- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
İnşllal laceycim, hayırlı haber alırız hayırlısıyla. Mısır konusunda çok kasma kendini 1 çay bardagı yagsız tuzssuz mısır (patlamamış) 350 kalori ve patladıgında bir dünya oluyor. 2 su bardagı patlamış mısır 50 kalori falan. Bu kalori meyvedede var zaten. Yani o kadar yiyebilirsin ama yagsız olacak canım. Bende yine bugün dikişe daldım 2 ögün çok hafif yedim. Birazdan mısır patlatacagım:) tartılmaktanda vaz geçmiş durumdayım zaten. Evin boyasının rengini sevmiyorum ve degiştirmeyi düşünüyorum. Boya yaparken egil kalk, sil süpür, yıka temizle derken inşallah kilo veririm.. Sevgiler canım
iyi akşamlar montim , sorun şu ki yağsız tuzsuz mısırı bende sevmiyorum yapıncada 1 bardak kadar yiyorum. bugün öğleden sonra ders için öğrencilerim geldi onlara yaptım artanı çöpe attım. hafif yemek kadar insana huzur veren birşey yok galiba montim. bende regl olmama rağmen hala tartı aynı rakamı gösteriyor sevinsem mi bilemdim.
boya badana işleri var desene kesin yine o koşuşturmacada 2 kilo verirsin montim. senin bünye bu tür işleri seviyorum. havalar nihayet biraz düzeldi. kendi kendime " keşke monti ile yakın olsaydık da yürüyüşlere çıkıp bol bol yürüseydik "geldi.böylece birbirimizi motive ederdik de. bu arada diz ağrımın sebebini buldum ,son aldığım altı kalın kar ayakkabılarım yapıyormuş. altı kalın olduğu için yürürken bacağıma ağırlık yapıp oda dizime vuruyor. olayı çözdüm bakalım sonucu ne olacak .