamak yok
Civcivim seni de ben kapardımda, bizim VioletCat ile gerçekleştirilememiş bir randevumuz var, önce onu bir halledelim, bir dahaki yarışa benimsin ha, kimseye yar etmemSongulu lisbet kaptı galiba
Benimle haftaya yüzde olarak kapışmak isteyen var mı hodri meydan
Her türlü çirkin oyuna başvurulur sonra ağlamak yok
Ooo, o zaman senBen varımyenilen pehlivan oluruz en kötü bence enerji_kusagi da gelsin kilolar yakın
Sadece yüzde hesaplamalarında başarısızım sana bırakabilirim
Çaktırmadan ittifak mı kursak enerjiOoo, o zaman senSaricivcivcikcik ile, ben VioletCat ile olur bu iş :)))
körlerle topallar misali birbirimizi ağırlarız
Tamam ben hesaplarım sen beni bi yen de gorusuruzBen varımyenilen pehlivan oluruz en kötü bence enerji_kusagi da gelsin kilolar yakın
Sadece yüzde hesaplamalarında başarısızım sana bırakabilirim
Aynen bu hafta yine yuzdeler kapışacak devamke
Haha tamam rövanşını alın siz bi gecen haftanin acı yok rockyCivcivim seni de ben kapardımda, bizim VioletCat ile gerçekleştirilememiş bir randevumuz var, önce onu bir halledelim, bir dahaki yarışa benimsin ha, kimseye yar etmemiyice bilen bak şimdiden İdman yap Rocky, ring çetin geçecek
Ooo, o zaman senSaricivcivcikcik ile, ben VioletCat ile olur bu iş :)))
körlerle topallar misali birbirimizi ağırlarız
Çaktırmadan ittifak mı kursak enerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?