Şekercim selam. Yine başlamışsın diyete, hayırlı olsun. Yanlız dikkat et te kalori hesabına çevirme diyeti. Biliyorsun az yemek değil, dogru bileşenleri yemen çok önemli. Her sabah tartılma işi bana uymuyor ne yazık ki. 2 aydan fazla sürdü 1 kilo verip, 65 e inmem biliyorsun. Ben tartılınca beklentiye giriyorum ve kilo vermem duruyor. Bu gün 6 saat temizlik vs ile ayaktaydım, tam spor oldu yani. Arkadaşıma gidip, oturdugumda belim kopuyor sandım. Omlet yaptı onu yedim, sonra alışverişe çıktıgımda kendime bir bounty aldım. Tatlı istegimden değil, sırf pisbogazlıgımdan yedim, bir güzel midem agrıdı. Şimdide kendime bol nohutlu, 1 avuç yeşil mercimekli( 4 aydır yemiyordum) yarım bardak pirincle pilav yaptım. Onu ve meyve yiyecem. Yarından itibarende yine haşlama tavuk salataya agırlık verecem. Sana yarın için güzel bir gün diliyorum canım, sevgiler...
Şekercim sana bişi diyemiyorum çünki bu işin kompedanı oldun. Neyin sana faydalı oldugunu biliyorsun. Yulafı bende kullanıyorum sabahları. Dia da satılan tropikal müsliyi alıp, yulafla karıştırıyorum az sütle tüketiyorum. A yrıca yulafı blendırdan geçirip toz haline getirdikten sonra 2 kaşıkla muhallebi yapıp, pıştikten sonra birkaç tane tatlandırıcı atıp, kaselere koyuyorum nefis bir tatlı oluyor. Belki denemek istersiniz. Öpüyorum canım senide...
selam montim aebenimdiyet çok iyi gidiyor. cumartesi tartıda gördüğüm korkunç rakam 72.6 kg vee bugün sabah 70.9 kg yani 2 günde 1.7 kg vermişimm yeniden azimlendim. dilerimde hep böyle gider. montim kalori hesabı yapmıyorum,kısaca yediklerimi 1/4 oranında azaltıp spora ağırlık veredim.
bugün öğleden sonra zorla randevu aldığım hacettepeye gittim. akşamda oğlumun ödül töreni var. görüşmek üzereee
tebrikler laceyim . kilondan çok azminin geri gelmesi daha önemli
ogluşunun töreni derkken laceyim . kutlarım ödülünü.
hastaneye niye gitmiştim dizlerin içinmi?
montig ablam nerelerdesin .?
tebrikler laceyim . kilondan çok azminin geri gelmesi daha önemli
hastaneye niye gitmiştim dizlerin içinmi?
<Selam laceycim maşallahselam montim aebenimdiyet çok iyi gidiyor. cumartesi tartıda gördüğüm korkunç rakam 72.6 kg vee bugün sabah 70.9 kg yani 2 günde 1.7 kg vermişimm yeniden azimlendim. dilerimde hep böyle gider. montim kalori hesabı yapmıyorum,kısaca yediklerimi 1/4 oranında azaltıp spora ağırlık veredim.
bugün öğleden sonra zorla randevu aldığım hacettepeye gittim. akşamda oğlumun ödül töreni var. görüşmek üzereee
tebrikler laceyim .kilondan çok azminin geri gelmesi daha önemli
hastaneye niye gitmiştim dizlerin için mi?
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))
montim iyi akşamlar, aynı anda burdayızzz
kalp kalbe karşıymışş
ogluşuna tebrikler laceyim.iyi akşamlar aebenimm , azmimin dönmesine bende çok sevindim bugün sabah tartıldım ve 100g daha gitmiş. dün koşuşturmadan spor yapamadım ama olacak bu seferr
oğluş dershane sınavında Ankarada 1. oldu ,onun ödül törenine katıldık"mustafa ceceli"konseride vardı:)
hastaneye "k. doğum bölümüne " gittim canım, genel kontrol için ,çok şükür ayakkabıyı giymeyince diz ağrımda yok oldu:)
sen nasılsınn aebenim
ablam bak iyi haberler tek tek geliyor inşallah .<Selam laceycim maşallahinşallah hep böyle devam eder kilo vermen. Oglunun töreninin nedenini bilmiyorum ama kutlarım. Hacettepeye neden gittin kıs, geçmiş olsun. merak ettim.İnşallah yaramaz bir durum yoktur..
Selam abencim, buralardayım.Bu gün kardeşimin ultrasonu vardı, troidleri için guatır demişler. Kendi doktoruda yarın bakacak insaallah o da öyle söyler. Yani kötünün iyisi diyoruz, şükrediyoruz. Onu meraktan giremedim. Birde evdeki tablolara el attım, resimlerini değiştirdim falan gitemedim nete. Şu aralar yine homili gırtkak durumundayım. Çok yemiyorum ama abur cubur takılılyprum anlayacagın. Bir an evvel disipline etmem gerek kendimi, sen neler yapıyorsun.
merhaba montim h. tepeye k doğum için gittim rutin kontroller. bir sürü test verdim ,sonuçlarını haftaya alacağım , kardeşin içinde durumların iyiye gitmesine sevindim canım, dilerim kendi doktoru aynı şeyleri söyler. kendini kısa sürede toparlarsın montim. birkaç gün serbest takıl sonrasında yine disipline girersin montim<Selam laceycim maşallahinşallah hep böyle devam eder kilo vermen. Oglunun töreninin nedenini bilmiyorum ama kutlarım. Hacettepeye neden gittin kıs, geçmiş olsun. merak ettim.İnşallah yaramaz bir durum yoktur..
Selam abencim, buralardayım.Bu gün kardeşimin ultrasonu vardı, troidleri için guatır demişler. Kendi doktoruda yarın bakacak insaallah o da öyle söyler. Yani kötünün iyisi diyoruz, şükrediyoruz. Onu meraktan giremedim. Birde evdeki tablolara el attım, resimlerini değiştirdim falan gitemedim nete. Şu aralar yine homili gırtkak durumundayım. Çok yemiyorum ama abur cubur takılılyprum anlayacagın. Bir an evvel disipline etmem gerek kendimi, sen neler yapıyorsun.
ohhh mis gibi cis kek , benimkilerde elmalı tart istiyorlar hafta sonu yapayım bendeogluşuna tebrikler laceyim.
benim kız unutmuş o konser gününü . demekki aynı dersaneye gidiyor küçüklerhangi şübesi laceyim kaçıncı sınıfdı senin oglan ..
rutin kontroldur inşallah bişiyin yokdur . dizinide ciddi bişi olmaması çok iyi.
ablam bak iyi haberler tek tek geliyor inşallah .
bende iyiyim ablam cizkek yapıyorum ilk denemem .aslında hiç aklımda yokdu geçenlerde havuşlu kek yapmıştım . ben evde yoktum kızımda tam pişmaden kapatmış biraz hamur olmuştu . bende dökmdim ezdim tavada kavurdum bisküi niyetine ciz kek altı yaptım .
diyeti sorarsan yavaşdan başladım bakalım uzun soluklu ve hedefe gider inşallah .
Listeler için çok teşekkür ederim montigcim :) Biraz geç oldu ama anca bakabildim. Öncelikle sana şu "0" puan olanları sormak istiyorum. Bu sıfır puanları istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz ? İkincisi benim puanım 22 çıktı ben de 20 puana göre ayarlayıp , bol su tüketip birde ürüyüşle desteklemeyi düşünüyorum. Ama sen de biliyorsun ki benim vermem gereken kilo miktarı 50 kilo kadar. Bu yöntemle bu kiloyu verme imkanım var mı? dahası bunun örnekleri var mı ? Bir de senin bana önerilerin var mı ? Çok soru sordum biliyorum :) Şimdiden ilgine ve yardımlarına çok teşekkür ederim