Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

iyi akşamlar montim , sorun şu ki yağsız tuzsuz mısırı bende sevmiyorum yapıncada 1 bardak kadar yiyorum. bugün öğleden sonra ders için öğrencilerim geldi onlara yaptım artanı çöpe attım. hafif yemek kadar insana huzur veren birşey yok galiba montim. bende regl olmama rağmen hala tartı aynı rakamı gösteriyor sevinsem mi bilemdim.
boya badana işleri var desene kesin yine o koşuşturmacada 2 kilo verirsin montim. senin bünye bu tür işleri seviyorum. havalar nihayet biraz düzeldi. kendi kendime " keşke monti ile yakın olsaydık da yürüyüşlere çıkıp bol bol yürüseydik "geldi.böylece birbirimizi motive ederdik de. bu arada diz ağrımın sebebini buldum ,son aldığım altı kalın kar ayakkabılarım yapıyormuş. altı kalın olduğu için yürürken bacağıma ağırlık yapıp oda dizime vuruyor. olayı çözdüm bakalım sonucu ne olacak .

hayırlı günler.

ablam boya badanaya kalkışmışsın . kolaygelsin ..

laceyim demek diz agrın ayakbıdan diyorsun .olurmu olur valla ...

hayırlı günler.

hoşgeldin aebenim , nasılsın ? özlüyoruz seni
evet aebenciğim ayakkabıdan , karne tatilinde ağrının geçmesi ayakkabıyı giymemem sonrasında okul açılınca yeniden başladı yavaş yavaş o zaman anlamıştım ,birkaç gün önce ayakkabı ile uzun mesafe yürüyünce iyice anladım. 2 günden beri değiştirdim başka ayakkabı giyiyyorum ağrı hafifledi. ne ayakkabıymış ama
montim nasılsın , boya işlerine başladın mı

Ah keşke yakın olabilseydik laceycim, ne güzel yürürdük gerçekten. Buradaki arkadaşlarımın çogu benden kilolu ve yürümeyi sevmiyorlar malesef. Boya işine sanırım mart 5 ten sonra başlayacagım. O tarihe kadar hem yengem misafir gelecek, hemde kardeşimin bronskopisi var. Ayakkabıların dizini agrıtması çok normal, heleki bileklerin inceyse. Giyme bir daha derim. Sevgiler canım...
hayırlı günler.

Naber abencim kayıplardasın, özledik seni. Boyaya ayın 5 inden sonra başlayacagım kısmet olursa, sen ne alemdesin? Sevgiler

Son düzenleme:
slm montig

Ben de bu diyet yöntemini uygulamak istiyorum. Topigi saatlerdir okuyorum ve 40. sayfaya yeni geldim. Yayınlamadığın listeyi bana da mail atar mısın diye sormak istemiştim. Ben İzmir de yaşıyorum ve kilom da 119 Bu yöntemi denemek isyiroum. Yardımcı olursan çok sevinirim. emeğine elerine sağlık şimdiden teşekkür ederim....

Selam macenta, tabi yollarım canım. Yanlız özelden mail adresini vermen gerekiyor listeleri yollamam için. Ww. nin mantıgını anlamaya çalışmalısın mutlaka, çünkü bu bir diyet değil, bir beslenme şeklidir ve uygulanması keyiflidir.. WW de amaç puanları doldurmak değil, günlük listeni dengeli beslenecek şekilde ayarlamandır. Takıldıgın konularda da yardımcı olurum. Sevgiyle kal

iyilik ablam ne olsun eşim 2 gündür evde baya üşütmüş bende başında hasta bakıcı
ablam ben iyce anladım ben karbonu kesmesem kilo veremiyorum . bi kendime geleyim bu şekil kilo vermeyii deniycem

iyilik ablam ne olsun eşim 2 gündür evde baya üşütmüş bende başında hasta bakıcı
ablam ben iyce anladım ben karbonu kesmesem kilo veremiyorum . bi kendime geleyim bu şekil kilo vermeyii deniycem

Selam abencim, laceycim Abenim eşine çok geçmiş olsun canım, sanada allah sabır versin. Erkeklerin hastalıgı hakikaten zor. Hemen metanetsizleşiverirler, bakan dahada hasta hisseder kendini. Neyseki grip çabuk geçer. Bizde bir hayırlı haber aksak kardeşimden çok rahatlayacagım. Troitlerde de nodül görmüşler ultrason istediler. Uzak bir tarihe gün verdikleri için özelde çektirecegim pazartesi günü. Kızlar dua edin nolur, hayırlı bir haber alalım şu tahlillerden.
Bu arada bunca sıkıntı ve telaşe arasında ben en sonunda 65 olmuşum, bu sabah farkettim Valla sevinemedim bile sıkıntıdan.Aben karbonu kesmen çözüm değil canım, ama aşırıya laçmıyorsan tabi. Ben normal beslenme düzenine geçtiğimden beri kilolarım kendiliginden gidiyor çok şükür ama asla abartmıyorum. mesela geçen akşam aylardır yemediğim pilavı çekti canım oysa hiç sevmem. Neyse yasemin pirincinden 1 çorba kaşıgı yag ile kendime pilav yaptım ve bir tabak yedim. Ama o gün 2 ögün yemitim zaten, 2 gün sonrada 1 kilo gitti işte. Yani dediğim o ki; dengeli şekilde yersen kilo kesin veriliyor. Hemde ben verdimse herkes verir. Ögünlerde mutlaka 1 veya 2 dilim tam tahıllı ekmek tüketmeye çalışıyorm, yanına 2 kaşıkta yogurt ekliyorum. Bu şekilde beslenme kilo verdiriyormuş haberin olsun.

Seb neler yaptın laceycim iyisin dimi csnım..sevgiler ikinizde

malesef özelden mailimi atamıyorum 100 msj hakkım dolmamış. Ben sana burdan vereceğim mecburen. haleakpinar@yahoo.com
Bu maile atarsan çok mutlu olurum montig. İnceledikten sonra mutlaka bilir kişi olarak sorularım olacaktır sana. çok teşekkür ederim , sevgiyle kal

iyi geceler montim aebenim , aebenciğim eşine çok geçmiş olsun ,montiminde dediği gibi erkeklerin hastalığı gerçekten zor. Allah sanada kolaylık versin . bence de karbonu tamamen kesme aebenciğim , montinin tavsiyeleri çok güzel birde sporunu yine azimle devam ettirirsen kilolar gidecektir zaten. montim harikasın 65 görmüşsün , kutluyorum seni dilerim erkek kardeşinin sonuçları da güzel çıkar sıkıntılarını atarsın üzerinden
mecentacığım hoş geldin , dilerim sağlıkla kilolarına veda edersin. mail adresi vermek yasak canım. modlardan silecektir. ben senin yerine montime mesaj atıyorum mailini belki montim görmeden silinebilir

lacey canım çok teşekkür ederim. Çok büyük bir iyilik yaptın bana :) Umarım en kısa sürede verebilirim bu kiloları. Sonuçta 45-50 kg vermeyi hedefliyorum. Umarım bu Weight Watchers yöntemiyle hayatımı tamamen değiştirebilirim. Desteğin için tekrar teşekkür ederim :) Sevgiyle kal

Günaydın macentacım yolluyorum listeleri. Harfiyen uyugularsan mutlaka verirsin kilolarını. Listenin en başındaki puanlama cetvelinden puanını hesaplarsın. Bu çok önemli. Hatta çıkan puanının bir eksiğini uygula derim, çünkü bizim yiyeceklerimiz onlara göre yaglı. Hesaplamada takılırsan boyunu kilonu yaşını aktivite durumunu yaz buradan, hesaplamanı ben yaparım. Sevgiler canım, inşallah başaracaksın, yeterki iste.

ablam rabbım tez zamnda şifasını versin kimseye korktuguna ugratmasın .inana dualarım sizinle. tertemiz çıkar inşallah tahliller

...eşim bugün biraz iyi ,işe giti ..evet ya ablam nazları çekilmiyor..ben erkekleri hep çoçuklara benzetirim , bi farkları yok
ablam tebrikler bu arada nihayet 65 görmüşsün.gözümden kaçmadı hedefinide 62 çekmişsin .
bende 65şim bu sefer bi türlü toplayıp yeni aldıklarımı kolayca veremedim . ablam bendeki sorunda o ya asla karbona hayır diyememe b ıraksalar tüm karbon beslenicem okdar yani. birde ev kalabalık olunca çeşitde çok oluyor isteristemez dayanmak zor . daha önceki sene notlarıma baktım ne yzaman karbanu azaltıp yada kestiysem ozaman kilo vermişim . yaza kilolu olmak istemiyorum . senin gibi dengeli yesem ala ama olmuyor ablam . ha bu arada biliyorsun sebze meyvede karbon bunları kesmek niyetinde deyilim ablam benim kesmek istedigim ekmek türevi.
günaydınnn güzel ve keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum :)
aynı dilekler bizdende sana laceyim .

Son düzenleme:
günaydın montim , günaydın aebenim keyifli pazarlar diliyorum.aebenim eşini iyileştirmişsin ,ne çocuklar nede eşler hasta olsun
dünden beri düzenli beslenmeme ve sporuma yön verme karırımı hayata geçirmiş bulunuyorum dün sabah tartıda gördüğüm rakam ,korkunçtu kendimi toparlamam lazım . 1 günlük düzenli beslenme ve spor ile bugün -900 g olmuşum. fazlalıklar kilo olmadan kurtulmam lazım. yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum beslenme programımıda ,öğünlerde sadece 1 dilim ekmek , sebze ve 1 öüğünde et grubu olarak ayarlayacağım. günde 3 tane meyve olrak belirledim. bazen ara öğünlerde ceviz,fındık veya badem olrak da tüketeceğim. birde hergün tartılmaya karar verdim. nedeni de günlük değişimi tartıda da görmek istiyorum . vücudumun tepkilerini ölçmek için
bu konuda inşallah kararlı ve azimli olarak hedefime ulaşmak istiyorum
untmadan spor şart diyorum vakit buldukça yürüyüşlerime ve ev egzersizlerime devam edeceğim veee günde 2 litre su :)

Son düzenleme:
günaydınnn güzel ve keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum :)
Günaydın canım, sana da güzel bir gün diliyorum...

Günaydın abencim, eşinin iyi olmasına çok sevindim, ona da sana da geçmiş olsun tekrar. Ben o kullandıgım ilacı bıraktım 10 gündür ve şu anda tatlı, karbon krizlerim yok çok şükür. Sende karbonu (sebze meyve hariç) tam olarak kesme azalt bence. Vücudun dengede tutmak şartıyla ekmege ve bakliyatada ihtiyacı var. Protein tüketirken ekmek makarna bakliyat v.s. yeme mesela. Günlük ekmek ihtiyacını 3-4 adet tam tahıllı olarak sınırla derim. Bakliyatı 5 yemek taşıgı ile sınırla, kepekli makarna veya bulgur pilavını tercih et, kepekli ekmegi diyetisyenler, içindeki un miktarı fazla oldugu için vermiyor, tam tahıllılara ve bugday ekmegine yönel derim. Tabi sen bilirsin yinede. Bu arada dikkatin için kutlarım seni kilo vermem ve çizelgede kilomu daha aşagı çekmem gözünden kaçmamış. Dün eşimin kardeşi geldi, oldukça zayıf görünüyor. Kilosunun 65 oldugunu söyletince inanamadım. Birlikte tartıldık, aynı kilodayız hakikaten. Boyuuz aşagı yukarı aynı, hatta ben ondan 1-2 cm daha uzun oldugum halde, ondan kilolu gözüküyorum, anlamadım bunun nasıl oldugunu. Neyse canım öpüyorum ikinizi de ..Güzel bir pazar diliyorum...

montim seninde günün güzel geçsinyazdığın bütün tavsiyeleri de uygulayarak dün başladım
montim , boy farkı önemli ama sen ben uzunum demişsin , aklıma kemik yapısının farklılığı da geliyor. çünkü kemikli insanlarda kilo fazla gibi görünebiliyor.

iyi pazarlar

ablam arkadaşının daha ince görünmesi onun kas ve vucud yapısınından kaynaklıdır büyük ihtimal . mesela benım bir arkadaşım var benden kilosu daha az boyumuzda aynı sayılır ama benden baya fazla kilolu duruyor . bunda birazda yagın vucudun nerelerine dagildigida önemli. mesela benim her yerimde kilo aynıdır ama arkadaşımın karın ve basenlerinde yag birkimi. bacak ve kollarıda ince . arkadaşınla seninde böyle bir yapı durumundan görünüş farklıgınız olabilir çok dogal .
ablam bende ulandıgımilacı bırakdım çok fala gaz ve şişkinlik yapıyor . karnım küp gibi oluyor . diyet yapmadan zatten faydasıda yok diyeti kendimde yaparım zaten yacak oldukdan sonra .ilacı bırakmanada sevindim açıkçası
ablam benimde sıkıntım bu zetten ben öyle kaşık yada mikrat hesebı yapamıyorum karbonu.sabahları yulaf yiycem bazan ablam o ihtiyacımı karşılar. artık bünyemi tam anlamıyla tanıyorum . ne yapıpda kilo verebildigim aşıkar 2.3. senelik günlük notlarım var . hep karbonu azaltınca kilo vermişim .bir süre bunu denemek istiyorum .ama arada toplantı ve misafirlikde kaçamak da yapıcam bu beni kasmaz hiç olmassa . hedefim yaza kilo sorunumun kalmaması bir 5 kilo yani.

Son düzenleme:

kendini toplamana sevindim leceyim
günlük tartılmaya gewlince bundan bende vazgeçemiyorum yaptıklarımın ne sonuç verdigini görmek adına . ona göre yön veriyorum beslenmeme . hem artısı var hem eksisi aslında günlük tartılmanın . günlük dalgalanmalar muhtemel . oyüzden buna hazır ol . verince daha motive oluyorsun ama artıyı görünce moralini bozup kendini bırakma

Son düzenleme:

Şekercim selam. Yine başlamışsın diyete, hayırlı olsun. Yanlız dikkat et te kalori hesabına çevirme diyeti. Biliyorsun az yemek değil, dogru bileşenleri yemen çok önemli. Her sabah tartılma işi bana uymuyor ne yazık ki. 2 aydan fazla sürdü 1 kilo verip, 65 e inmem biliyorsun. Ben tartılınca beklentiye giriyorum ve kilo vermem duruyor. Bu gün 6 saat temizlik vs ile ayaktaydım, tam spor oldu yani. Arkadaşıma gidip, oturdugumda belim kopuyor sandım. Omlet yaptı onu yedim, sonra alışverişe çıktıgımda kendime bir bounty aldım. Tatlı istegimden değil, sırf pisbogazlıgımdan yedim, bir güzel midem agrıdı. Şimdide kendime bol nohutlu, 1 avuç yeşil mercimekli( 4 aydır yemiyordum) yarım bardak pirincle pilav yaptım. Onu ve meyve yiyecem. Yarından itibarende yine haşlama tavuk salataya agırlık verecem. Sana yarın için güzel bir gün diliyorum canım, sevgiler...

Şekercim sana bişi diyemiyorum çünki bu işin kompedanı oldun. Neyin sana faydalı oldugunu biliyorsun. Yulafı bende kullanıyorum sabahları. Dia da satılan tropikal müsliyi alıp, yulafla karıştırıyorum az sütle tüketiyorum. A yrıca yulafı blendırdan geçirip toz haline getirdikten sonra 2 kaşıkla muhallebi yapıp, pıştikten sonra birkaç tane tatlandırıcı atıp, kaselere koyuyorum nefis bir tatlı oluyor. Belki denemek istersiniz. Öpüyorum canım senide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…