- Konu Sahibi ece-bebek
merhabalar arkadaşlr ben elli gün önce sezeryanla dogum yaptım yaklaşık 20 gün kdr öncede birdn nefesim kesilmeye başladı mideme agrı girio istifra etmedende rahatlayamıyorum doktora gittim alt ast degerlerim yüksek çıktı karaciğer enzimlerim 630 çıktı 2 gün sonra ölçtürdüm 153 e düşmüştü doktor psikolojik lohusalık sendromu dedi 10 gün sonra tekrr yaptırdım 137 ye düşmüştü haftaya tekrr yaptrıcm düşmemişse endoskopi diyorlar ama benm aklıma wilson hastalıgıda geliyo çünkü kuzenlerimn çocuklarında var bu hastalık 2 si de bu hastalık yüzünden öldü wilson hastası olanlar aydınlatabilir mi acaba degerler kaç çıkıyo nasıl oluyo hangi bölüme gidiliyo?
mrb ebru öncelikle bebeğin hayırlı olsun. korkma her rahatsızlık wilson değil. karaciğer enzimlerin dediğinalkalen fosfat mı. benim oğlumun ilk tahlillerinde alkalen fosfat 588 çıkmıştı. birde 24 saatlik idrar ,seruplazmin ,bakır serumuna bakılması gerekiyor. hangi dr gidiyorsun . ben oğlumu gastroentoroloji ye ve noroloji dr götürüyorum . biz gaziantepte yaşıyoruz oğlumu istanbulda tedavi oluyor. 6 ayda bir gidiyoruz. durumu şu anda iyi değil yürümekte ve konuşmakta çok zorlanıyor. iyilrşmesi için mücadele ediyoruz . kuzenlerine çok üzüldüm .erken teşhis konulmadımı . bu hastalıkla yaşayan çok insan var. ben hepsini hayatını kadınlar kulübünde okudum .sende baştaki yazıları okumanı tavsiye ederim moralini bozma tetkiklerini yaptır kafan rahat etsin. kendine iyi bak sağlıkla kalın.