- Konu Sahibi ece-bebek
mrb. börek yediğine çok sevindim.yavrum inşallah bir an önce toparlar kendini.inanki sarp ta bende mustafaya da dua ediyoruz. sarp da geçen temmuzda aynı senin dediğin gibiydi .su içiremiyorum ayran meyve suyu içerimiyorum.idrarını topladık.babası sabah erkenden çapaya götürdü.demişlerki bu kadar idrarla bakamayız. doğru sonuç vermez. bunun üzerine zorla suya abandım. öyle götürebildik. çünkü konuşma terapisti bana dediki su en zor içilen sıvıymış düzelecek ama kendisinin de farkedip gayreti lazım.sen ne kadar kendini paralasan da sinie krizlerine girsen de olmuyor. ah sevgi ah. neler neler yaşadım kendi içimde bir bilsen. o bahsettiğim ilaç karpuz çekirdeğinin extratı. bitkiselmiş. ben dediğim gibi kullanıyorum.ve hatta kadir hocaya da sordum. ver dedi. sarp yeni bir şey keşfetti .ekmekl dilimlerini iyice kızartıyorum tost makinesinde.küçük parçalar halinde dişinin üstüne koyuyorum.dişleri ile hissettiği için yiyebiliyor ama onun dışında pilav pizza gibi yumuşak şeyleri çiğneyemiyor.ancak ayranla yutabiliyor. bugün uzun zamandan beri ilk defa yürüyüşe çıktık. çok mutlu oldum.iyi haberlerinizi bekliyoruz.