Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

slmm kızlar.sizi arkadaş önerdi.ve hemen buldum.benim 7.5 aylık kızım var.doğal olarak doğum kilolarım da var:)doğum kilosu değil aslında.ben hamileyken hiç kilo almadım ilk 4 ayımda 7 kilo vermiştim hamileyken.ve sadece kaybettiğim o 7 kiloyu almıştım hamileliğm boyunca.sonra doğumdan hemen sonra 57lere kadar düştüm sebep doğumda aşırı kan kaybettim ve zayıfladım.lakin emzirme dönemimde aşırı tatlı krizlarine girdim ve giriyorum üstelik ben şekerin hiç sevmezdim.sütlü tatlıyı bile nadiren yerdim ama çok yemek yerdim eskideden ve hiç kilo almazdım acaba bir gün 55 kilo olurmuyum derdim düşünün.ama anladım ki kiloyu tatlı aldırıyor.ne olur bu diyetin inceliklerini bana da öğretin ve ben de kuzenimin düğününe kadar 4 aya kadar şöyle 5 kilo vereyim.şuan 62 kiloyum..

Selam laceycim, aben ve diğer arkadaşlar. Hiç keyfim yok kardeşimin akcigerinde nodül çıkmış, asabım sıfır derecede. Ya kötü birşey çıkarsa ne yaparız. Aglayıp duruyorumSizler iyisinizdir umarım..

çok geçmiş olsun montig.inşallah kötü bisey çıkmaz.

Kızlar selam. İlaç sonunda karbon ve tatlı krizlerimi bitirdi, ögünleri bile zor yiyorum. Son günlerde aldıgım 2 kilonun 1 kilosu gitmiş diyet bile yapmadan çok şükür.

Son düzenleme:

ablam çok geçmiş olsun . aklına kötüsünü geitirme temiz çıkacak inşallah ...

Merhaba diyetin inceliklerini topiği okuyarak edinebilirsiniz ancak. 25-50 sayfa arası okumanız ayrıca bugünden başlayarak geçmişe yönelik 7-8 sayfada da bilgiler aydınlatır sizi. Listeleride özelden mail adresinizi verirseniz yollarım.

allah acil sifalar versin .insallah kötü bir sey cikmaz ..

montim çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme hemen . dilerim sonuçlar güzel çıkar

Kızlar selam. İlaç sonunda karbon ve tatlı krizlerimi bitirdi, ögünleri bile zor yiyorum. Son günlerde aldıgım 2 kilonun 1 kilosu gitmiş diyet bile yapmadan çok şükür.

bu haber çok güzel biraz olsun moralin yerine gelmiştir. montim aklıma acaba moralin bozuk diyemi yiyemiyorsun geldi. dilerim ilaçla ilgilidir.

montim çok geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme hemen . dilerim sonuçlar güzel çıkar
Canım inşallah, çok teşekkür ederm..
bu haber çok güzel biraz olsun moralin yerine gelmiştir. montim aklıma acaba moralin bozuk diyemi yiyemiyorsun geldi. dilerim ilaçla ilgilidir.

Kilo vermeye endeksli olmayınca fena olmadı evet. Moral bozuklgu da var ama tatlı ve karbon krizlerim bitti şükür, darısı başınıza laceycim..

iyi akşamlar. ablam nasılsın biraz topladınmı kendini...

tmm cnm onları kaydettim toplu yazılmış bir liste var mı diye sormuştum teşekkür denemeye değer.

aa ayşem hani dün monti beni paklar başlıycam diyordun vazmı geçtin .....dene tabi w.w.güzel bir diyetdir düzgün yapılırsa.

Son düzenleme:
iyi akşamlar. ablam nasılsın biraz topladınmı kendini...

aa ayşem hani dün monti beni paklar başlıycam diyordun vazmı geçtin .....dene tabi w.w.güzel bir diyetdir düzgün yapılırsa.

Ne bileyim abencim, çok canım sıkkın. Hayırlısı ile tahlilleri yaptırıp iyi sonuç alırsak (inşallah) rahatlayacagım. Sen nasılsın...
Maşallah kk da tanımadıgın yok abencim. Seni yönetime almalılar bence:)

Son düzenleme:

Moral bozukluguda var laceycim, ama iştahım hem kesildi, hemde tatlı karbon aramıyorumdaha bir sebze meyve ve yulaf gevregi çekiyor canım...Sen ne alemdesin, kızın da daha iyi sanırım. Sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…