- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
bu sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim tulum peyniri ve bir cay kaşığı bal yedim. öğlen bir kase kellogs yedim az yağlı sütle ama onu bulamadım hesaplayamadım. 3 puan verdim. bu arada ben hep oturarak calıştığım için 17 yi geçmemeye çalışıyorum.ve bir de sabah baldan vazgecmem lazım sanırım ama bir türlü vazgecemiyorum. peki arada sıfır puanlık ne atıştırabilirim?? cünkü midemde ciddi bir kazınma hissi oluşacak birazdan farkındayım
bu sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim tulum peyniri ve bir cay kaşığı bal yedim. öğlen bir kase kellogs yedim az yağlı sütle ama onu bulamadım hesaplayamadım. 3 puan verdim. bu arada ben hep oturarak calıştığım için 17 yi geçmemeye çalışıyorum.ve bir de sabah baldan vazgecmem lazım sanırım ama bir türlü vazgecemiyorum. peki arada sıfır puanlık ne atıştırabilirim?? cünkü midemde ciddi bir kazınma hissi oluşacak birazdan farkındayım
selam arkadaşlar bu günkü menüm:
-sabah:2 dilim ekmek=4 puan, az light krem peynir=1 puan
-öğle: 1 kase çorba=2 puan biraz patates yemeği=2 puan 1 yk yağ=3 puan
akşam:1 kase çorba=2 puan patates yemeği=4 puan 1 yk yağ ile yapıldığı için 3 puan da o
ben bugün de 21 puanla kapadım
benim puanlarım şu yemeklerdeki yağlara çok gidiyor yaa
bir yk sıvıyağda 3 puan var ama hiç yağsız da yemek pişmiyor kiiiii
sudecim ben bu siteye yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum.50 msj yazmam gerekiyormuş.sana uzun uzun mesaj yazdım ama gönderemedim:2:
vermen gereken kilo benimkinin yarısı kadar.inan bana çok rahat vereceksin ve iki ay sonra bir manken edasıyla yürüyeceksin. sana güveniyorum.ama düzenli ol hergün not al mutlaka .ben öyle yapıyorum
kızlar ben tartıldım yerimde sayıyorum hiç vermemişim
ne yapacağım ben moralim çok bozuldu kilomdan nefret ediyorum bi türlü kurtulamadım
kızlar bana bi akıl verin o kadar da dikkat ettim suyumu içtim ama sonuç bu :95:
sudenazım oruç tuttuğun içindir canım.uzun süre aç kalıyorsun ya metabolizma yavaşlamıştır.ben de 1 kilo vermişim.sen 3-4 gun sonra yeniden bir tartıl.bozma moralını.ben de 1 kılo vermışım ama su kaybı mı yağ kaybı mı belli değil.canım benım moralını bozma ben sana inanıyorum.tam bu aşamada ümitsizliğe kapılırsan esas o zaman veremezsin.metabolizman direniyor belki de biraz daha sabır güzelim sakın bozma. önümüz bayram bak. o zamanı da atlatalım sonra yeni yeni kıyafetler seçip alacağız kendimize bunları düşün motive ol.
çok teşekkür ederim canım verdiğin destek için
belki de oruçtan dolayıdır 2 gün tutmuştum
ben perşembe bir daha tartılıp bakayım değişim var mı yok mu
ya ben bir bir vermek istiyordum kilolarımı öyle üçer beşer değil ve inşaallah başarırım çünkü hayatımın en mutlu ve özel gününde balık etli olmak istemiyorum ((bu günkü yediklerim sabah 2 yumurta 4 puan 1 kase yoğurt 2 puan krem peynir light 1 puan öğlen de 1 kase çorba 3 puan şimdiye kadar 10 harcamışım akşama yine çorba ve balık yiyeceğim ))