montig ablaa kendini biraz rahat bırak istersennn
beynin diyeti kabul etmeyincee en ala diyetide yapsan zayıflayamazsınn
bellli ki sen yorulmuşsunn abartmadan istedigin yiyecekelrden yee
yine yürüyüşünü yap, yediign saatlerede dikkat edersen kilo alabilecegini düşünmüyorum
geçen haftalarda kaçmak yaptımm
ama 2 gündür nedense kaçamk yapmak istemiyorum
bugün sabah eşime ve çocuklara bişiy yaptım
öglen ıslakk kek yaptımmm
bird ekahve içmiştik eşimle yanınd ayiyim diye bitterr koymuştum onu bile yemek istemedi cnm
sanırımm kaçamk yaptıgım içindi geçen haftalarda
Çok haklısın masummcum, 1 hafta kadar sevdiğim şeylerden yiyip, diyete ara verecem. Kilo almam söz konusu olursa derhal dönerim diyete diye düşünüyorum. Aslında çok iştahlı biri değilim, abende bilir hastta kızar az yiyorsun diye. Ama şu ara tatlı ve karbona takmış durumdayım, buda kilo aldırıyor ve iştah açıyor. 1 hafta gözlemleyecem kendimi. Bravo sana bugün yaptıkların bende olsa hepsini yemiştim valla..Sevgiler canım
laceyy
cnm diz agrıların hafiflemiş sevindim , sıkıldıysan ara ver tabiki biraz
senin kilon kaç ne kadar fazlan varr
çizelgen yok ya göremiyorum..
bende plates yapmak istiyorumm ama soguk havalarda içimden gelmiyor bişiy yapmak
amaa kalorii yaktıran bişiyler yapmam lazımm
plates bana güzel etki ediyorr ah bi başlayabilsem
montim 70.7 kg oldum malesef ekside değil artıdayımbugün yeniden spora sıkı biçimde başlıyorum canım. yediklerimide azaltarak tabiki ekmeği :26
Canımcım haklısın, diyete biraz ara vermek gerekiyor.Dizinin iyi olmasına çok sevindim. Laceycim, sporun dozunu bilinçli olarak arrtı derim. Vucut hemen kendini o spor süresine ayarlıyor, azalltıgında ise kilo verimi duruyor. Okula başlayınca aynı tempoda ve sürede sporu devam ettirebilecekmisin? Bence şu havalar düzelene kadar sabit kal, yani sporunda vs. ama sen bilirsin tabi. Bünyeyle savaşmak çözüm değil malesef. Ben geçen abenin söylediği ilacı eczacı arkadaşıma sordum. İçeriginde metaformin olan ilacı kullanmak gerekiyormuş şekerin üst veya alt seviyede oldugu durumlarda. Sabah saglık ocagına gittim, dr.um ayın 6 sına dek izinliymiş, başka doktora daha derdimi anlatmadan (tahlillerimide görsterdiğim halde) beni hastaneye şeker testi yapmaya yolladı, hemde glikoz içerekkabul etmedim tabi. Bunlar bende mevsimsel olarak ilacımın yan etkileri olaral oluyor zaten. Her seferinde glikoz içmekten nefret ediyorum. Burada oldukça yaşlı bir eczacı var. Arkadaşmın önerdiği ilacı onada sordum, durumumu anlattım, tahlillerime baktı ve bana glukofen ilacından 20 tane doktor numunesinden verdi. Günde 1 tane almaya başladım. Kendi ilacımla etkileşirmi diye sordum hayır dedi, ayrıca geçengün şimdi adını hatırlayamadıgım ünlü bir doktorda hanımlara bizim durumumuzda metaformin içeren bu ilaçlardan tavsiye etmiş. Ben ayın 6 sına dek kullanacam ve doktorumla konuşacagım. Umarım fayda eder çünkü aklım devamlı bu diyet konusu ile meşgul, çok rahatsız oluyorum, rahatsız oldukçada cıs lara meylim artıyor. Yemezsem huysuzlanıyorum, yesem pişman oluyorum. Çok pis bir durum yani, bakalım şu birkaç günde ne olacak.
montim bende aynen öyle düşünüyorum. kendimi kasmadan yapabildiğim kadar spor yaparak devam edeceğim. bu arada bakarsın kilo bile verebilirimmontim sende aebenin kullandığı ilaca mı başladın ? sende faydası olursa bende tahliller için gittiğimde mutlaka dr isteyeceğim. hepimiz aynı sorunla uğraşıyoruz yeme krizleri ardından duyulan pişmanlık:26:
3 gündür gayet iyi gidiyorumm
bugün plateste yaptım
fakat 3 gündür wc yok 2 tane form çay içtim
umarım sabaha çıkabilirimm
kabızlık olunc akilo veridign anlaşılmıyor
3 gündür gayet iyi gidiyorumm
bugün plateste yaptım
fakat 3 gündür wc yok 2 tane form çay içtim
umarım sabaha çıkabilirimm
kabızlık olunc akilo veridign anlaşılmıyor
Günaydın laceycim, aben, masummmontim uğramadın bugün:26::26::26:
çok cnm sııkkın ya kaçamaksız diyet yaptıgım halde artı çıkıyorum