iyi akşamlar arkadaşlar , aebenciğim kızım daha iyi, dr verdiği ilaçlar iyi geldi
zayifliyo çok teşekkür ederim ,montim nasılsın ?
burada korkunç bir hava var, tipi ,yoğun kar dilerim valilik yarın için okulları tatil eder. öğrencilerin işleri çok zor.:2:
diyet adına yine kötü bir gündü
Selam laceycim, aben ve diğer arkadaşlar. Hiç keyfim yok kardeşimin akcigerinde nodül çıkmış, asabım sıfır derecede. Ya kötü birşey çıkarsa ne yaparız. Aglayıp duruyorumSizler iyisinizdir umarım..
çok geçmiş olsun montig.inşallah kötü bisey çıkmaz.
Selam laceycim, aben ve diğer arkadaşlar. Hiç keyfim yok kardeşimin akcigerinde nodül çıkmış, asabım sıfır derecede. Ya kötü birşey çıkarsa ne yaparız. Aglayıp duruyorumSizler iyisinizdir umarım..
ablam çok geçmiş olsun . aklına kötüsünü geitirme temiz çıkacak inşallah ...
slmm kızlar.sizi arkadaş önerdi.ve hemen buldum.benim 7.5 aylık kızım var.doğal olarak doğum kilolarım da var:)doğum kilosu değil aslında.ben hamileyken hiç kilo almadım ilk 4 ayımda 7 kilo vermiştim hamileyken.ve sadece kaybettiğim o 7 kiloyu almıştım hamileliğm boyunca.sonra doğumdan hemen sonra 57lere kadar düştüm sebep doğumda aşırı kan kaybettim ve zayıfladım.lakin emzirme dönemimde aşırı tatlı krizlarine girdim ve giriyorum üstelik ben şekerin hiç sevmezdim.sütlü tatlıyı bile nadiren yerdim ama çok yemek yerdim eskideden ve hiç kilo almazdım acaba bir gün 55 kilo olurmuyum derdim düşünün.ama anladım ki kiloyu tatlı aldırıyor.ne olur bu diyetin inceliklerini bana da öğretin ve ben de kuzenimin düğününe kadar 4 aya kadar şöyle 5 kilo vereyim.şuan 62 kiloyum..
Kızlar selam. İlaç sonunda karbon ve tatlı krizlerimi bitirdi, ögünleri bile zor yiyorum. Son günlerde aldıgım 2 kilonun 1 kilosu gitmiş diyet bile yapmadan çok şükür.
Canım inşallah, çok teşekkür ederm..montim çok geçmiş olsunaklına kötü şeyler getirme hemen . dilerim sonuçlar güzel çıkar
bu haber çok güzelbiraz olsun moralin yerine gelmiştir. montim aklıma acaba moralin bozuk diyemi yiyemiyorsun geldi. dilerim ilaçla ilgilidir.
kızlar puan listesinin tamamını nerden bulabilir denemek istiyorum
Enbaş sayfalarda var...
tmm cnm onları kaydettim toplu yazılmış bir liste var mı diye sormuştum teşekkür denemeye değer.
iyi akşamlar. ablam nasılsın biraz topladınmı kendini...
aa ayşem hani dün monti beni paklar başlıycam diyordun vazmı geçtin .....dene tabi w.w.güzel bir diyetdir düzgün yapılırsa.
tmm cnm onları kaydettim toplu yazılmış bir liste var mı diye sormuştum teşekkür denemeye değer.
bu haber çok güzelbiraz olsun moralin yerine gelmiştir. montim aklıma acaba moralin bozuk diyemi yiyemiyorsun geldi. dilerim ilaçla ilgilidir.