- Konu Sahibi ece-bebek
-
merhabalar. bu hafta nedim can çok hastalandı.sanırım hava değişikliği. doktorlar önce bogaz enfeksiyonu dediler. 6 tane igne yazdılar. biraz toparlandı deken yine ateşlendi.bu gün tekrar doktora götürdüm idrar yollarında iltihap var dediler.bu sefer antibiyotik verdiler.ilaç içmekten çocuk helak oldu. iştahı çok azdı zaten.şimdi hiç birşey yemez oldu..hastalıktan fizik bile yapamaz olduk. akşama kadar yatıyor.oldukça yorgun ve bitkin.umarım çabuk atlatır da biraz kendine gelir.
sevgili filiz ve sevgi; sarp ve mustafanın iyi haberlerini bekliyor ve hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın...
mrb filiz ciğim öncelikle kandilin mübarek olsun .tüm müslüman aleminde evvela allahımdan nerede şifa bekleyen hastalara bizim çocuklarımıza şifa versin rabbim. bu mübarek gecede. bugun sarp ın yazdıklarını okudum o kadar mutlu oldumki sana anlatamam .inanırmısın 3 defa okudum arkadaşıma okuttum. mutluluğumu kelimelerle ifade edemiyorum. darısıda benim oğluma. inanırmısın umudumu kaybetmiştimki sizlerden mutlu haberi alınca yeniden ümitlendim. çünkü mustafa hiç iyi değil son günlerde. konuşması sabahları bile azaldı .bu gün 2 defa düştü dizleri hiç iyi değil. dizi hiç açilmıyor. sizi üzmek istemiyorum iyi akşamlar.merhabalar nazlı ve sevgi. nasılsınız.ben birkaç gündür yazlıktaydım internet birtürlü bağlanmadı.dün akşam mesajlarınızı okurken sarp yazmak istedi.ben hiç müdahale etmedim.nedim can ve mustafa'yı merak ediyor ve yazmak istedi..artık hastalığı ile ilgili her türlü araştırmayı yapmaya başladı.int.ten araştıyor, besinlerin bakır miktarlarına dikkat ediyor ve ilaçlarını saatinde almaya çok dikkat ediyor. eskiden almak istemiyor,yutamıyor ve dünyadan kopuk yaşıyordu. bu sene deniz sezonunu da açtı.geçen seneye göre daha dengeli yürüyor ve yüzüyor ancak çok çabuk üşüyor ve yoruluyor.olsun ben bu kadarına da razıyım.2 sene hiç bir şey yapmamıştı.sabahları daha net konuşuyor ama çabuk vazgeçiyor.hemen alfabeye sarılıyor.konuşma egzersizlerini ise uzun zamandır hiç yapmıyor. salyası kesildi.özellikle dışarıdayken hiç ağzını silmiyorum ama evde gerektiği kadar yutkunmadığı için ağzında biraz birikme oluyor.birde ilaçlar ağzını çok kurutmaya başlattı.ilaçlarının dozunu da indirmediler.şimdilik böyle gidiyoruz.dün cildiye ve kbb a gitmek istedi.kulaklarında kaşıntı oluyor.gidiş ve gelişimiz eskiye nazaran daha az sorunlu oldu bu da beni mutlu etti.her saniyesini gözlemlemekle meşgulum.işte böyle.ikinizi de çok çok öpüyorum. nedim can ve mustafayı da öpüyorum.dualarım sarpla beraber onlara da.tüm şifa bekleyenlere. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere.
sevgiciğim seninde kandilin mübarek olsun. sağol. canım benim üzülme. sarp ta genellikle sabahları konuşmuıyor.çok zorunlu olunca kendini zorluyor. sende gördün işte seninle de konuşmadı.maalesf bizimkiler biraz geç iyileşiyor.ama eninde sonunda iyileşecekler.demek ki daha tam zamanı gelmedi.insan hergün aynı monotonlukta giderken sabırsız davranıyor.demekki bu hastalık sabır işi diye boşuna dememişler.yaşayınca daha iyi anlıyoruz. mustafanın dizleri biraz daha egzersizle açılır.merak etme.düştü demişsin ne oldu ciddi birşey yoktur umarım.bu mübarek gecede yapılan tüm dualar bizim evlatlarımıza da gelir inşallah. seni ve mustafacığımı çok öpüyorum.kendine iyi bak..
mrb arkadaşlar bayadır yazamıyordum çünkü mustafa bağırsak enfeksiyonu geçirdi. mustafa wilson olalı hiç böyle hastalanmamıştı. ateşi düşmedi,bir kusma,ishal.beni öyle korkuttuki sormayın. acilde dr ilaçta veremiyor ,uzman değil ilaçlar karaciğerden geçtiği için . sonra kusması durdu, ateşi düştü ufak bir serum yedide kendine geldi. 24 saat geçirdik ama sormayın gitsin .49 kiloya düştü. şimdi çok şükür toparladı .daha iyi bol su içiyor. herhalde sıcaklarında etkisi var.diğer hastalıkla durumu aynı yemek yerken salyası su gibi akıyor .normalde akmıyor. sarp nasıl ,hala çınarcıktamısınız.denize giriyormu.hareketlerinasıl. biz aynıyız yarabbim yaz geçti kış geldi ,yine yaz geldi geçiyor bir arpa boyu yol almadık. umutsuz olmak istemiyorum düşünmemek elimde değil. ayın birinde haşmet hocayı arayacağım korkuyorum ist çağıracak gitmem mümkün değil maddiyattan dolayı .umarım gaziantepte olur konuşacağım bakalım zaman ne gösterecek. ay sonunda 3 gün denize götüreceğim inşallah faydası olur hepinizi öpüyorum .sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?