Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

evet ablam seninki üst benimklide alt sınırda . ikimizinde aynı dikkat etmesi gerek ,tatlılara karbona .. ama bugünlerde sürekli ben o cızlardan yiyorum . bi türlü engel olamıyorum canım hiç salata vs de istemiyor zorla yiyyorum inan sebzeyi . şu tatil ve misafir işi bitsinde bakıcaz bi yol tuturucaz yoksa böyle içim hiç rahat deyil . hem saglık açışındanda yapmak zorundayım .
aben ablaa dedemm vefat etti tşk edeirmm::

birde dr sana verdiig ilaç glokofaj mı?
eger o ise süper kilo verirsin o ilacı kullanırken
banuşum rabbım cennet mekanı versin dedene .
yok fıstıgım bu türde birçok ilaç var sanırım . bana verdigi (glucobay)iştah konusunda fayda eder sanırım ama bi yandanda kan hapı var oda iştah açar diye biliyorum . bakalım hangisi digerini yenecek .

hoşgeldin masumcuğum hepimiz bu aralar duraklamaları yaşıyoruz

hoşgeldin aebenciğim ,özledik seni daha sık gel canım,toplantı içinde kolay gelsin kafam karıştı aebenciğim sende olan şikayetlerden bende de var.. kansızlığımın olduğunu biliyorum .ve halsizlik,iştah ve karbon yeme istekleri birebir. hazır eşim evdeyken sabah bende gideyim dr.
ne olacak bu halimizz hepimizde duraklama dönemi var

burada olmak hepimiz için şans monticiğim . bende senin sayende motivasyonumu korumaya çalışıyorum ne kadar veremesemde en azından almadan veya gram garam vererek tutunmaya çalışıyorum. yine harika bir menü oluşturmuşsun. bakalım benim yarınki menüm nasıl olacak. henüz planlamadım. ama bende en azından 16 puanı geçmemeye çalışacağım

masumcuğum başın sağolsun fıstığımm

laceyim eline saglık pek güzel ..
tatili fırsatbil sende git bi dr. lacey .. ben 1 senedir gitmiyordum .

laceyim eline saglık pek güzel ..
tatili fırsatbil sende git bi dr. lacey .. ben 1 senedir gitmiyordum .

teşekkür ederim aebenciğim , yarın mutlaka gideceğim aç karnına gitmek lazım galiba değilmi canım, kan vermek gerekecek ,bakalım bane ne söyleyecek

<Masumcum başın sagolsun canım, dedenin mekalı cennet olsun..
montim etkinlikte ördüğüm beremin resmini ekliyorum az önce bitti[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL]

Laceycim ellerine saglık çok güzel olmuş bere. oldukçada karmaşık bir örgü, bravo vallahi.. İSTANBULDA KAR BAŞLADI, ÇATILAR KARLA KAPLANMIŞ VE HIZLA YAGIYOR. SANIRIM BİZDE evde mahsur kalacaz..

Selam laceycim ben bugünkü listemi aşagıdaki şekilde değiştirdim. Kuzenlerle kahvaltı etmek durumunda kaldım. Sevgiler

sabah
1/2 br.yarım yag.süt 1
2 kepekli galeta 2
1 dl.kaşar peynir 2,5

ögle
Omlet 5

akşam
1 ad.tavuk but 2,5
1 dl.kız ekmek 1
havuç lahana salata 0
meyve (ayva) 0

toplam 14 puan

tünaydın montimm , kar yağışı geceden beri sürüyor burada bende dr. gidemedim. moralim bozuldu bende kendimi temizliğe vurdum. hem dışarda kar yağıyor hemde kapı cam siliyorumyoksa bu moral bozukluğu ile birşeyler yemeye başlayacaktım.
bere için teşekkür ederim montim. örgü bilen biri için aslında zor değil. sırada şubat etkinliği yelek var bakalım o nasıl olacak. okullar açılınca zor olacak ama dizi seyrederken örerim
bende listemi akşama ekleyeyim montim.görüşürüz canım

günaydın nnnn
benim kilomda 65 spor bana farz oldu artık ya yoksa gitmeyecek bu kilolar
kar çok fenaaa laceyimmm valla mahsur kaldık evdee

günaydın nnnn
benim kilomda 65 spor bana farz oldu artık ya yoksa gitmeyecek bu kilolar
kar çok fenaaa laceyimmm valla mahsur kaldık evdee

merhaba masumcuğum , spor şart canım, bende sadece 45-50 dk yürüyüşler yapıyorum. platese başlayacağım. ebrunun ilk cd aldım. şimdi topumu bulup eşime şişirtmem lazım. bu sene Ankara tam kara doydu canım, daha bunun şubatı , martı var

ohh ne güzel yürüyormuşsun cnmm sen yaaa ben hiç bişiy yapamıyorum
platesi bende yapmak istiyorum ama hep bi engel çıkıyor bugünde 20 dk yapabildim
bi ara callentng vardı valla indirip 21 gün yapıcam dişimi sıkıppp ::)

mekik aletimde varrr ama yayı koptu bulamıyorumm günde 100 mekik bile çeksem faydası olcak eminim:::

Bugün 50 dk yürüdüm kızlar, akşam üzeride yürüyeyim diyorum ama ne hikmetse hiç halim yok. Sabah kahvaltı yapmak çok zorladı beni. Erken acıkmaya başladım ve devamlı birşeyler yiyeyim istiyorum, sevmedim bunu. Omletimi yulaf ezmesiyle yapınca 1 puan kazanmış oldum biraz kaşarla bir kepekli galeta kemirdim yine. Aslında puanım 17 ama ben 15 te tutmayı hedefliyorum, ayrıca yaptıgım yürüyüşleri katmıyorum, yani puanımı devamlı oturuyor olarak hesaplıyorum. Evde yapacak bişi bulamadım bugün. Kuzenler dolaşmaya çıktılar. Tv de bişi yok, kitap okumakta istemiyorum, patlayacam yani. İstanbulda alışkın olmadıgımız bir görüntü var, her yer kar, yollar vıcık vıcık. Bembeyaz damlara bakmaktan içim sıkıldı. Bugün bu halsizliğim ve keyifsizligim neden acep:26:Siz ne alemdesiniz. Hııı masumcum spor yapmadan olmaz, mutlaka hareket et derim. Hiçbirşey yapamazsan yürü benim gibi..

montig abla ben hep sporla veridm zaten kilolları herks verse sporsuz ben yine veremem
son zmanlarda yapmıyorum kiloda veremiyorumm
valla snein hiç olmazsa yürü dediign olaya ben hasretim ama mümkün degil benimm yürümem iki bebeylee

montim sabah kahvaltısı yapmak sana yaramamış canım, vücut alışkın olmayınca ,yürüyüşünü de yapmışsın en azından , çık biraz hava al diyeceğim hem soğuk hemde heryer ıslak ama yine de çıkıp sıcacık bir salep içmeni tavsiiye ederim (canım mı istedi ne ) puan hesaplaman yine harika montim ben bugünü temizlik günü ilan ettim , arada dinlenerek yapıyorum yavaş yavaş kar demişken burada da hiç aralıksız devam ediyor ,inşallah okullar açılıncaya kadar kar ve buz kalmasın da

masumcuğum çocuklar küçük senin işin bizden daha da zor canım. bebişler uyuyunca yapsan sporunu ,yani işlerini ona göre ayarlasan hem huzurlu olursun hemde spor yapmanın yolunu bulmuş olursun. bu arada masumcuğum ehliyetini aldın mı ? trafiğe çıkabiliyor musun

artık başlıycam cnm öglen uyudukalrındaa sporu sıkıştırcam araya
sınavları kazandım cnm ehliyet için sertifkamı bekliyorum
kar kış bastı henüzz tarfige çıkamadım ama kurstta kullanıyordum tabi

Masummcum Allah bagışlasın bebişlerini, güle güle büyüt. Ben genelde evde yürüyorum canım. Açıyorum bir müzik tv veya internetten oturma odası ile salon arasında gidip geliyorum. Bebişler uyuyunca 15 dakika yürüsen, bazal metoyu hızlandırmış olursun. Ayrıca bir hazırlıkta gerekmiyor, kalkıyor ve yürüyorsun, tavsiye ederim. Ehliyetinde hayırlı olsun tatlım...

Hı ya laceyim, valla dengem şaştı kahvaltı yapıncaÇıktım dışarı bugün de 15 dakikadan fazla dışarıda yürüdüm, onu yazmadım. Hava bozuyor, cumartesiye dikkat diye haberleri okuyunca, nolur nolmaz diye çıktım zamanından evvel tel paramı yatırdım, lahana nar elma greyfurt aldım falan. Ama yürüyüş pek keyifli değildi. Tipi insanın gözünün içine giriyor, botlardan çoraplarım bile ıslanmış, hayret ettim. O derece yani. Burada yıllardır kar tutmuyordu, unutmuşum valla. Allah çalışanlarla, sokakta kalanlara yardım etsin. Yürüme işini 45 dadikadan fazla tutmak istiyorum laceycim. 3 gündür dışarıda ve evde 3 saat kadar yürüyordum iyi oluyordu, tempo şaşsın istemiyorum. Yine akşam üzeri 35 dakika daha yürüdüm evde. Lahana, havuç, domates, ayva salatamı yaptım oturdum. İnşallah okullar açılana kadar havalar düzelir ama en azından 7 şubat deniyo haberlerde. Seninde temizlik yaptın, güle güle kirlet canım. Sevgiler

Son düzenleme:
evdemi yürüyorsunn
evd eyürümek aklıma gelmedi dogru düzgün oturmadıgım için
bana bi etkisi olacagını düşünmüyorum abla ama mekik laetimi yaptırıp günlük 500 mekik ve 30 dk seteper yapcamm
ahh en iyisi plateste zor oluyor yaaa pc den yapmak

Masummcum 500 mekik çok değilmi, hele ara verdikten sonra hiç değilse 100 le başla sıkılmayasın. 30 dk steper normal tabii. Evde yürümem niye şaşıttıki seni:26: Ha sokakta yürümüşsün ha evde ne farkı var:44:Ayrıca çok daha kolay. Kalkıyorsun ve yürüyorsun, istersen müzügün ritmine göre dans ederek yürü. Pijama ile bile yürüyor olmak keyifli aslında, memnunum ben...

Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim 20 dakika orta tempoda yürümek 72 kalori yaktırıyor (en az) belki ilgini çeker..

süre uzun ya bend edışarda yürüyorsun sandım demekki evin büyükkk
ben yümeye kalsam 20 adımda biter kordiorla oda arasııı
hareket harekettir tabiki

önce 100 le başlarım günde 3 kez yapsam 300
mekik çekiyorum ara ara bırakmadım mekik işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…