Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

En iyisini yapmış olursun canım. Diyet değil, saglıklı beslenme şeklini benimsersen hem kalıcı kilo verir, hem de diyet psikolojisine girmemiş olursun. Ben şu ana kadar ww ile verdiğim hiç bir kiloyu geri almadım çok şükür.(w.w ile 4 ayda 10 kilo verdim). Ama sok diyetle verdiğim 2 kiloyu 2 kez alıp verdim. Vücudumun kalori ihtiyacı dengesinide bozdum üstelik. Şimdi o dengeyi tekrar kurmaya çalısıyorum w.w. ye başlayabilmek için. Belki sana da faydası olur diye paylaşmak istedim. Sevgiler

Son düzenleme:
iyi akşamlar montim , klavyedeki arıza yüzünden dün yazamadım canım sadece okuyabildimneyseki eşim halletti, nasılsın canım ? yine yoğun günler başladı benim için ev ,okul , spor ,diyet arada elişi derken bir bakmışım gün bitmiş bu kadar harekete kilo verememe şaşıyorum

Selam laceycim geçen akşam sen yazmayınca bir aksilik oldugunu hissettim zaten. Klavyenin düzelmesine sevindim. Senin okul dönemleri oldukça yogun geçiyor, neyse ki tatilleriniz uzun. Diyet yapıyor olman çok iyi ama olaya diyet psikolojisiyle yaklaşma ve beklenti içişne girme laceycim. Vücutlarımız çok akıllı mekanizmalardan oluşuyor biliyorsun. Kendini düzenli beslendiğine ikna et. Heleki bu havalarda diyet beklentisine girmek, kilo vermeyi engelliyor biliyorsun. Ben şu ara dengeli besleniyorum, diyet olayını kafamdan sildim. Dün yarım saat yürüdüm. Beyaz et, sebze meyve ile besleniyor, arada canım isterse galeta yiyorum. Tabi bendede yok kilo kaybı, tartılmıyorumda zaten. Ama sabah kalkarken farkettim mide ve göbek yaglarım epeyce erimiş gibi geldi. Bu arada hala kardeşimin tahlil sonuçlarını bekliyorum sıkıntıyla. Gerçi biyopsiye gerek görülmemiş ama yinede agızdan girilip bilgisayarrla cigerde ne olduguna bakılacak. Yani benimde pek keyfim yok anlayacagın. Sevgiler canım...

Sanada hayırlı cumalar abencim. Ceeee diyp kaçıyorsun, çok yogunsun herhal..

evet ablam bugünlerde öyleyim ..
kardeşinin sonuçları temiz çıkacak inşllah balma rahat ol sıkma bukadar kendini.

laceyim sanada kolaygelsin canım . ankara yine kara teslim .

montim ikimizde aynıyız bu aralar, almasak ta diyet psikolojisinden uzak koruyoruz kilomuzu inşallah son bir silkinişle başlayacağız . ilhamın gelmesini beklemek en iyisi
biyopsiye gerek duyulmaması iyi haber galiba , inşallah diğerinde de sorun çıkmaz canım

evet ablam bugünlerde öyleyim ..
kardeşinin sonuçları temiz çıkacak inşllah balma rahat ol sıkma bukadar kendini.

laceyim sanada kolaygelsin canım . ankara yine kara teslim .

merhaba aebenciğim nasılsın ? neler yapıyorsun ?
kara teslim olduk ki hemde nasıl ,sabah kalkıp okula gitmek iskence resmen

Laceycim ben o modda olmasamda resmen diyet yapar gibi besleniyorum, yürüyorum ama tık yok malesef. Mesele yediklerimizin çoklugu degil zaten,, metobolizmalarımızı yavaşlattık mesele burada. Mutlaka metoyu hızlandıracak birşeyler yapmak gerekiyor. Acı sosslu yitecekler metoyu hızlandırıyormuş, bol harekette öyle. İşin kötüsü öyle 1 saatlik yürümelerde kandırmıyor metoyu napçaz bilmem. Kardeşim konusundada seninde dediğin gibi inşallah bir sorun çıkmaz laceycim. Hayır kızdıgımız posta posta kan alıyorlar. Önce hemoglobin almayı unutmuşlar, bugün de troid için kanı almamışlar. >Pazartesiye kaldı. Ne saçmalık değilmi, koca devlet hastanesi burası. Kardeşim fıttırıp dalaşmasın diye , kanın yeteri kadar alınmamış dedik ne yapalım

geç olsunda güç olmasın ablam . ama normal olrak insanı çileden çıkarıyorlar tabi. hastaneye girmeye gör .

leceyim epilasyon yapıyorsan bugün tam tarihi pazar sabahına kadar .ben bu aya göre epilos-yondan çok memenun kaldın 2 ay olmasına ragmen . tavsiye ederim

ne epilasyonu yaw, kaçırdıgım bişey mi var:26::44:

günaydın montim aebenim , cuma akşamı ve dünde dahil olmak üzere misafirim vardı yatılı. siteye giremedim. dün akşam gönderdim ,ardından da sinema keyfi yaptım. gez dolaş derken yorgunluk ve beslenme kötüydü, yarına nasıl yansır acaba
aebenciğim ben kaçırdım malesef ,bu sabah gördüm yazını , montim ayın durumuna göre yapılan epilasyonu yazmış. link sayfasını bulursam eklerim canım,sen nasılsın ? hastanelerde işini yapanı bulmak da zor , hele devlet hastaneleri git gel işin yoksa
aebenim sende durumlar nasıl ?

Selam canım.İyi yapmışsın gezip tozup, yiyip içip, sefan olsun. Dün bende kaçırdım dozu oldukça. Bugün tavuk haşlayacagım kendime ve salata ile yiyecegim. Zayıflama beklentim tamamen dumura ugramış durumda. Ne yapılır, nasıl kilo verilir vallahi şaşırmış durumdayım. Ayın konumuna göre epilasyondamı yapılıyormuş, hayret valla.:26:

ay ne güzel zaman geçirmişsin lacey .
uygulamak istersen öbür ay hatırlatırım .

ablam daha evvelde linkini vermiştim ya 2 aydır yapıyorum gerçekden etkili.

laceyim canım ben şu sıralar aynı montig ablam gibiyim ne yaptıgmı bende bilmiyorum ve fırsatda olmuyor çünki evde durmuyorum . yada gelenim eksik olmuyor .. bi düzene geçeyim . kan gurubuna göre beslenmeyi yapıcam ama kil vermek amaçlı pek deyil saglık açısından ... 65 hatta daha da aşagı inmiştim bu hafta . son birkaç gündür . ne deim içtim karmamakarışık tekrar ibre yükselmiş sanırım ama 2.3 cm kalınlaşmıştım son günlerde 1 cm gitmiş . heçde diyet madunda deyilim . önümüzdeki haftada karışık . gün var 2 tane sohbet var . hayır için mantı yapmaya gidicem bir yere vs derken bu haftada düzenim yok . benden durum böyle yani.

merhaba arkadaşlar ,dilerim güzel bir haftanın başlangıcı olsun bugün. aebenciğim ,kilo konusunda o kadar hassas bir durumdayız ki 1 verip 2 almakta hiç zorlanmıyoruz bu hafta bende 100g vermiş görünüyorum ama sevinmiyorum düzeni oturmadığım için kalıcı olmayabilir
montim nasılsın

Selam laceycim. Sagol cnm iyi sayılırım, sen nasılsın..Benim bünye bir garip şu günlerde dengelide yesem kilo veremiyorum, zaten tatrılmıyorum da.İbre hep 66 da. Kardeşime bronoskopi için martın 5 ine gün verildi, inşallah biyopsiye falan gerek kalmaz.Onun dışında 4 gün diyet, 5.gün bozmakla geçiyor günlerim. Biryerde okudum, hücrelerdeki yag boşaldıgında tatlı ve karbon krizi başlıyormuş ve vücut insülin üretip alarm durumuna geçiyormuş. İşte bu durum başladıgında en çok 3 gün sürüyormuş. O günlerde kendimizi tutup tatlı ve karbondan uzak durabilirsek vücut kesin kilo kaybediyormuş, bilgin olsun tatlım...

merhaba montim , kriz için çok haklısın bende hissediyorum yazdıklarını birebir. demekki vücut tepki verip yağ hücrelerinin boşalması ve ardından yaşanılan krizler. asıl mesele burada başlıyor. yenilmeyip savaşa devam etmek lazım.
bende durumlar düşe kalka devam ediyor. kaçırdığım her öğünün ardından toparlanmaya çalışıyorum. en azından akşamları az yemeye çalışıyorum . bugünlerde benim kızda ve oğluşta mısır merakı başladı. sadece 1 avuçla kurtarmaya çalışıyorum oysa çok severim şöyle yağlı ve tuzlu mısırı. o saatte odadan uzaklaşıp başka işlerle meşgul olmam lazım, regl geldi yine offf işte böyle.
kardeşin içinde dilerim biyopsiye gerek kalmaz canım

İnşllal laceycim, hayırlı haber alırız hayırlısıyla. Mısır konusunda çok kasma kendini 1 çay bardagı yagsız tuzssuz mısır (patlamamış) 350 kalori ve patladıgında bir dünya oluyor. 2 su bardagı patlamış mısır 50 kalori falan. Bu kalori meyvedede var zaten. Yani o kadar yiyebilirsin ama yagsız olacak canım. Bende yine bugün dikişe daldım 2 ögün çok hafif yedim. Birazdan mısır patlatacagım:) tartılmaktanda vaz geçmiş durumdayım zaten. Evin boyasının rengini sevmiyorum ve degiştirmeyi düşünüyorum. Boya yaparken egil kalk, sil süpür, yıka temizle derken inşallah kilo veririm.. Sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…