- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benimde canım okadar sıkkın ki aglıycam yani
vermeidgim 7 kilo için sinir krizleri geçiriyorum artık gelip gelip 65 te tıkanıyorum
sinirleirm bozuldu iyicee
w.w mi denesem diyorum nasıl hesaplıyorsunuz?
aklım karman çorban sinrilerim bozukkkk
çocuklar olmasa bi diyetsiyene gidicemm amaa çocukalr var
k-fleks bile denemeyi düşünüyorum artık
1 hafta 2 ögün yiycemm sıkıldımm yemeklerden zaten bid egişiklik olur diye düşünüyorum
montim masumcuğum merhaba bugün bende de bir halsizlik vardı. bomboş vakit geçirdim.offf montim 68 kg günlük değişken bir sonuçtur. 1 günde 2 kg alman imkansız. yarına normale döner kilon. bilgiler için de teşekkürler. dilerim yarına bu uyuşukluğum düzelir
selamm günaydınnn
he bi kısır döngü içerisindeyizz yaa
insanın canı sıkılıyor, bende dün krize girdim yine akşam yeidm de yeidm herşey iyi giderken bir anda oldu
sanırım bi süre k-fleks gevrekleirnden yiycem:)
nedennn derseniz, çünkü artık yemek görmek istemiyorum, tavuk,yumurta sebze yemegii
hiçbişiy görmek istemiyorummm, nasıls akilo veremiyorumm ne yapsam bi sürede bu gevreklerden deneyim bakalım:)
Masummmm bak yine kafan karışmış..Lütfen özelden yazdıgım şeyleri ww olarak uygula. Bu şekilde gidersen günlük aç bile otursan kilo veremezsin lütfen anla artık. WW listesinden puanların dahilinde canın ne çekiyorsa ye. Hem vicdanen rahatsız olmazsın yerken hem de kilonu rahatlıkla koruyarak, karbon ihtiyacını yükseltip denemiş olrsun..Lütfen istikrarı bırakma elden. Bak kilo almaktan ödü kopan ben bile artık mücadeleyi bıraktım. Hemde 1 kilo aldıgım halde. Ama uzun vadede başarılı olmak için yapmam gereken bu. Yoksa mehter takımı gibi 2 geri, 1 ileri rutininden çıkamayacaz. Yinede karar senin
zaten zayıflamak için tercih etmedim abla sadece çok sıkıldım yemeklerden
2 yıldır diyett yapıyorum ben ve hep aynı yemekler vs derkenn sıkıldım biraz
yemek görmek istemiyorumm midem kaldırmıyor cidden
canım ne tatlı çekiyor ne karbonhidrattt
midemmm çok fena oluyor aklıma yemek gelinceee
bir hafta demeiştim yaızn mdiem rahatlamıştıı yine böyle oldugumda
şimdiide deneyim sonra w.w yapıcam
montig ablaa birde ben düşük kalorili beslenmiyorum uzun zmandır dolu dolu monti yapıyorum kaloriye vurdugundaa
1300-1400 kalori ediyorr yaklaşık olarakk
sabaha ekmek, öglen salata, pro yogurt
akşam da dolu dolu yedim uzun süredir..
hani az yedimde metam durduda diyemiyorum
Metoyu durdurmak az yiyerek olmuyor ki masumcum. Aynı yiyeceklere bagışıklık kazanan meto da duruyor. Bu konuda bende deneyimliyim. Diger diyetler gibi özellikle monti belli bir zamandan sonra kilo verdirmiyor ve bu kitaptada belirtiiyor. Bende monti yaptım ve yediğim halde 2 ay kilo vweremedim. Sonra ww. ye dönünce 5 ayda 10 kilo verdim. Böyle oldugu halde ww. de de 10 kilodan sonra kilo verimim durdu. Uzmanlar özellikle bu durumu açıklıyor ve her 10 kilodan sonra 1 ay kilo koruma dönemi öneriyor. Hem o kiloyu hayatına sabitliyorsun hem de tekrar diyete döndüğünde kilo verimi devam ediyor. Bunu başarabilen tek listede ww. çünkü yiyecek kısıtlaması yapmıyor aklına gelecek her yiyecegide içeriyor. Sen illada kornfleks diyorsan seçim senin. Benimn geçtiğim yollardan bir de sen geç, bana fayda etmedi, belki sana fayda saglar..
birde abla bu listedeki gramları nasıl ayarlıyorsun?
hep gramlııı
sosis mesela 1 adet 100 gr denilmiş?
5 ayda 10 kilomu verdin:26::26::26::26::26::26:
Laceycimmm mesaj atacaktım ama posta kutun doluymuş canım..
dinlenmeye ihtiyacı var güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
aebenciğim fırsat bulup uğrayamadı galiba montim ,masumcuğum günaydın bu sabah biraz daha enerjiğim sanırsam
masumcuğum , montinin özelden gönderdiklerini mutlaka incele derim. uygulandığında ww gerçekten çok güzel kilo verdiriyor. birde uygun fiyatlı bulursan ki rosmannn da fiyatı çok uygundu mutfak tartısı almanı öneriyorum.
montim eminim bir süre sonra yeniden kilo vermelerin başlayacaktır. hem beynen hemde vücut olarak rahatlamaya ihtiyacın var. kendini çok yıprattın canım
bugün ve yarın oruçluyum .biraz midemin