Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

günaydın montim , 2 kilocuğuda yerleşmeden gönderdin , bende biraz önce çok istediğim yürüyüş ayakkabılarımı aldım , yürümek için sabırsızlanıyorum makinede yürümek için yumuşak ayakkabı şart. şevke gelir önceden yürüdüğüm gibi yürüyüşlerimi yaparım inşallah:nazar:
beslenmem şimdiye kadar güzldi. akşamıda ayarlarsam süper olacak.

Evet ya laceycim, hem de anlamadan verdim çok iyi oldu. Cicilerini güle güle kullan, bende spor nanay şu ara malesef.

Abencim beni düşündüğünü biliyorum ama bu konuyu daha evvel yazıştık zaten, sanırım gözünden kaçmış.. Tekrarlayayım. Benim gittigim doktorlar psikiatır ve psikoterapist, onlar metebolizma ile ilgili ilaçları malesef bilmiyorlar, yönlendiremiyorlarda. Zaten onların branşıda değil kan testiini ölçmek. Onların araştırdıgı kandaki lityum seviyesinin yükselmemesi veya düşmemesi. Bunun yanısıra troit bezleri, böbrek üstü bezleri, guatır, b vitamini seviyesi gibi etkenler. Kan şekeride tam kan tahlilinde çıktıgı için görüyorlar ama ilgi alanlarına girmiyor. Diğer rahatsızlıklar içinde eger bir anormallik çıkarsa ilgili brime yönlendiriyorlar. Benim 2 kezdir kan seviyem sınırda çıkıyorama bunu önemsemiyorlar. Ben tam kan testi yaptırıyorum çok şükür şeker hastalıgı seviyesinde değil tahlillerim. Bir iç hastalıkları uzmanına bu tahlilleri göstermemi eczacı arkadaşım önerdi, senin ilacı sorunca. Bunun etken maddesinin farklı olanı sana iyi gelebilir diye. Yani beni yönlendiren sen değilsin rahat ol lütfen. Ayrıca aile hekimimde iç hastalıkları uzmanı şimdiki ilacımı bana önerende o.Allahaşkına abencim, hangi doktor tavsiye üzerine istenen ilacı yazar ki? Hele ki bu tür ilaçları.. Ayrıca eczacı arkadaşlarımdan duyduguma göre bu ilacı obezitede tüm doktorlar vermeye başlamış hastalarına. Bunun yanı sıra ben zaten bu tür ilaçları uzun süreli kullanmayı sevmem ve doktorumda gerek olmadıgını söyledi. Bir kutu kullanıp bırakacagım canım rahat ol lütfen. İlgin içinde teşekkür ediyorum..sevgiler:KK54:

:KK31::KK16:....................................

kizlar bugünkü menüm sabah dört tane etimek 2 puan yaninda bir dilim diyet peynir 1.5 puan bal iki kasik arti kahve 4 puan ...........------ ----öglen üc dilim etimek dometes .salatalalik zeytin ..3 puan ara yok ....aksam bir tas corba 4 puan kremali spargel corba ..iki tane közlenmis biber üc etimek yaninda salata birazda bes kasik yogurt 6 puan ...toplam 13 puan ...yarina allah kerim... diyeti ben yalnizmi yapiyorum ..yazan eden yok menusunu ...zayifliyooo basladinmi diyete kilo vermek gercekten cok zor ...

canım ben başlamıştım geçtiğimiz salı günü, yani yarın tartılacağım.bu hafta fena değildi ama menumü yazmadım düzenli. bugünden itibaren yazacağım. bugünlerde oğlumun odasını yapıyoruz, ayrıca evde bir takım düzenlemeler, misafir falan geldi. o nedenle paylaşadım menuleri.
bide bişey sormak istiyorum. ben adet söktürücü kullanıyorum şimdi.farlutal. acaba o ilaç vücudda su toplamasına sebep olurmu. eğer olursa yarın pek zayıflamış çıkmıcam :KK43:(

canım ben başlamıştım geçtiğimiz salı günü, yani yarın tartılacağım.bu hafta fena değildi ama menumü yazmadım düzenli. bugünden itibaren yazacağım. bugünlerde oğlumun odasını yapıyoruz, ayrıca evde bir takım düzenlemeler, misafir falan geldi. o nedenle paylaşadım menuleri.
bide bişey sormak istiyorum. ben adet söktürücü kullanıyorum şimdi.farlutal. acaba o ilaç vücudda su toplamasına sebep olurmu. eğer olursa yarın pek zayıflamış çıkmıcam :KK43:(

Canımcım ilaçtan öte, zaten gecikmişte olsa regliden dolayı su toplamıştır vücudun. Bu yüzden moralini bozmadan devam et, adetten sonra hemen inersin. Ayrıca yediklerini evde bir deftere yazmanı öneririm, en azından neler yediğini takip edebilirsin...Sevgiyle kal.

Canımcım ilaçtan öte, zaten gecikmişte olsa regliden dolayı su toplamıştır vücudun. Bu yüzden moralini bozmadan devam et, adetten sonra hemen inersin. Ayrıca yediklerini evde bir deftere yazmanı öneririm, en azından neler yediğini takip edebilirsin...Sevgiyle kal.

montigcim evde defter tutuyorum ama buraya yazamadım. doğum falan derken tam 1,5 senedir regl olmuyorum. çok korkuyorum ya. sanki bi kanama olacakta hiç durmayacakmış gibi geliyor. biliyorum çok saçma ama aklıma öyle geliyor :))

montigcim evde defter tutuyorum ama buraya yazamadım. doğum falan derken tam 1,5 senedir regl olmuyorum. çok korkuyorum ya. sanki bi kanama olacakta hiç durmayacakmış gibi geliyor. biliyorum çok saçma ama aklıma öyle geliyor :))

kilo da regl olmanini engelliyo.vücüt yaglaniyo.ben yasamadim ama arkadasim da ayni sekilde regl olmustu.devamli bitkisel cay ic.civan percemi iyi geliyo diyorlar.birde maydonoz suyu ac karna cörek otu falan kullan .adet olmadigin icinde kilolarin daha fazla artiyo.insallah hap da iyi gelir.ama elinin altinda da cay bulunsun.iki günden beri misafirim var diyeti biraz astim.ama bugün yeniden devam edicem.birbirimizi motive edelim. iki kilo gitmis benden bir haftada . defter bende bulunduracagim elimin altinda daha yararli .kacisi yok bu kilolarinn .. cok vakit alacak..

Geçmiş olsun, nahoş bir durum.Mutlaka dr.a muayene olmuşsundur regli olamamanla ilgili değilmi? Dr ne diyor bu duruma, erken menepoza falan girmiş olamazsın değilmi? Bence başka doktorada git tatlım ihmal etme..
kilo da regl olmanini engelliyo.vücüt yaglaniyo.ben yasamadim ama arkadasim da ayni sekilde regl olmustu.devamli bitkisel cay ic.civan percemi iyi geliyo diyorlar.birde maydonoz suyu ac karna cörek otu falan kullan .adet olmadigin icinde kilolarin daha fazla artiyo.insallah hap da iyi gelir.ama elinin altinda da cay bulunsun.iki günden beri misafirim var diyeti biraz astim.ama bugün yeniden devam edicem.birbirimizi motive edelim. iki kilo gitmis benden bir haftada . defter bende bulunduracagim elimin altinda daha yararli .kacisi yok bu kilolarinn .. cok vakit alacak..

Defter bulundırman çok iyi olur. WW de puanını aştıgında tedirgin olma, ertesi günkü puanından kısabilir, aç kalmama içide sebze meyve takviyesi yapabilirisin..

iyi akşamlar arkadaşlar , montim:KK16::KK16: bugün öğleden sonra arkadaşa gittik , biraz oturduk mamalardan yedim ve geldim:KK4:
sabah tartıldım ve 2 hafta önceki kilomdayım yani kilo almamışım en azından buna sevindim ama bu hafta vermek istiyorum artık. kilo çizelgemdeki kilodayım artık aşağılara doğru inmek istiyorum:KK6:

merhaba canım ,gerçekten regl olmaman kilo durumlarını çok etkiliyordur. kız kardeşimde bu sebeple dr gitmişti.dr direk kiloya bağladı yani kilo alımı regl düzenini bozuyor. zorlada olsa vereceğin kilolar regl normale dönmesini sağlayacaktır. yinede dr söylediği önemli:13:

merhaba ayça ,yediklerimiz yazmak gerçekten çok işe yarıyor bir dönem bende uyguluyordum ,ertesi güne fazla yememi engelliyordu. dilerim yeniden eski azmime kavuşurum:21:

iyi akşamlar arkadaşlar , montim:KK16::KK16: bugün öğleden sonra arkadaşa gittik , biraz oturduk mamalardan yedim ve geldim:KK4:
sabah tartıldım ve 2 hafta önceki kilomdayım yani kilo almamışım en azından buna sevindim ama bu hafta vermek istiyorum artık. kilo çizelgemdeki kilodayım artık aşağılara doğru inmek istiyorum:KK6:

Selam laceycim. Bu dönemde kilolarımızı korumak bile büyük başarı biliyorsun. Havalar biraz ısınmaya başlayınca vücutlarımızda normale dönecek. Bana ilacı veren doktor bir iç hastalıkları uzmanı. Bana diyet değilde bir yeme şekli önerdi, ben bunları yersem kilo alırım hocam deyince, O tam tersi aslında az yerseniz kilo veremezsiniz, bunu uygularsan kilo verirsin dedi. Belki işine yarar diye listeyi sanda yazıyorum, belki uygularsın.sevgiler

3 ana ögün - 3 ara ögün

ara ögünlerde yenecekler
- yarım elma
10 badem
1 ayran
5 kayısı
yarım muz
1 portakal (sadece 1 tanesi tercih edilecek 1 ara ögünde)

3 ana ögünde yenecekler
-200-250 gr et (tercihen beyaz)
-2 dilim tam bugday ekmegi (1 tane de olabilir ama mutlaka yenecek)
veya 2 dilim ekmek yerine 3 kaşık esmer pirinçten pilav veya 3 kaşıkkepekli makarna
-sınırsız sebze veya salata (yagsız)

Son düzenleme:
kızlar bugun tartıldım 700 gram verebilmişim ancak. son iki gündür puanımdan fazlasını almıştım. bide adet olamama durumu varya bende.montigcim doğumdan sonra 1 yıl regl olamamak normalmiş.emzirmekten kaynaklanan süt hormonları adet görmeyi engelleyebilirmiş. benim 9 ay oldu ve çok yoğun emziriyorum. sorun şurda rahimde kese gibi bir karartı var. tekrar hamile değilim. doktor uzun süre adet göremeyenlerde bu tarz görünümler olabilir dedi. o nedenle biz ne olur olmaz riske atmayalım söktürücü ile adet gördürüp kanamanın 3. günü kamera ile rahme bakalım dedi.
diyet konusuna gelince bu hafta daha dikkatli olacağım.sporumada ağırlık vereceğim.inş bir sonraki hafta en az bir kilo vermiş olurum. ayrıca artık günü gününe listemi buraya yazacağım inşallah.hepimize kolay gelsin

iyi akşamlar .:KK16:
ablam ve laceyim çok yogunun bu günlerde gitemiyorum nete inşallah iyisinizdir.... sevgiler.:KK16:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar , sevgi ve sevgililer gününüz kutlu olsun:KK16:montim bilgiler için çok teşekkür ederim ,neredeyse diyetisyen kadar bilgimiz var iş uygulamakta malesef:18:
aebenciğim ,vakit buldukça uğra özlüyoruz seni:KK16:
zayıflıyo kutlarım canım gramda olsa kilo vermek sevindirici:KK3:

iyi geceler kızlar , sevgi ve sevgililer gününüz kutlu olsun:KK16:montim bilgiler için çok teşekkür ederim ,neredeyse diyetisyen kadar bilgimiz var iş uygulamakta malesef:18:
aebenciğim ,vakit buldukça uğra özlüyoruz seni:KK16:
zayıflıyo kutlarım canım gramda olsa kilo vermek sevindirici:KK3:

:))) teşekkürler canım. valla benim için gram bile değerli. öyle çok hızlı kilo verme hevesinden artık vazgeçtim. zamanında haftada 2-3 kilo veriyordum. sonra geri alıyordum. zaten bu al verle bu kadar kiloya ulaştım.artık az olsada öz olsun istiyoorum

X