Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Kızlar yaf canım sıkıldı, dün sabah tartı 66 idi biraz evvel tartıldım 68 gösteriyo. 1 günde 2 kg almış olabilirmiyim? veya acep vücudum birkaç gündür sinsi şekilde belli etmeden kilo almış olabilirmi, bir fikriniz varmı? Off yaaaaa bıktım bu işten

valla benimde canım okadar sıkkın ki aglıycam yani
vermeidgim 7 kilo için sinir krizleri geçiriyorum artık gelip gelip 65 te tıkanıyorum
sinirleirm bozuldu iyicee
w.w mi denesem diyorum nasıl hesaplıyorsunuz?
aklım karman çorban sinrilerim bozukkkk
çocuklar olmasa bi diyetsiyene gidicemm amaa çocukalr var
k-fleks bile denemeyi düşünüyorum artık

1 hafta 2 ögün yiycemm sıkıldımm yemeklerden zaten bid egişiklik olur diye düşünüyorum

Masummcum uzmanlardan topiğe eklediiğim yazıları okumuyormusun sen? Geçen sene kışın kilo verdin diye bu kışta vereceksin diye birşey yok. Vücut hemen alışıyor diyete. Uzun bir zamandır kısır döngüdesin, mücadele etmeyi bırak ki; bilinç altın diyet alarmına girmesin.. Bak bende kötü durumdayım. Bence şu anda yapacagın en iyi sey kilonu korumak, kendine izin ver biraz derim. Bak fox haberde uzmanlar kışın üşümemek ve bagışıklık sistemini çökertmemek için TATLI yemeyi bile öneriyor.. Yorma kendini canım, acele etme, daha bahara var. 10 - 15 gün sonra ww.ye hep beraber başlarız. Ama illada yapacam diyorsan özelden mail adresini ver listeleri yollayayım sana..

Son düzenleme:
montim masumcuğum merhaba bugün bende de bir halsizlik vardı. bomboş vakit geçirdim.offf montim 68 kg günlük değişken bir sonuçtur. 1 günde 2 kg alman imkansız. yarına normale döner kilon. bilgiler için de teşekkürler. dilerim yarına bu uyuşukluğum düzelir

Günaydın kızlar. Geçmiş olsun laceycim, o halsizlik zaman zaman bendede oluyor. Dikkat et kendine. Benim bu sabah kilom tescillendi. 67 kilo olmuşum, yani 1 kilo almışım malesef 3 gündür yürümemek ve tatlıyı abartmak bana bir kilo kazandırdı. Ama şu anda hiç diyet modunda değilim. Bir müddet dikkatli beslenerek, kilo veremesemde almamaya çalışacağım. Havalar biraz normale dönüncede tam hız diyete başlayacagım. Uzmanlarında söylediği gibi her 10 kiloda 1 ay ara vermek gerektiği gibi. Bu çok dogru, bende 10 kilo verdikten sonra durdu metobolizmam. Sevdiğim yiyeceklerde ww.ye bakarak koruma prog. uygulayacagım. Güzel bir gün diliyorum

selamm günaydınnn

he bi kısır döngü içerisindeyizz yaa
insanın canı sıkılıyor, bende dün krize girdim yine akşam yeidm de yeidm herşey iyi giderken bir anda oldu
sanırım bi süre k-fleks gevrekleirnden yiycem:)
nedennn derseniz, çünkü artık yemek görmek istemiyorum, tavuk,yumurta sebze yemegii
hiçbişiy görmek istemiyorummm, nasıls akilo veremiyorumm ne yapsam bi sürede bu gevreklerden deneyim bakalım:)

Masummmm bak yine kafan karışmış..Lütfen özelden yazdıgım şeyleri ww olarak uygula. Bu şekilde gidersen günlük aç bile otursan kilo veremezsin lütfen anla artık. WW listesinden puanların dahilinde canın ne çekiyorsa ye. Hem vicdanen rahatsız olmazsın yerken hem de kilonu rahatlıkla koruyarak, karbon ihtiyacını yükseltip denemiş olrsun..Lütfen istikrarı bırakma elden. Bak kilo almaktan ödü kopan ben bile artık mücadeleyi bıraktım. Hemde 1 kilo aldıgım halde. Ama uzun vadede başarılı olmak için yapmam gereken bu. Yoksa mehter takımı gibi 2 geri, 1 ileri rutininden çıkamayacaz. Yinede karar senin

zaten zayıflamak için tercih etmedim abla sadece çok sıkıldım yemeklerden
2 yıldır diyett yapıyorum ben ve hep aynı yemekler vs derkenn sıkıldım biraz
yemek görmek istemiyorumm midem kaldırmıyor cidden
canım ne tatlı çekiyor ne karbonhidrattt
midemmm çok fena oluyor aklıma yemek gelinceee
bir hafta demeiştim yaızn mdiem rahatlamıştıı yine böyle oldugumda
şimdiide deneyim sonra w.w yapıcam

Kolay gelsin tatlım...

Son düzenleme:
montig ablaa birde ben düşük kalorili beslenmiyorum uzun zmandır dolu dolu monti yapıyorum kaloriye vurdugundaa
1300-1400 kalori ediyorr yaklaşık olarakk
sabaha ekmek, öglen salata, pro yogurt
akşam da dolu dolu yedim uzun süredir..
hani az yedimde metam durduda diyemiyorum

birde abla bu listedeki gramları nasıl ayarlıyorsun?
hep gramlııı
sosis mesela 1 adet 100 gr denilmiş?

Metoyu durdurmak az yiyerek olmuyor ki masumcum. Aynı yiyeceklere bagışıklık kazanan meto da duruyor. Bu konuda bende deneyimliyim. Diger diyetler gibi özellikle monti belli bir zamandan sonra kilo verdirmiyor ve bu kitaptada belirtiiyor. Bende monti yaptım ve yediğim halde 2 ay kilo vweremedim. Sonra ww. ye dönünce 5 ayda 10 kilo verdim. Böyle oldugu halde ww. de de 10 kilodan sonra kilo verimim durdu. Uzmanlar özellikle bu durumu açıklıyor ve her 10 kilodan sonra 1 ay kilo koruma dönemi öneriyor. Hem o kiloyu hayatına sabitliyorsun hem de tekrar diyete döndüğünde kilo verimi devam ediyor. Bunu başarabilen tek listede ww. çünkü yiyecek kısıtlaması yapmıyor aklına gelecek her yiyecegide içeriyor. Sen illada kornfleks diyorsan seçim senin. Benimn geçtiğim yollardan bir de sen geç, bana fayda etmedi, belki sana fayda saglar..

Son düzenleme:

bi fayda saglıamıycakk ki eminim ben bunaa geçen yıld akullandım .
sadece ne yiycem diye düşünmüycem diyee tercih ettim sen sonuna kadar haklısın zatende
1 hafta boşa kürek çekicemm küçük bi paket aldım zaten belki bitince geçerim w.w ye cıslardan yiyerek başlarım
hamburger yerim meselaa:)))

birde abla bu listedeki gramları nasıl ayarlıyorsun?
hep gramlııı
sosis mesela 1 adet 100 gr denilmiş?

Masumcum genelde herşeyi paketli alıyoruz biliyorsun. Üzerlerinde gramajları ve kalori miktarları yazıyor zaten. Ama kolaylık olsun diye şöyle söyleyeyim 1 tam sosis 100 gram. 4 tane küçük sosis 100 gram. bir küçük çay bardagı (ince belli olanlar degil) 100 gr. 1 avuç içi et 200 grsm. 1 ortaboy elma- ayva vs. 100 gram. 1 ortaboy patates 100 gram. Zaten zamanla alışıyorsun gramlara ve bakmıyorsun bile. Ayrıca özeldende yazdıgım gibi puanını 2 eksik hesapladıgım için grmaj kaçsada korkma kilo almazsın canım. Takıldıklarını sor yine. Hııı listeyi uygulayacaksan özlediğin ne varsa onu ye ki, vücudun tekrar kilo vermeye programlasın kendini tatlım. sevgiler

5 ayda 10 kilomu verdin:26::26::26::26::26::26:

Evveeeeettttttttt.. Hemde ww ile. Ayrıca benim yaşım 52 menepozdayım ve lityum gibi kilo aldıran bir ilacı kullanmak zorunda oldum halde masummcum. Aben bilir bende senin durumundaydım ve asla kilo veremiyordum. Allah ww yi çıkaranlardasn razı olsun. Çünkü diyeti bırakmak diye birşey yok. İstersen sana özelden anlattıgım şekilde yiyerek kilonu koruyoorsun, istersen kendini hazır hissettiğinde diyet şeklinde besleniyorsun. Ayrıca doktor arkadaşım bana 1 kilo almayı özellikle önerdi canım, çünkü belli bir zamanda ww listesinin dışına çıkıp, takılan kilonun üzerine çıkmak gerekiyor ki; vücut vermediği kiloyu, alarak rutinden çıkması için. Çünkü bu kadar zengin bir yiyecek yelpazesine sahip olan ww. yi bile puan arttırark tekrar uygulayabiliyorsun. Çünkü 10 kilo verdim meto durdu. Kalori ihtiyacın yükselmeden inişe geçemiyorum. Yani bir basamak çıkmazsam 3 basamak inememek gibi canım...Lütfen sözlerime kulak ver ve tadını çıkar...<zaten kış mevsimindeyz hepimiz lahana gibi giyiniyoruz. 15 gün geç kilo versen ne olur???? Şimdi 1 kilo mu, 15 gün kadar sonra 3 kilo birden mi sen yap seçimi..Hıı listeyide yazdıgım şekilde uygulAR, DIŞINA ÇIKMAZ isen (bu devrede sporu da 1 hafta kadar bırak derim, zaten gün boyu ayaktaymışsın) kilo vermen kuvvetle muhtemel canım.Arzuladıgı yiyeceklerle beslenen meto, hele de kalori artımı söz konusu olunca, ooo yiyecek geliyor diye algılayıp hemen hızlanıyor ve vermediği kiloları veriyor.Bu da ww ile mümkün. Sevdiğin yiyeceklerle beslenirken dozu kaçırmıyorsun.. Alsan da korkma çok çabuk verirsin. Ama öncelikle vücuduna diyeti unutturman şart canım..

montim ,masumcuğum günaydın bu sabah biraz daha enerjiğim sanırsam
masumcuğum , montinin özelden gönderdiklerini mutlaka incele derim. uygulandığında ww gerçekten çok güzel kilo verdiriyor. birde uygun fiyatlı bulursan ki rosmannn da fiyatı çok uygundu mutfak tartısı almanı öneriyorum.
montim eminim bir süre sonra yeniden kilo vermelerin başlayacaktır. hem beynen hemde vücut olarak rahatlamaya ihtiyacın var. kendini çok yıprattın canım
bugün ve yarın oruçluyum .biraz midemin dinlenmeye ihtiyacı var güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
aebenciğim fırsat bulup uğrayamadı galiba

Son düzenleme:

Daha iyi olmana sevindim canım. Allah orucunu kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…