- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım süper walla iyi yırtmışssın kahvaktıdankaydirigubbakcemile3 akşam çoğaltmadın inşallah.spor yapıyor musun?denizyildizi_g ben sabah kahvaltımda 3 çay bardağı cornflakes(1.5 puan) + 1 bardak süt(2 puan) yedim.toplamda 3.5 punala sabah kahvaltımı bitirdim.
merhaba kizlar..
weight watchers türkiyede pek taninmiyor sanirim..ben uzun süre yaptim ve sayesinde 22 kilo verdim..yanliz bu yasam tarzina devam etmek gerekiyor..ben maalesef stresten kilo alirim (cikolotaya hayir diyemiyorum o zaman)..simdi geri almis oldugum 10 kiloyu vermekle mesgulum..bu programin yani sira spor cok önemli..cünkü sporla arti puanlar toplayabiliyosunuz..ayrica doyumuna yiyebileceginiz gidalar var..bendeki listeler hep almanca...ama elimden geldigince türkceye cevirip yardimci olmaya calisirim..bu konuda epey bilgim var..ancak eski sistem..yeni sistem cok degisti..bazilari daha kolaylasti diyor ama yeniden herseyi ögrenmeye niyetim yok..eski sistemlede cok güzel bi sekilde fazla yorulmadan vermistim kilolarimi..eski sistemle ilgili sorulariniz varsa ben burdayim
ha..ben bu arada gecen pazartesi yeniden basladim ve simdiye kadar 3 kilo verdim..tabiiki haftanin 3 günü 1 saat walking yaparak..
hepimize kolay gelsin
tatlım süper walla iyi yırtmışssın kahvaktıdankaydirigubbakcemile3 akşam çoğaltmadın inşallah.spor yapıyor musun?
merhaba kizlar..
weight watchers türkiyede pek taninmiyor sanirim..ben uzun süre yaptim ve sayesinde 22 kilo verdim..yanliz bu yasam tarzina devam etmek gerekiyor..ben maalesef stresten kilo alirim (cikolotaya hayir diyemiyorum o zaman)..simdi geri almis oldugum 10 kiloyu vermekle mesgulum..bu programin yani sira spor cok önemli..cünkü sporla arti puanlar toplayabiliyosunuz..ayrica doyumuna yiyebileceginiz gidalar var..bendeki listeler hep almanca...ama elimden geldigince türkceye cevirip yardimci olmaya calisirim..bu konuda epey bilgim var..ancak eski sistem..yeni sistem cok degisti..bazilari daha kolaylasti diyor ama yeniden herseyi ögrenmeye niyetim yok..eski sistemlede cok güzel bi sekilde fazla yorulmadan vermistim kilolarimi..eski sistemle ilgili sorulariniz varsa ben burdayim
ha..ben bu arada gecen pazartesi yeniden basladim ve simdiye kadar 3 kilo verdim..tabiiki haftanin 3 günü 1 saat walking yaparak..
hepimize kolay gelsin
ingilizce kaynak bulursan bende çevirmene yardımcı olabilirim canım. spor bende yapıyorum hergün yarım saat yürümeye çalışıyorum ama ararda bir kaytardığımda oluyor.bilmiyorumkismile. puan konusunda ben zaten azaltma yaptım 22 puanım varsa 20 gibi kullanmaya çalışıyorum ki eksik yazdığım puanlar olursa eşitlensin diye. makarnanın puanı var ama pilav falan bulamadım ben
tamam canım haber veririm sana da.iyice bir araştırayım.okuduğuma göre puanın kaç ise onu harcaman gerekiyormuş.yoksa metabolizma yavaşladığından veremiyormuşsun.sen yine de 22 puanını kullan canım.
bi sitede bunun detaylı Türkçe açıklaması var .
isterseniz yazabilirim buraya..
umarım işinize yarar..