merhaba naz1102, .mesajını okudum. benimde oğlum wilson hastası.nörolojik tututlumlu. abisinden dolayı erken teşhis demissin.ilgimi çekti.bu hastalık o kadar az ki, kimse bilmiyor. ve ben yapayalnızım. seninle sohbet etmek isterim. yanıt verirsen çok sevinirim. allah hepimizin yardımcısı olsun bu hiç bir şeye benzemiyor.merhaba sevgi, 4 yaşındaki oğlum 3 ayda bir kontrole gidiyor.şimdi yeni kontrol oldu.idrardaki bakırı biraz artmış.yediklerine dikkat ediyoruz.ilaçlarını da düzenli alıyor.4 yaşındaki çocuk yasakları bile öğrendi çok şükür.biri ona yasak olan bir yiyecek verdiğinde '' o bana yasak '' diyor ve yemiyor.
şu an korkulacak derecede değil sonuçları ama oynama oluyor.
Bizim abisinden dolayı erken teşhis olduğu için göz ve beyin tetkiklerini yapmadılar.şu an sadece karaciğer de.ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN.
mrb ben sevgi sizin dediğiniz gibi.benim oğlum hastalıkla mücadele etmiyor. doktorlar hastalığın tedavisi mümkün diyorlar. ama iş benim oğlum direniyor. haftada 2 gün fizik tedaviye gidiyoruz. fizyoterpitler ayak ve el kaslarının çok kasıldığını söylüyorlar. o da sürekli egrersiz ile olur onu bile zor yapıyor. bilemiyorum acaba daha ne yapabilirim . bitkisel ilaçlara dr yok dedi. hibüsküs çiçeği varmış o vucuttan bakır attırıyormuş .ama dr yok dedi.cevaplarınızı bekliyorum .rabbim herkese şifa versin.
mrb ben sevgi .benim oğlumun hastalanalı 2 yıl bitti .en azından hastalık ilerlemesi durdu diye seviniyorum. ertesi gün daha kötü oluyor .sizinki norolojik sorunlar için hangi ilaç kullanıyor . benimki akineton ve sinemet kullanıyor . sizinki sokağa çıkabiliyomu. 6ayda bir istanbula gidiyoruz . haziran da ayın 3 nde saat 1.30 çapada haşmet beyde randevumuz var . sizin oğlan hastalıkla mücadele ediyomu .benim oğlum etmiyor destek istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum .allah böyle derdi kimseye vermesin. bana yazarsanız çok sevinirim sağlıklı günler dilerim.
merhaba naz1102, .mesajını okudum. benimde oğlum wilson hastası.nörolojik tututlumlu. abisinden dolayı erken teşhis demissin.ilgimi çekti.bu hastalık o kadar az ki, kimse bilmiyor. ve ben yapayalnızım. seninle sohbet etmek isterim. yanıt verirsen çok sevinirim. allah hepimizin yardımcısı olsun bu hiç bir şeye benzemiyor.
görüşmek ümidiyle iyi geceler.
arkadaşlar msn adresimi ekleyebilisiniz.oradan da görüşürüz.sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor. naz msn e ekleyeceğim seni ordan da konuşuruz. benim oğlum 25 yaşına giriyor.1.87 boy 79 kg yaptım şuanda hastalandığından beri tam 32 kg verdi.haşmet bey beni diyetisyene yönlendirdi 1.5 yıl önce aynı liste bende de var.hep sıvı gıdalarla besliyorum.çorbalarını besleyici yapmaya çalışıyorum.katı yiyecekleri blenderdan geçirip çorbaya katıyorum. çorba yı da domates çorb.istiyor.her gece tahin pekmezi süte karıştırıp bardakla veriyorum.ayrıca pediasure adlı mamayı ek besin olarak veriyorum.eller ve ayaklarda aşırı kasılma yüzünden şekil bozuk.var.botox yaptırıyorum.haftada 3 gün fizytrpist geliyor.allah onları bize bağışlasın.sağlıkla
arkadaşlar msn adresimi ekleyebilisiniz.oradan da görüşürüz.
mrb yine ben dün yazmayı unutmuşum benim oğlum 1.80 boyunda 49 kilo ağırlığında. düşünün o boya okilo. sadece deri ve kemik. ama boyunu hiç göstermiyor çünkü dizleri katlanıyor. kaslar açılmıyor. benim yardımım olmadan ayakta duramıyor allah hepimize şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?