iyi akşamlar. ablam nasılsın biraz topladınmı kendini...
aa ayşem hani dün monti beni paklar başlıycam diyordun vazmı geçtin .....dene tabi w.w.güzel bir diyetdir düzgün yapılırsa.
Bir liste daha var aslında, özelden mail adresini verirseniz yollarım bizim listeleri...
Moral bozukluguda var laceycim, ama iştahım hem kesildi, hemde tatlı karbon aramıyorumdaha bir sebze meyve ve yulaf gevregi çekiyor canım...Sen ne alemdesin, kızın da daha iyi sanırım. Sevgiler canım
aeben ablam montiyle ikisini harmanlamayı düşünüyorum.monticik yapıp ayrıca da sayacağım 20 de bırakacağım hergün
özelden atıyorum hemen çok teşekkür ederim
montim sonuçları alıncaya kadar stres olman normal, ne zaman belli olacak sonuçlar, içini ferah tut canım
kızım çok şükür daha iyi ilaçlar iyi geldi beni sorma hala toparlanamadım
Sana da geçmiş olsun canım. Laceycim bağışıklık sistemini kullanacak takviye alsan? ben marinkap omega3 kapsül ve acde selenyum plus alıyorum, iyi geliyor. Pazartesi günü bir prof muayene edecek kardeşimi salı veya çarşamba parça alınır sanıyorum. Onların sonucu çıkana dek bana rahat yok malesef
kizlar bugünkü menüm sabah dört tane etimek 2 puan yaninda bir dilim diyet peynir 1.5 puan bal iki kasik arti kahve 4 puan ...........------ ----öglen üc dilim etimek dometes .salatalalik zeytin ..3 puan ara yok ....aksam bir tas corba 4 puan kremali spargel corba ..iki tane közlenmis biber üc etimek yaninda salata birazda bes kasik yogurt 6 puan ...toplam 13 puan ...yarina allah kerim... diyeti ben yalnizmi yapiyorum ..yazan eden yok menusunu ...zayifliyooo basladinmi diyete kilo vermek gercekten cok zor ...
günaydın montim , seni anlıyorum monticiğim kim olsa aynı tedirginliği duyardı.sabırla dua etme zamanı canım
vücut olarak iyiyim montim sadece diyet adına demek istemiştim :26: bugün yine şevkle uyandım başladım inşallah devamı gelir
Kızlar kardeşimin tahlillerini ankara kızkardeşime faxladık. Rahmetli eniştem de dr.du, Onun dr. arkadaşlarına göstermiş. nodüllerin ciger dışında olması korkulacak bir durum degil, olsada tedavisi kolay demiş. Tabi yine biyopsi yapılacak ama bir nebze içim rahatladı sayılır, sizlerlerde paylaşayım dedim. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler. Bu arada 1 kilo daha gitmiş benden. Çok şükür yine 66 kiloyum, bakalım bundan sonra ne olacak. Sabah yulaflı müsli, biraz evvelde sebzeli tavuk sote ve 2 kepekli galeta yedim. Akşamda sebze salatası ve peynir yerim sanıyorum (yani dengeli beslenmeye devam) Gecede ayva yerim 1-2 dilim. Yani şu ilaç gerçekten iyi oldu, ama diyet psikolojisinden çıkmak ve diyeti bırakmak en büyük faktör.
çok sevindim ablam önemli bişi olmamasına en azından için biraz rahatlamış .
kilo vermenede sevindim darısı kalan kilolara inşallah ..
ablam konuyla alakası yok ama bişi yazmak istedim ...
kulandıgın ilaç tarzı ialçlar pakreası tembeleştiriyor ve bubu geri dönüşü yok bi başladınmı devam etmen gerekiyormuş . daha evvelde yazdım bu konuda seni teşvik ettigim için içim rahat deyil .:26: daha evvel dr. sana neden böyle bir ilaç vermemişti ?. şeker dengeni saglıklı besleyerek dengede tut derim .. bu ilaçı sürekli kullanınca geri dönüşü yok sanıyorum pankreas bi tebebelige alıştımı bi daha eski düzeyde insülün salgılamıyormuş bu ilaçlarda bunu yapıyorlarmış .. ve ilerki dönemlerde şeker hastalıgna çeviriyormuş (allah korusun ) egeki bu ialçları kulanmadan dengeli beslenirsen gerek kalmaz bu ialçlara.. hiçde masum deyiller yani. ben dr verdigi halda kulmak istememem bundandı fakat benim kulandıgım ilaç bu etkide bi alaç deyil direk karbon emilimine etkili.
dedigim gibi veslile oldugum için içim rahat deyil ablam . bunu bir araştır lütfen .
Kızlar kardeşimin tahlillerini ankara kızkardeşime faxladık. Rahmetli eniştem de dr.du, Onun dr. arkadaşlarına göstermiş. nodüllerin ciger dışında olması korkulacak bir durum degil, olsada tedavisi kolay demiş. Tabi yine biyopsi yapılacak ama bir nebze içim rahatladı sayılır, sizlerlerde paylaşayım dedim. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler. Bu arada 1 kilo daha gitmiş benden. Çok şükür yine 66 kiloyum, bakalım bundan sonra ne olacak. Sabah yulaflı müsli, biraz evvelde sebzeli tavuk sote ve 2 kepekli galeta yedim. Akşamda sebze salatası ve peynir yerim sanıyorum (yani dengeli beslenmeye devam) Gecede ayva yerim 1-2 dilim. Yani şu ilaç gerçekten iyi oldu, ama diyet psikolojisinden çıkmak ve diyeti bırakmak en büyük faktör.
monticiğim sonuçlarda iyi çıkacak inşallah ,dr . öyle söylemiş en azından kafanız da soru işareti biraz olsun azaldı.montim kutlarım 2 kg 1 haftada verdinyediklerinde çok güzel
Gunaydın arkadaslar.ben topiğinizi yenı buldum ve ben de bu dıyetı uygulamak ıstıyorum.Ancak puanlarımı nasıl hesaplıcagımı bılmıyorum kılom 67,boyum 1.69;yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden cok tesekkurler..
Günaydın laceycim, iyi pazarlar kızlarİnşallah tahlillerde korkulacak birşey çıkmaz canım. 2 kilo gitti evet, ama oturmamış kiloydu onlar, bundan sonra ne olur bilmem. Sen ne alemdesin...