- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.081
E sen cezani fazlasıyla çekmişsin hem yürüyüş hem temizlik yürek isterKuzum 4 saattir temizlik yapıyorumama Leslie 15 dakika yaparım tüm evi kaldırdım döktüm niye böyle gözüm döndü bilmiyorım dışardan gelip temizliğe geçtim sabah yürüdük 40 dakika sahilde
Şuan çocuklar olmasa koltuk silmeye girişeceğimE sen cezani fazlasıyla çekmişsin hem yürüyüş hem temizlik yürek ister
Hey masallah bana da arada bi ilham gelir ama seninki başka bir seyŞuan çocuklar olmasa koltuk silmeye girişeceğimesti böyle boğa Burcuyum ki gerçekten yapmak için yapan biriyim sanırım yaptıkça gaza gelmek dedikleri şey
Hello canım inşallahHello guys
Yarın bol eksikler görürüz inşallah
2 mart menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 siyah zeytin 1 dilim ekmek
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Öğle 1 kase cacık 1 dilim ekmek
Akşam 6 yk taze fasulye 3 yk yoğurt salata
Ara 1 muz 2 yk yoğurt
Ütü planım var olduğum yerde yürüyomui gibi yapsam sayılır mıGel Leslie yapalım menü de kaçırma gözükmüyor ama canım şaka bi yana
Ooo ceza mesajını aradım buldum ve çok onaylıyorum kendime ütü cezası vererek başlıyorumenerji_kusagi
sonngulen
asliogretmen
L lisbethsalander00
FitVenus
Humakaser
@_BuRc_
L LADY VEGA
Hedef60kgolmak
A Alyasena
kittenlove
MiLissy
Humakaser
Arc-en-ciel
Nyx1
@KurkmantoluS
Politikkk
Kızlar sayfaya yeni bir kural ekleyelim istedim. Bugünden itibaren menülerde ceza sistemine geçiyoruz. Şöyle ki herkes birbirinin menüsüne yorum yapip kaçamak görmesi durumunda ceza verebilecek.
Cezalarda hem spordan sogutmayacak kadar insaflı hem de kacamaktan caydiracak kadar insafsız olunacak.
Alternatif sporlar ilk sayfada sabit ordan seç beğen ceza ver yapabilirsiniz.
Bir menüye (aynı gün) bir kişi ceza verdiyse artık diğer kişiler ceza vermeyecek.
Sadece tartı günleri (bazı arkadaşların farklı tartı günleri olduğu icin gunu degil gunleri diyorum) ceza verilmeyecek. Çünkü kaçamak günü hshshshs (ama isterseniz buraya da tek kaçamak hakkı verip ikinciyi yapana ceza verebiliriz)
Herkesi etiketledim sonra yok ben görmedim bilmiyordum diye alınmaca gücenmece yok ceza alan paşa paşa cezasını ceksin lütfen
*Bu ara hepimiz coştuk farketmissinizdir. Caydırıcı yaptırımlara (yaptirim) ihtiyacımız var bence.
Ütü de insanın içinden geçiyor be bacım Allah kurtarsin güzel ceza olmusOoo ceza mesajını aradım buldum ve çok onaylıyorum kendime ütü cezası vererek başlıyorumçikolata kaçamağım olmuştu halsizim bitkinim derken onu yeme enerji var tabi
Canım regl oldum ya ben yedimenerji_kusagi
sonngulen
asliogretmen
L lisbethsalander00
FitVenus
Humakaser
@_BuRc_
L LADY VEGA
Hedef60kgolmak
A Alyasena
kittenlove
MiLissy
Humakaser
Arc-en-ciel
Nyx1
Politikkk
VioletCat
Kızlar yarın kilo bildirimlerini unutmayın. İlk sayfaya etiketlediğim sayfaya yapicaz bildirimleri.
Ayrıca nerdeyse 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlar var? (Mazeretsiz)
Aa çok geçmiş olsun canımSelam herkese
Kızım hasta onla ilgileniyorum şimdi uyuyacak inşallah atlattık heralde dedim ama yakalandık. İnanın girmeye fırsatım olmuyor 2 günlük menü yazıcam daha onu da gece sakin kafa yazarım haber vereyim dedim
Tamam cizkekim sen söylemiştin zaten öncedenCanım regl oldum ya ben yedim
Yarın bildirim yapıcam ama
Umarım daha güzel olur artık
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve spor2 mart menü
Sabah:sütlü kahve
Öğle: yulaf kasesi
Aksam: balık ve salata
Ara: sütlü kahve
Dukan birası
Su 1bucuk litre
Spor sadece 3100 adım
Hosgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz?Merhaba bende katılabilirmiyim? 78 kiloyum
Hayırlı cumalar cizkekimGünaydıın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?