evet ablam seninki üst benimklide alt sınırda . ikimizinde aynı dikkat etmesi gerek ,tatlılara karbona .. ama bugünlerde sürekli ben o cızlardan yiyorum .Abenim bu ilacı dr verdi sana dimi? prospektüsünde de kötü bişiler yokmuş zaten. Bencede 1 doz kullan, durumuna bir bak olmazsa içmezsin canım içini rahat tut.HIIII benim gittim dr.da bu gibi durumlarda fazla tatlı yememek gerektiğini söyledi haberin olsun. Çok mecbur hissedersem sütlü tatlıyı tercih etmemi, karbon yerkende (pilav makarna börek ekmek vs<) mutlaka yanında sebze, salata türü birşeyler yememi önerdi canım, seninde işine yarayabilir çünkü benim seker üst, seninki alt seviyede çıkmış ve her iki durum için bu yeme şekli geçerliymiş. Sevgiler abencim
banuşum rabbım cennet mekanı versin dedene .aben ablaa dedemm vefat etti tşk edeirmm::
birde dr sana verdiig ilaç glokofaj mı?
eger o ise süper kilo verirsin o ilacı kullanırken
hoşgeldin masumcuğum hepimiz bu aralar duraklamaları yaşıyoruzselam nasılsınızzzz montig abla ve lacey im
bi seam vereyim dedim dünde gelmedimmm
aben ablayı özledim yaa yokugu çok belli
kilo durumarı nası gidiyorrrr
umarım tartıdaa 64 eri görebiirimmm
gerçi ben 65 ten bie sıkıdım dogrusuuu
şöe 62,63 er gelse artık
hoşgeldin aebenciğim ,özledik seniiyi akşamlar ablam ..
banuşum sende aşagıdasınlaceyim sanda iyi akşamlar canım ...
iyiyim ablam ama çok yogunum pcye bir türlü fırsatım olmadı . şimdi kaptım bebelerden ...
fırından kadayıf çıktı şerbetini bi döküp geleyim yarın toplantı bendede ufakdan hazırlıklara başladım .
kafam karıştı aebenciğim sende olan şikayetlerden bende de var.. kansızlığımın olduğunu biliyorum .ve halsizlik,iştah ve karbon yeme istekleri birebir. hazır eşim evdeyken sabah bende gideyim dr.geldim ...
ablam sana daha dogrusu senin dr sormak istedigim bişi var .
malum hipogilisemi var bende . salı dr gitmiştim ve bugunda tatlil sonuçlarıyla tekrar gittim ... açlık şekerim çok düşük 74 çıktı . geçen sen 94 .94 çıkıyordu hep.
gerçi normal seviye 74 ve106 arasıymış. bana çom düşük geldi . şu sırlar diyetde yapmıyorum tatlıda yiyorum ondanmı bukadar düşük çıktı anlayamadım . dr sag olsun hemen başından gönderiyor hasta çok .
demir degerlerim az çıktı yüzümede bakınca sende kansızlık var dedi. ve kan ilaçı yazdı 1 aylık kulanlan tekrar ölçtür dedi.
diger şikayetlerimide sayınca (halsizlik, iştah kontrolsuzlugu ,şerekli ,tatlı ,karbon .isteme , kilo verememe .vs) ne kulanıyorsun dedi bende dedim kulandıgım bişi yok sonuçda seker hastası deyilim . bu şikayetlerim için birkaç ay kulanmam ve sonra takrar kontrole gelmem için (glucob..y 50) verdi .. ama daha evvel ordak başka bir dr benim şekerimin düşük olmasından böyle ilaçlara gerek duymadıgını kulanamamın dogru olmadıgını söylemişti . şimdi ben ikilemde kaldım .:44: ilacın reçetesini okudum yenen karbonnun hızlı şekerri yükselmeden vede uzun süre tok tutp açıkma ataklarını sanırım engeliyormuş vede kan şekerinin ani inip çıkmasını . bir teredütümde bu ilaca başlayınca bir süre sonra bırakılırmı yoksa devammı edilir ben sürekli kulanmayı bunu iştemiyorum .kafam çok karıştı anlıcan . ne yapayım bilemedim .. senin dr. arkadaşının bu konuda bir bilgi ve önerisi olurmu aceba .?
ne olacak bu halimizz hepimizde duraklama dönemi varyok ablam zatten diyet yapmıyorum ama kadayıf misafirler için .
kilom, ölçülerim aynı ablam 65 de duruyorum .ama kendimi fena tombalak hisediyorum .. bugün dr tanitasındada hiç açıçı deyildi durum .pzarteside annem ve kıs kardaşim geliyorlar yegenlerimle . hafta sonuna kadar kalırlar . onlar varkende diyet yok . hoş hiç diyet yapasımda yok . anlıycan iki ucu keskin deynek ne yemek mutlu ediyor beni nede diyet yapmak . tek şükretigim şu anda kilomun artmaması .
ablam okudum sende ksır döngüye girmi,şsin ablam şidetle bi düzenne girmeni ve w.w. yapmanı tavsiye ediyorum ...
ABENCİM ARKADAŞIMA TEL. ETTİM HERMEN, 74 ŞEKERİN NORMALE YAKIN OLDUGUNU 80 DEGERİNSE İDEAL OLDUGUNU SÖYLEDİ VE İLAÇLARI DOKTORUNDA DEDİĞİ GİBİ KULLANMANI İSTEDİ(AYY BÜYÜK OLMUŞ YAZILAR SİLEMEM VALLA)Benim şekerde üst sınırda 106 çıktı dr. mevsimsel olabilecegini söyledi. Karbon ve tatlının yanında süt ve sebze tüketiminin gi yi dengeleyecegini söyledi canım. Sen kansızlııgın için hiç değilse 1 doz kullan ilacı bencede. KARDEŞİMİN EŞİDE SENİN GİBİ OLDUYDU VE KULLANDIYDI.
Şekercim laceye pazartesi başlayalım dedim ama bugün yine 1 paket bitteri iç edince acilen yarın başlamaya karar verdim. Allahtan benim kiloda artmıyo ama günde en az 1,5 ila 3 saat arası yürüyorum ve senin gibi benimde hiiiççç diyet yapasım yok ama biryerden başlamam gerek çünkü sinirimi bozuyo bu durum. Sevgiler canım
Laceycim sana pazartesi dedim ama ben yine çikolata paketinin içine düşünce, misafirde olsa yarın ww ye başlamaya karar verdim ve onlara hazırlayacagım yiyecekleri kendime de uyarlayarak bir liste oluşturdum. Yani yarın sabah başlıyorum, sen ne alemdesin başlayacan mı? Bu arada arkamdan iterek şu diyete bana destek olup başlattın ya çok yaşa sen laceyim.
Yarınki listem
sabah
1/2 br.yarım yag.süt 1
ögle
1 dl. kız ekmek 1
1 ad tavuk şinitzel 5
akşam
1 ad.tavuk kordon bl 6
1 dl.kız ekmek 1
havuç lahana salata 0
meyve (ayva) 0
toplam 14 puan
masumcuğum başın sağolsun fıstığımmaben ablaa dedemm vefat etti tşk edeirmm::
laceyim eline saglık pek güzel ..
tatili fırsatbil sende git bi dr. lacey .. ben 1 senedir gitmiyordum .
<Masumcum başın sagolsun canım, dedenin mekalı cennet olsun..aben ablaa dedemm vefat etti tşk edeirmm::
montim etkinlikte ördüğüm beremin resmini ekliyorum az önce bitti[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx] [/URL]
günaydın nnnn
benim kilomda 65 spor bana farz oldu artık ya yoksa gitmeyecek bu kilolar
kar çok fenaaa laceyimmm valla mahsur kaldık evdee
Bugün 50 dk yürüdüm kızlar,akşam üzeride yürüyeyim diyorum ama ne hikmetse hiç halim yok. Sabah kahvaltı yapmak çok zorladı beni. Erken acıkmaya başladım ve devamlı birşeyler yiyeyim istiyorum, sevmedim bunu. Omletimi yulaf ezmesiyle yapınca 1 puan kazanmış oldum biraz kaşarla bir kepekli galeta kemirdim yine. Aslında puanım 17 ama ben 15 te tutmayı hedefliyorum, ayrıca yaptıgım yürüyüşleri katmıyorum, yani puanımı devamlı oturuyor olarak hesaplıyorum. Evde yapacak bişi bulamadım bugün. Kuzenler dolaşmaya çıktılar. Tv de bişi yok, kitap okumakta istemiyorum, patlayacam yani. İstanbulda alışkın olmadıgımız bir görüntü var, her yer kar, yollar vıcık vıcık. Bembeyaz damlara bakmaktan içim sıkıldı. Bugün bu halsizliğim ve keyifsizligim neden acep:26:Siz ne alemdesiniz. Hııı masumcum spor yapmadan olmaz, mutlaka hareket et derim. Hiçbirşey yapamazsan yürü benim gibi..
montim sabah kahvaltısı yapmak sana yaramamış canım, vücut alışkın olmayınca ,yürüyüşünü de yapmışsın en azından , çık biraz hava al diyeceğim hem soğuk hemde heryer ıslak ama yine de çıkıp sıcacık bir salep içmeni tavsiiye ederim (canım mı istedi neBugün 50 dk yürüdüm kızlar,akşam üzeride yürüyeyim diyorum ama ne hikmetse hiç halim yok. Sabah kahvaltı yapmak çok zorladı beni. Erken acıkmaya başladım ve devamlı birşeyler yiyeyim istiyorum, sevmedim bunu. Omletimi yulaf ezmesiyle yapınca 1 puan kazanmış oldum biraz kaşarla bir kepekli galeta kemirdim yine. Aslında puanım 17 ama ben 15 te tutmayı hedefliyorum, ayrıca yaptıgım yürüyüşleri katmıyorum, yani puanımı devamlı oturuyor olarak hesaplıyorum. Evde yapacak bişi bulamadım bugün. Kuzenler dolaşmaya çıktılar. Tv de bişi yok, kitap okumakta istemiyorum, patlayacam yani. İstanbulda alışkın olmadıgımız bir görüntü var, her yer kar, yollar vıcık vıcık. Bembeyaz damlara bakmaktan içim sıkıldı. Bugün bu halsizliğim ve keyifsizligim neden acep:26:Siz ne alemdesiniz. Hııı masumcum spor yapmadan olmaz, mutlaka hareket et derim. Hiçbirşey yapamazsan yürü benim gibi..
montig abla ben hep sporla veridm zaten kilolları herks verse sporsuz ben yine veremem
son zmanlarda yapmıyorum kiloda veremiyorumm
valla snein hiç olmazsa yürü dediign olaya ben hasretim ama mümkün degil benimm yürümem iki bebeylee
montim sabah kahvaltısı yapmak sana yaramamış canım, vücut alışkın olmayınca ,yürüyüşünü de yapmışsın en azından , çık biraz hava al diyeceğim hem soğuk hemde heryer ıslak ama yine de çıkıp sıcacık bir salep içmeni tavsiiye ederim (canım mı istedi ne) puan hesaplaman yine harika montim ben bugünü temizlik günü ilan ettim , arada dinlenerek yapıyorum yavaş yavaş kar demişken burada da hiç aralıksız devam ediyor ,inşallah okullar açılıncaya kadar kar ve buz kalmasın da
masumcuğum çocuklar küçük senin işin bizden daha da zor canım. bebişler uyuyunca yapsan sporunu ,yani işlerini ona göre ayarlasan hem huzurlu olursun hemde spor yapmanın yolunu bulmuş olursun. bu arada masumcuğum ehliyetini aldın mı ? trafiğe çıkabiliyor musun
Masummcum Allah bagışlasın bebişlerini, güle güle büyüt. Ben genelde evde yürüyorum canım. Açıyorum bir müzik tv veya internetten oturma odası ile salon arasında gidip geliyorum. Bebişler uyuyunca 15 dakika yürüsen, bazal metoyu hızlandırmış olursun. Ayrıca bir hazırlıkta gerekmiyor, kalkıyor ve yürüyorsun, tavsiye ederim. Ehliyetinde hayırlı olsun tatlım...montig abla ben hep sporla veridm zaten kilolları herks verse sporsuz ben yine veremem
son zmanlarda yapmıyorum kiloda veremiyorumm
valla snein hiç olmazsa yürü dediign olaya ben hasretim ama mümkün degil benimm yürümem iki bebeylee
montim sabah kahvaltısı yapmak sana yaramamış canım, vücut alışkın olmayınca ,yürüyüşünü de yapmışsın en azından , çık biraz hava al diyeceğim hem soğuk hemde heryer ıslak ama yine de çıkıp sıcacık bir salep içmeni tavsiiye ederim (canım mı istedi ne) puan hesaplaman yine harika montim ben bugünü temizlik günü ilan ettim , arada dinlenerek yapıyorum yavaş yavaş kar demişken burada da hiç aralıksız devam ediyor ,inşallah okullar açılıncaya kadar kar ve buz kalmasın da
masumcuğum çocuklar küçük senin işin bizden daha da zor canım. bebişler uyuyunca yapsan sporunu ,yani işlerini ona göre ayarlasan hem huzurlu olursun hemde spor yapmanın yolunu bulmuş olursun. bu arada masumcuğum ehliyetini aldın mı ? trafiğe çıkabiliyor musun
evdemi yürüyorsunn
evd eyürümek aklıma gelmedi dogru düzgün oturmadıgım için
bana bi etkisi olacagını düşünmüyorum abla ama mekik laetimi yaptırıp günlük 500 mekik ve 30 dk seteper yapcamm
ahh en iyisi plateste zor oluyor yaaa pc den yapmak
Masummcum 500 mekik çok değilmi, hele ara verdikten sonrahiç değilse 100 le başla sıkılmayasın. 30 dk steper normal tabii. Evde yürümem niye şaşıttıki seni:26: Ha sokakta yürümüşsün ha evde ne farkı var:44:Ayrıca çok daha kolay. Kalkıyorsun ve yürüyorsun, istersen müzügün ritmine göre dans ederek yürü. Pijama ile bile yürüyor olmak keyifli aslında, memnunum ben...