Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

bu sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim tulum peyniri ve bir cay kaşığı bal yedim. öğlen bir kase kellogs yedim az yağlı sütle ama onu bulamadım hesaplayamadım. 3 puan verdim. bu arada ben hep oturarak calıştığım için 17 yi geçmemeye çalışıyorum.ve bir de sabah baldan vazgecmem lazım sanırım ama bir türlü vazgecemiyorum. peki arada sıfır puanlık ne atıştırabilirim?? cünkü midemde ciddi bir kazınma hissi oluşacak birazdan farkındayım

canım salatalık filan yiyebilirsin çoğu meyve sebze 0 puan bunlarla mide kazınmasını önleyebilirsin.aramıza hoş geldin:nazar:

bu sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim tulum peyniri ve bir cay kaşığı bal yedim. öğlen bir kase kellogs yedim az yağlı sütle ama onu bulamadım hesaplayamadım. 3 puan verdim. bu arada ben hep oturarak calıştığım için 17 yi geçmemeye çalışıyorum.ve bir de sabah baldan vazgecmem lazım sanırım ama bir türlü vazgecemiyorum. peki arada sıfır puanlık ne atıştırabilirim?? cünkü midemde ciddi bir kazınma hissi oluşacak birazdan farkındayım

canım elma armut gibi şeyler de yiyebilirsin 0 puan yok onlar olmaz dersen 30 tane tuzlu çubuk kraker 1 puan öneririm yani..kolay gelsin ben menümü akşam yazacağım toplu halde :13:

domates salatalık ve roka salatası elma sirkesi ile yedim, bir dahaki krizde sıfır puanlı meyve deneyeceğim. ama ilginc geliyor arada 0 puanlı heşeyden yiyebilir miyim yani? bu durumda ben durmadan yiyebilirim ama değil mi???

evet menülerinizi alırsam sevinirim. henüz adapte olamadım anlaşılan, daha doğrusu yemeklerin puanlarını hesaplamakta zorlanıyorum.

bu akşam bizde spagetti akşamı:18: son kalan puanlarım da gidecek elden :KK14:

:97:iki şekerli ve kremalı bir fincan kahve kac puan olabilir acaba fikriniz var mı? cappicino ile aynı diyebilir miyiz?

bir şey daha sorayım kaç gündür yapıyorsunuz bu diyeti ve kaç kilo kaybınız oldu?

sınav haftam olduğu için kontrol edemedim. yeni gelenlere kucak dolusu sevgiler:KK3: benim 2. haftam ve kilo verdim.ilk hafta 1 ikinci haftada 1 olmuş yeni baktım.sınav haftası olduğu için çok düzensizim canım sürekli tatlı istiyor ya:2:

selam arkadaşlar bu günkü menüm:
-sabah:2 dilim ekmek=4 puan, az light krem peynir=1 puan
-öğle: 1 kase çorba=2 puan biraz patates yemeği=2 puan 1 yk yağ=3 puan
akşam:1 kase çorba=2 puan patates yemeği=4 puan 1 yk yağ ile yapıldığı için 3 puan da o
ben bugün de 21 puanla kapadım :KK68:
benim puanlarım şu yemeklerdeki yağlara çok gidiyor yaa :KK19:
bir yk sıvıyağda 3 puan var ama hiç yağsız da yemek pişmiyor kiiiii :KK28:

öncelikle başarılar diliyorum.çok iyi birekip olduk.hissedebiliyorum.
canım biraz geç sormuş olucam ama bence sen yağlara fazla yazıyorsun.1 tencere patetes yemeğindeki yağ 1 yk kaşığıdır.1 tabağa bu kadar yağ düşmez.ben şöyle yapıyorum günde en fazla 1yk yağ giriyordur vücudumuza. direk 3 puan kesiyor.çay kahveyi çok sevdiğimden şekerleride direk hesaplıyorum.onlar kesin gidenler.günde 6puanlık yağ yemiyorsundur bence.
:KK45:

spor konusunda epey tembellik yaptım.günde 1 saat yürüyebilsem daha güzel olacak.arkadaşlar destek olalım birbirimize motivasyon çok önemli

sudecim ben bu siteye yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum.50 msj yazmam gerekiyormuş.sana uzun uzun mesaj yazdım ama gönderemedim:2:
vermen gereken kilo benimkinin yarısı kadar.inan bana çok rahat vereceksin ve iki ay sonra bir manken edasıyla yürüyeceksin. sana güveniyorum.ama düzenli ol hergün not al mutlaka .ben öyle yapıyorum

sudecim ben bu siteye yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum.50 msj yazmam gerekiyormuş.sana uzun uzun mesaj yazdım ama gönderemedim:2:
vermen gereken kilo benimkinin yarısı kadar.inan bana çok rahat vereceksin ve iki ay sonra bir manken edasıyla yürüyeceksin. sana güveniyorum.ama düzenli ol hergün not al mutlaka .ben öyle yapıyorum

canım sana çokkk teşekkür ederim :KK19:
yağ konusuna açıklık getirdiğin için çok teşekkür ederim ben de diyordum ya bu puanlar neden çarçabuk bitiyor :KK76:
bundan sonra daha az hesaplarım yağı .. benim vermem gereken 8 kg var 68 ile başladım bakalım 60a inebilecek miyim 3 ay sonra düğünüm var inşaallah hep birlikte kurtulacağız fazlalıklardan sorularımı da sana sorarım artık..
ha bu arada gelinliğimi aldık şimdiden ayarlanabiliyor kilo alıp verme durumlarına..her neyse bana gelinliği satan kadın gelinimiz de balık etliymiş dedi bana nişanlımın yanında :KK43::KK43: canım o an dedim ki sen beni düğümden önce bir kere daha gör diye çok üzüldüm ve de hırslandım benim başka şansım yok ya gidecek bu kilolar ya gidecek :KK8:

2.günü de iki dilim çavdar ekmegi, 2 dilim tulum peyniri, bir tatlı kaşığı reçel, bir kase mercimek corbası, bir tabak lorlu ve yağsız salata ve bir kase kellogs ile tamamladım. çay ve kahveyi oldum olası sekersiz ictiğim icin sansliyim sanirim. ama hala çorbaları nasıl puanlandıracağımı bilemiyorum. çorbayı çok severim her türlüsünü ve mutlaka her gün vardır evde...siz nasıl puanlıyorsunuz? mesela mercimek corbası, şehriyeli domatesli tavuk çorbası, yayla çorbası gibi?

her neyse bana gelinliği satan kadın gelinimiz de balık etliymiş dedi bana nişanlımın yanında :KK43::KK43: canım o an dedim ki sen beni düğümden önce bir kere daha gör diye çok üzüldüm ve de hırslandım benim başka şansım yok ya gidecek bu kilolar ya gidecek :KK8:[/QUOTE]

bunu diyen bu satıcıya herhalde hic satış teknigi, müşteri memnuniyeti vs. gibi şeyler öğretmemişler...

sude'cim yazını gölünce gülmekten katıldım.satıcı beni görse dükkandan kovar herhalde:KK4:
ebz'cim
çorbalar için sos falan olmadığı zaman ben 3 puan yazıyorum . çorbaların zaten kalorileride az.şekersiz kahve çay içmen çok güzel ve sağlıklı.kahveyi çok seviyorum ama şekersiz içemiyorum:2:

evet sanırım 3 puan mantıklı çorbalar için. teşekkür ederim. cumayı iple çekiyorum tartılmak için:)) ama cumaya kadar sabredemeyebilirim de:)):KK53:

arkadaşlar 2 gündür oruç tuttuğum için menümü yazmamıştım sahurda: 2 dilim ekmek:4 puan ligt krem peynir 1 yemek kaşığı 1 puan bir yumurta:2 puan 1 dilim beyaz peynir 2 puan biraz marmelat ona da 2 yazdım toplamda sahurda 11 puan almışım.
iftarda da yarım kase yoğurt 1 puan, tavuk göğsü doyana kadar 3 puan, 1 porsiyon patates 2 puan,bir porsiyon baklagil yemeği 3 puan toplamda yine 21 :KK9:
ayrıca destekleriniz için çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım :KK19:
yarın sabah tartılacağım inşallah 1 veya civarı vermişimdir :97:

kızlar ben tartıldım yerimde sayıyorum hiç vermemişim :KK5: :KK43: :KK43: :KK43:
ne yapacağım ben moralim çok bozuldu kilomdan nefret ediyorum bi türlü kurtulamadım :KK57:
kızlar bana bi akıl verin o kadar da dikkat ettim suyumu içtim ama sonuç bu :95:

kızlar ben tartıldım yerimde sayıyorum hiç vermemişim :KK5: :KK43: :KK43: :KK43:
ne yapacağım ben moralim çok bozuldu kilomdan nefret ediyorum bi türlü kurtulamadım :KK57:
kızlar bana bi akıl verin o kadar da dikkat ettim suyumu içtim ama sonuç bu :95:

sudenazım oruç tuttuğun içindir canım.uzun süre aç kalıyorsun ya metabolizma yavaşlamıştır.ben de 1 kilo vermişim.sen 3-4 gun sonra yeniden bir tartıl.bozma moralını.ben de 1 kılo vermışım ama su kaybı mı yağ kaybı mı belli değil.canım benım moralını bozma ben sana inanıyorum.tam bu aşamada ümitsizliğe kapılırsan esas o zaman veremezsin.metabolizman direniyor belki de biraz daha sabır güzelim sakın bozma. önümüz bayram bak. o zamanı da atlatalım sonra yeni yeni kıyafetler seçip alacağız kendimize bunları düşün motive ol.:KK19:

sudenazım oruç tuttuğun içindir canım.uzun süre aç kalıyorsun ya metabolizma yavaşlamıştır.ben de 1 kilo vermişim.sen 3-4 gun sonra yeniden bir tartıl.bozma moralını.ben de 1 kılo vermışım ama su kaybı mı yağ kaybı mı belli değil.canım benım moralını bozma ben sana inanıyorum.tam bu aşamada ümitsizliğe kapılırsan esas o zaman veremezsin.metabolizman direniyor belki de biraz daha sabır güzelim sakın bozma. önümüz bayram bak. o zamanı da atlatalım sonra yeni yeni kıyafetler seçip alacağız kendimize bunları düşün motive ol.:KK19:

çok teşekkür ederim canım verdiğin destek için :KK19:
belki de oruçtan dolayıdır 2 gün tutmuştum
ben perşembe bir daha tartılıp bakayım değişim var mı yok mu :KK76:
ya ben bir bir vermek istiyordum kilolarımı öyle üçer beşer değil ve inşaallah başarırım çünkü hayatımın en mutlu ve özel gününde balık etli olmak istemiyorum ((bu günkü yediklerim sabah 2 yumurta 4 puan 1 kase yoğurt 2 puan krem peynir light 1 puan öğlen de 1 kase çorba 3 puan şimdiye kadar 10 harcamışım akşama yine çorba ve balık yiyeceğim ))

çok teşekkür ederim canım verdiğin destek için :KK19:
belki de oruçtan dolayıdır 2 gün tutmuştum
ben perşembe bir daha tartılıp bakayım değişim var mı yok mu :KK76:
ya ben bir bir vermek istiyordum kilolarımı öyle üçer beşer değil ve inşaallah başarırım çünkü hayatımın en mutlu ve özel gününde balık etli olmak istemiyorum ((bu günkü yediklerim sabah 2 yumurta 4 puan 1 kase yoğurt 2 puan krem peynir light 1 puan öğlen de 1 kase çorba 3 puan şimdiye kadar 10 harcamışım akşama yine çorba ve balık yiyeceğim ))

rica ederim canım ne demek.birbirimize destek olmak için buradayız.sen perşembe bir daha tartıl.devam et böyle vereceğiz kiloları merak etme:KK34:

X