tabi tabi, bekliyorum zaten. mutlaka görüşmek tanışmak istiyorum.sarp da çok ilgileniyor mustafayla.o zamana kadar umarım fikrini değiştirir.gelmezse de sorun değil sarpla ben geliriz.k.c. de ve gözde temizlenmiş olması çok iyi sevindim.ben inanıyorum tahlillerinin bu sefer de iyi çıkacağına.gayret gösterme isteği biraz zaman alıyor.kişiden kişiye değişiyor.ist. dan sonra o gayret isteğini de bulacaktır.sabır sabır derlerdi sabırın ne olduğunu bu hastalık bana çok güzel öğretti sevgi. kolayı ve meyve suyunu banada diyetisyen önermişti.salyası nasıl biraz azalma varmı? bak aklıma ne geldi haşmet bey bana eğer salyası azalmazsa tükürük bezlerine de botox yapabiliriz demişti.ama allaha şükür ihtiyac kalmadı.bu arada botox konusunu araştırabildinmi? mrb botoks konusunda bir şeyler yazdım bizim hastalıkla ilgili konu çıkmadı. ne yazacağımı bilemedim. salya bugün çok fazla. elinde ve benim elimde sürekli peçete.mustafanın gözünde hala kayser flasır halkası var. kadir bey gözünde kalmazsa hastalık yani bakır azalıyor demişti. mustafa çok heyacanlı ist .u çok seviyor .orada halası ,halasınınçocukları var .onları çok seviyoruz. ama ne yazık ki bu defa az kalacağız. onun içinde üzülüyor. görüşürüz.