- 4 Eylül 2018
- 1.476
- 2.928
- 133
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.601
Geldim eve şimdi dinleneyim biraz plank 1 sn 1 puan diyorYouTube da 21 günde incel 12 cm olanı yapıyorum canım 15 dakika olan
aletlinin aletsiz olanı zorlamadı hareketler geçen sene ham iken iflahımı kesmişti benim anladığım pilatesciler onun pilates yaptığını düşünmüyor uzman olmadığını düşünüyorlar
MiLissy takım arkadaşıyız canım iyi yürüyüşler
Yok ya bosver şimdi kim yurucek otur be balimOoo tamam ben çıkıp biraz yürüsem iyi olucako zaman
Evet ya etkisi büyük masallahbalim beni de arti gosteriyor zalım tarti .
Civcivim bugun ben de plank yaptim denedim yani. karin bölgem yirtilircasina agriyor suan
Aboo bu nee bize de spor bıraksaydın14 mart Menu bildirimi:
Kahvaltiya kadae filtre kahve
11:00 baklagilli salata +3 galeta
14:00 3 karabugday patlagi+3 ceviz
16:00 kahve+soda+3 gun kurusu +15 badem
19:00--az tavuk haslama+4 kasik dövme pilavi+2 kasik kısır +3 kasik firin karnibahar bol salata
Saricivcivcikcik
Spor bildirimi:
15.443 adim =541 puan
47 ve 52 sn planklar= 47+52 =99
100 tane ipsiz ip atlamak =25 puan
toplam=665 puan
** ballarım bugun ilk defa yürüyüşten sonra plank denedim ve başarabildim. 30 sn den sonrası ölüm gibi oldu ama kimse ölmedive asil mutlu olduğum ip atlayabiliyorum:) normalde dizimden dolayi asla atlayıp zıplamaya cesaretim yoktu. denedim baktim yapiyorum cok mutlu oldum. geliştirmeye calisacagim insALLAH ❤
Tüh yetişemedim yürümüş gelmiş bileGeldim eve şimdi dinleneyim biraz plank 1 sn 1 puan diyorhadi bakalım dinlene dinlene kaç puan yapicam gece 12ye kadar devam herhalde zaten
Sabah 4 gibi falan uyuyorum amaTüh yetişemedim yürümüş gelmiş bile
Maşallah herkesler enercik benim içim geçmiş gibi adeta bu hafta ya
Sıkıntı yok canım 12yi geçse de bugün istersen bugün sayarız.
Ödemdir ödem devam etsin valla ben sporu bırakmıştım iyi olduBu arada perşembe günü de yarışma devam etsin mi kızlar ya 2 gün çok kısa oldu sanki?
Bi yandan da tartıya yansır diye tırsıyorum ama.
Ben her türlü perşembe de spor yapcam çünkü iyi hissetmiyorum artidayim
Niye yoruyorsun kendini bu kadar uzat ayaklarını bir tarçınlı havuçlu kek yap oh mis14 mart Menu bildirimi:
Kahvaltiya kadae filtre kahve
11:00 baklagilli salata +3 galeta
14:00 3 karabugday patlagi+3 ceviz
16:00 kahve+soda+3 gun kurusu +15 badem
19:00--az tavuk haslama+4 kasik dövme pilavi+2 kasik kısır +3 kasik firin karnibahar bol salata
Saricivcivcikcik
Spor bildirimi:
15.443 adim =541 puan
47 ve 52 sn planklar= 47+52 =99
100 tane ipsiz ip atlamak =25 puan
toplam=665 puan
** ballarım bugun ilk defa yürüyüşten sonra plank denedim ve başarabildim. 30 sn den sonrası ölüm gibi oldu ama kimse ölmedive asil mutlu olduğum ip atlayabiliyorum:) normalde dizimden dolayi asla atlayıp zıplamaya cesaretim yoktu. denedim baktim yapiyorum cok mutlu oldum. geliştirmeye calisacagim insALLAH ❤
ahh alyamsenam sen de mi:) balim bugun misafirler vardi pastalar baklavalar havada ucustu ama bi çatal dahi almadimNiye yoruyorsun kendini bu kadar uzat ayaklarını bir tarçınlı havuçlu kek yap oh mis
Tamam canim sen bilirsin madem öyle diyorsunSabah 4 gibi falan uyuyorum amahaksızlık olur ben 12ye kadar devam mekik ve plank yapıyorum hadi başarılar
Bence deÖdemdir ödem devam etsin valla ben sporu bırakmıştım iyi oldu
Evet ya ramazan önemli cidden benim ayarlarım oynayabiliyorAynenSaricivcivcikcik devam edelim kuzum yarışma bahane hareketlenelim ben de kırayım artık gerçekten Çin Seddi gibi Ramazan’a daha hafif girelim
Lisbete dedin ama bana isabet etti napcaz şimdiNiye yoruyorsun kendini bu kadar uzat ayaklarını bir tarçınlı havuçlu kek yap oh mis
Çok ayıp cookahh alyamsenam sen de mi:) balim bugun misafirler vardi pastalar baklavalar havada ucustu ama bi çatal dahi almadim
Tamamdır kızlar öyle olsuncivcivim bence de perşembe de olsun ancak ısınirız
Allah seni napmsın haykırdım6dk 35 sn plank yaptım 30 mekik çektim şimdi bir kahve molası gece 12 de yazarımvalla hiç bir dansöz böyle titrememiştir kızlar zil taksam ritim tutarım
Tabiki devamTamam canim sen bilirsin madem öyle diyorsun
12ye kadar devam mı
FitVenus balım rakipler cok dişli ne yapcaz
Bence de
Evet ya ramazan önemli cidden benim ayarlarım oynayabiliyorgerçi geçenlerde oruç tuttugumda tam tersi oldu canım bir şey istemedi ama.
Lisbete dedin ama bana isabet etti napcaz şimdi
Şaka şaka cumaya kadar ağzıma bile sürmem
Çok ayıp cookmisafirler üzülmüştür çok ayip
Tamamdır kızlar öyle olsun
60 sn 45 sn falan yapıyorum dinlenerek 54 dk olmuş işte aralarda da mekik yani eskiden baya yapardım belim inceldi ama çok fazla hareket yapıyordum sadece plnak yaparak inceldi diyemem belim 78den 69a düştüAllah seni napmsın haykırdımeşim yanımda içime kaçtı kahkaham yaaa
6dk 35 saniye plankı kaç sette yapıyorsun canım? Sen bayağı idmanlisin maşallah. Bu zamana kadar faydasını gördün o zaman?
En kısa sürede bekliyorum canım sırlı kurabiyeyi, yoldan çıkaracağım bazı kişiler var çünkü :))Saricivcivcikcik Sen çalış buralar bana emanet ben kızlara kaynana kaçıran, akademik başarının sırrı kurabiye tarifi falan veriyim bari sen aralarda Squat çek zıpla falan civcivim
Gece 12de paylaşacağım canım, sürpriz olsun :)sonngulen songülüm balım ben bugun kendime göre çılgınca şeyler yaptım senin için hadi sen de depar at da diğer gruplar bi görsün
Korktun mu :)Naptin
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyi olursun da tutarsın.balım çok zor geçti. başım sabahtan agrımaya başladı. orucu açınca başımın agrısından öleceğim sandım. tansyonum 138 80 oldu en fazla o beni mutlu etti. ama biraz ondan biraz da ilk oruc etkisinden başımın agrısı beni çok zorladı.bakalım persembe doktorla görüşeceğim. ona göre şekil alırımç ama tutmak istiyorum inşALLAH nasip olur :)
tabiki de balım ben fair play olsun diye yazdım
Ne güzel tarifler bunlar yaa böyle, civcivime o tarif hemen lazım bence :)Al işte fitnelik yapalım dedik bize döndü sen değilll onlar yicekkiloları verelim ben sana "gelin haklı dağılın" pastası yapcam söz
Kankitomu yoldan çıkaramazsınız cankuşlar.O kadar bilgi verdim hatrım için bi minik şeker at ağzına Lisbetim nolcak
Dahilsin balım dahilsin, kambersiz düğün olur muymuş ama yarışı benle lisbetim kazanacağız haberin olsun :))Ben yarışmaya dahil miyim diye diye 3 sayfa okudum herhalde wc de
Sudansebep ile Civciv, Songül ile Sen ikili yarışıyorsunuz anladığım kadarıyla, bunu anlamak için üstün zekaya gerek yok diye kınamasın kızlar beni valla yazdıklarımın çoğu tahmin ve bence hepiniz şaibeliniz mesajları bulana kadar
Lisbetim ❤ eski bir künefeci olarak birinciye künefeler bendenMadem ben yokum (var mıyım o da muamma) ; yarışmanın sponsorluğunu üstleniyorum
Ne demek sürpriz olsunGece 12de paylaşacağım canım, sürpriz olsun :)
Harikasın takım arkadaşımTabiki devamgeç başladım ama yetişirim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?