Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

akşam yemeğinde 1 kase çorba 3 puan balık 3 puan ve salata yedim bu ana kadar 16 yapıyor yalnız kızlar size bi sorum var ben biraz da kabak tatlısı yedim acaba kaç puandır 5i geçmez inşaallah :)
senin nasıl gidiyor berrincim??

canım güzel gidiyor.ben şu kabak tatlısına bir bakayım senin için.

ben de bu sabah iki dilim tam bugday ekmegi, bir dilim peynir yedim. öglen yemek yemeye vaktim yoktu sadece bir paket etiform kemirebildim iki arada bir derede :2: tabii eve geldiğimde kurt gibi açtım. bir tane kurabiye yedim :78: akşam yemeginde köfte patates vardı iki patates üc köfte yedim...bir yemek kasığı da makarna...aaa yazınca fark ettim ki çok abartmışım:95: cok kötü cokk...offf bir tek cikolatasızlığa dayanamıyorum iste, en zoru da o. hmm burnuma kahve yanında miss gibi bitter cikolata tadı geliyor:2: ama yemeyeceğimmmmmmm

aaaa listede bir köfte 6 puan diyor!!!!! fırında yapılmış köfte patatesin 3 köftesi şimdi 18 puan mı oluyor:95: yani ben gün boyu yemem gerekeni 3 köfte ile silip süpürdüm mü??? bir yanlışlık olmasın???? aklım almadı bir türlü bunu, bir fikriniz var mı?:44:

sudenaz bu arada ben de katılıyorum berrine. bence de oruc tutmandan kaynaklanıyor. istersen bu hafta günde iki fincan da yeşil çay içmeyi dene...

ebz cim 1 köftenin paunı değildir o gramı falan vardır bir kontrol et istersen. berrincim -1 e çok sevindim.azmin zaferi güzel olacak inşallah.

sudenazım kabak normalde 0 puan baktım senin için; ama içine kattığın şeker miktarı önemli.ne kadar şeker kattıysan ona göre bir puan vermen gerek.umarım yardımcı olmuşumdur sana

ben cumayı bekleyemedimmm...700 gr. eksik cıkıyorum tartıda:)))

dün sabah 1 yumurta 1 dilim çavdar, 1 dilim ekmek ve bir cay kaşığı bal, öğlen salata, öğleden sonra bir kase müsli, akşam 1 kase çorba, bir köfte bir patates ve bol yağsız salata yemiştim. bu sabah yine bir yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir ve bir çay kaşığı reçel ve bol domates salatalık yedim. öğlene lor peynirli domates, salatalık ve roka salatası ve bir kase çorba içeceğim. aksama kıymalı kabak ve pilav var sadece kıymalı kabak ve salata yemeği düşünüyorum.

tebrik ederim canım çok güzel
ama aynı şeyi kendim için söyleyemeyeceğim hiçbir değişiklik yok bende yine başaramadım
kimbilir kaç çeşit daha diyet deneyeceğim bu seferde olmadı size başarılar...

sude peki kac gündür yapıyordun? çok erken vazgeçiyorsun bence. ben inan çok zor kşlo veriyorum. eskiden böyle değildi. iki kilo alırdım aklıma bile gelmezdi dikkat etmek ama tempodan bir kıac gün sonra verirdim. ama son bir kaç yıldır böyle değil. ve ben gercekten ilk defa kilo vermeyi deniyorum, ilk defa diyet yapıyorum. cünkü daha fazlalaşırsa biliyorum ki veremeyecegim. ben ki asla boğazını tutamayan ve normal bir insanın yediğinin en az iki katını yiyen biri olarak kilo verdiysem sen mutlaka vereceksin. hiiçç bozma moralini ve haydi devam beraber :13:

ebz canım çok sağol desteğin için senin verdiğin desteği, kknün verdiği desteği kimse vermiyor bana hayatımda kimse beni anlamıyor lafa gelince eleştiriyorlar fakat desteğe gelince çekiliyorlar amaaan ye gitsin o kadar süredir diyet yapıyorsun da noluyor diyorlar
defalarca diyet girişimim oldu ama sonuç hala ben balık etli bir insanım umudum kırıldı kaç kere ........
sonuncu da bu weight wacthers yöntemini denedim günde 2 bardak yeşil çay takviyesiyle beraber ve puanımı aşmadım 10 günün sonunda bırakın kg vermeyi 1 kg almışım benim umudum kırılmasın da kimin kırılsın??
daha önce diyetisyenlere de çok para döktüm ama ben listelere bağlı kalamıyorum neyse kafanı ağrıttım canım derdimle başını şişirdim ama şu günlerde kendimi bırakmış durumdayım

sudecim sana gerçekten çok kızdım.nasıl bu kadar inançsın olabilirsin? çok ayıp canım sana yakıştıramadım.ben yazın 1ay boyunca yürüyüş yaptım hiç kilo veremedim.derken araya ramazan girdi. 2 ay elde var sıfır.dedim ki birşeyleri eksik yapıyorum.çok yemek yemiyorum ama yinede plansız olduğum için sonuca ulaşamadım.en sonunda internette araştırma yaparken bu diyet takıldı gözüme.tamamen mantık ve çok kolay dedim başladım. ilk hafta hergün yarım saat yürüyüş yaptım 1 kilo verdim.ikinci hafta pek spor yapamadım ama yine de 1 kilo verdim.düşününce 3 ay çabaladım ve pes etmedim.tek yapman gereken düzen. birazda spora vakit ayır.az kilo vermen gerektiği için sen daha zor verirsin.sana güvenüyoruz

canımsın yaa lakin denizyıldızım benim fazla vaktim yok 2 ayda mutlaka vermem lazım düğün kapıda ve ben 10 gündür denedim ve aksine 1 kg aldım benim yerimde kim olsa depresyona girer ben ilk başta sağlıklı vereyim haftada 1 vereyim dedim maalesef olmadı çok hareketliyim gün içinde inan sabah 8 den akşamüstü 15.30a kadar hep ayaktayım işim gereği ama eve geldikten sonra spor yapamıyorum doğal olarak çok yorgun oluyorum yeşil çayımı hiç aksatmadım aburcubur sıfır zaten nerede yanlış yaptığımı anlamadım
2 gündür de saldım kendimi itiraf edeyim tartı moralimi bozunca siinirimden 2 gündür çok yedim ama kendimi tekrar toplamam gerek yoksa önümüz bayram bi daha toparlanamam Allah korusun şimdi o kadar çok zihnim meşgul kiii sana anlatamam acaba bundan sonra hangi yönteme başvursam?????????

sudenazım sakın ha bırakma.metabolizman direniyordur eminim.o aldım dedğin bir kilo da belki su filandır.ya da şişkinlik.sakın ha bırakma.ben yarın memlekete gidiyorum. o yüzden yazamayabilirim.bayram sonu döneceğim.ben yokken diyete devam.kendine iyi bak.bu vesile ile tüm kk üyelerinin de bayramını kutliyim bari.Hadi Allah'a emanet olun.iyi bayramlar.özleyin anacım beni

ben de bugün memlekete gidiyorum inşaallah
bayramda yapamayacağım maalesef bu diyeti ama dönüşte ne yaparım hiç bilmiyorum bayram tatili boyunca girermem nete kendinize çok iyi bakın sağlıklı ve hafif günler dilerim :13:

hepinizin bayramı mübarek olsun.bayramda kendimi tutmaya çalıştım ama dayanamadığım anlarda oldu.sporla bu açığı kapamam lazım.yandıkk
kızlar kurabiye tarzı şeyler için kaç puan yazılır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…