- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
iyi oldu böyle toparlanmış liste. teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
kızlar birşey soracağım çay kahve içerken tatlandırıcı kullansan mı diyorum.tatlandırıcılarla ilgilide bir sürü söylenti var.kahveyi çok seviyorum ve şekersiz içemiyorum. çok aşırı şekerde kullanmıyorum ama daha önce diyet yaparken diyetisyen tatlandırıcı önermişti.siz ne düşünüyorsunuz? henüz bir hafta olmadı bu yüzden tartılmadım ama korkuyorum kilo veremessem başlangıçta motivasyonum bozulur. :çok üzgünüm:
başladım canımcım.1haftam doldu ve planladığım gibi gitti,yani 1 kilo verdim.puanları burdan kullanıyorum genel olarak.herşey yazmıyor onlarıda kafadan hesaplıyorum.mantık yürüterek tabiki.güzel gidiyor umutluyum ben ya.sen başladın mı?
canım benim başla hemen.sporu aksattığım oldu.hergün spor yapsam belkide iki kilo vermiş olurdum.çok mutluyum.olmayanları da birlikte tartışalım.mesela simit çok yemek zorunda kaldığım birşey. kaydirigubbakcemile3. ben 7 puan vardır diye düşünüyorum.sen ne dersin?
kepek 1.5 dur çünkü normal ekmek 2 puan canım.kahvaltılar genelde 6-8 puan oluyor zaten.akşam yemeklerine dikkat etmek daha önemli bence. ben patetesi çok seviyorum ama burada puanı çokdiye yiyemiyorum yabiraz kilo vereyim.ondan sonra haftada 1 ödül günü yaparız
denemediğim yöntem kalmadı ama bu yöntemi inceledim aklıma yattı bugün tam anlamıyla uydum sanırım ama öğünlerim biraz özensiz oldu benim puanım 21
sabah 1 tane simit =6 puan, öğle 1 tane simit =6 puan, akşam 1 kase çorba =2 puan,erişte 4 puan eriştenin içinde 1 kaşık yağ varmış 3 puan da o tamı tamına 21 puan aldım az sonra da elma armut falan yiyeceğim
biliyorum sabah ve öğle simit olmaması lazımdı ama mecbur kaldım gün boyu okuldaydım üstelik nöbetçiydim öğlen eve de gelemedim
bu diyeti yapan kızlar destek olalım birbirimize haftada 1 kg versek süper olur
sudenazım hoşgeldin aramıza.tebrikler 21 puanını geçmediğin için.simidi gözardı edebiliriz çünkü puanını aşmamışsın.zaten herşeyden az az yiyip ölçülü yiyip puanlara göre vericez kiloları.yanındayız.destekliyoruz. yorumlarını bekliyoruz
bu listeyi çok sevdim. cünkü sevdiğim yiyeceklerden vazgecebilen biri değilim. çok uzun zaman önce -10 yıldan fazla olmuştur sanırım- bu listeyle takriben 35 kilo veren birini tanımıştım ve forumda görene kadar da tamamen unutmuştum bunu. doğumdan sonra üzerime yapışan bir 5 kilo var, bu listeyle vereceğim umarım. listeye emek veren arkadaşlara teşekkürler