merhaba filiz, biz çocuk gastro servisinden takipliyiz.Ama 1 haftadır iştahsızlık var.genelde zorla çorba falan yiyor.bu günlerde onu bile istemez oldu.bu hafta nakil olan oğlumun kontrolü var.gidince ufaklığı da söyleyeceğim.dediğin gibi belki iştah açıcı şurup verir.hangi saatlerde msn in açık oluyor?oradan görüşelim.Allah a emanet olun arkadaşlar..ben simdi ekledim ve bir davet gonderdim sana. demin yazmayi unutmusum ben birde istah acici surup olarak prakten veriyorum. gunduzleri bir yemek kasigi olarak, aslinda doktorumuz gece yatmadan ver uykuda verir sakinlestiri de demisti ama gun icinde almayi tercih ediyor. doktorunuza sen de bir sor istersen. hangi doktora gidiyorsunuz hareket bozukluklarina mi?
ben sevgi benim oğlum hiç bir şey yemiyor bana dr hiç bir şşey demedi. mama tavsiye etmedi.sıvı yemek olarak hiç bir şey yemiyor. allah hepimize kuvvet versin.
ben yeni yaptırdım 189 çıktı. bir önceki 545 di. 5 trientine devam ediyoruz.salı günü hoca dan randevu aldım bakalım ne diyecek çok merak ediyorum.bizimki öyle çiğneyerek düzenli bir şekilde yemiyor. sabahları çorba içiyor. arada puding yiyor.bazen bir dilim kek sütle beraber.normal beslenme düzenine daha geçemedik.2 sene yi devirdik ama hala zorlanıyoruz. allahım bu daha ne kadar sürecek böyle. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.sizinkinin uyku düzeni nasıl? kitap falan okuyormu?
mrb iyi akşamlar . biz trientini günde 4 tane alıyor . 2sabah 2akşam .siz tahlilleri çapadamı yaptırıyorsunuz .ben gaziantepte yaptırıyorum .idrarda bakır ve seruloplazmin i ankaraya gönderiyoruz. ilk çapada yapıldı 3 hafta ilaç kullandıktan sonra ıdrarda bakır 666çikmıştı. ama onda benim oğlum kendi başına yürüyordu . 1sene sonra daha kötü oldu .eve ve yatağa bağlandı. kitap okumuyor .hiç bir şey yapmıyor.haftada 2gün fizik tedaviye gidiyoruz. uyku düzeni berbat gece oturuyor tv bakıyor öğlen saat2-3e kadar uyuyor. sabah uyandırıp 2saat arayla ilaç veriyorum . süt ile .sizin hangi dr randevunuz var. sızinki gün boyu ne yapıyor . benimki hiç mücadele etmitor oda beni kahrediyor .sizile yazıştığımı söylüyorum beni dilemiyor. ben günden güne umutsuzluğa kapılıyorum . ama dr iyi buluyor ben hiç iyi görmüyorum .allahım hepimize yardım etsin . msn adresi gitmior yasakmış . sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?