süre uzun ya bend edışarda yürüyorsun sandım demekki evin büyükkk
ben yümeye kalsam 20 adımda biter kordiorla oda arasııı
hareket harekettir tabiki
önce 100 le başlarım günde 3 kez yapsam 300
mekik çekiyorum ara ara bırakmadım mekik işini
Her zaman dışarı çıkacak keyfim olmuyor, en azından dışarıda yürümek istemiyorsam (yayalar yavaş yürüyor, arabalar geçiyor,ışıklarda bekliyorsun falan) Evde yürümeyi ihmal etmiyorum. Evim çok büyük değil 20 adım gidiş, 20 adım geliş (geniş adımlarla) yetiyor bana. Başta biraz zorlanır gibi oldum ama alışılıyor. Tempoyu tutturunca mesafe farketmiyor. Deniz kenarınada yakın mesafedeyim ama bu havada gitmek işime gelmez. Tinercisi ayyaşı ne ararsan vardır. En azından tek basına bayan gördülermi rahatsızlık veren tiplerde var tabi. Sen anladıgım kadarı ile birden başlıyorsun spora ve diyete sıkılıp (haklısın bebeler var) bırakıyorsun. Yavaş yavaş başlarsan zorlanmamış olursun. En kolay spor yürümek, en azından fazla kalori aldıgında bebişler uyuyorken dene derim canım sevgiler
yok aslınd abirden başladıgım söylenemzz diyete başladıgımdan beri spor yaptım hep
evd espor alaetimm var bisikletim,stepper ım,mekik aletim filan
birde bunlara ek olarak ip atlardım diyete başladıgım zamanlarda ozman kıştı tabi yaz gelince hep yürüdmm
sabah 6 da kalkıpp :) kışın evde yazın dışarda yaptım sporumu keisntiszz
ama son 6 aydır spor yapmıyorumm e yavaş yavaş yapmanın zamanıda geldi....
bu arada resimleirmi ekleidm abla monti topiginee son halim:)
yok aslınd abirden başladıgım söylenemzz diyete başladıgımdan beri spor yaptım hep
evd espor alaetimm var bisikletim,stepper ım,mekik aletim filan
birde bunlara ek olarak ip atlardım diyete başladıgım zamanlarda ozman kıştı tabi yaz gelince hep yürüdmm
sabah 6 da kalkıpp :) kışın evde yazın dışarda yaptım sporumu keisntiszz
ama son 6 aydır spor yapmıyorumm e yavaş yavaş yapmanın zamanıda geldi....
bu arada resimleirmi ekleidm abla monti topiginee son halim:)
günaydın aebenciğim , doktora kar muhalefeti yüzünden gidemedim malesefiyi ahfta sonları
puanlar yazılmaya başlamış
hadi hayırlı olsun inşallah . ablam bence sende işe yarar w.w. .
laceyim afiyet olsun
dr gidecekdin ne yaptın ?
banuşum montiyi 2 hafta w.w. beraber denesenezor deyil biraz hesap işi okadar . zamnına kl sayımıda yaptıgın için zorlanmassın ...
bana gelince artık diyet vs yok bende kıslar .ama şükür ne kilom nede ölçilerim artıyor . bu benü çok mutlu ediyor hem istedigimi yşiyorum hemde kilo almıyorum ...
ablam dr. verdgi, hapı araştırdım . laç bagırsaklarda karbonu tutup hem geç emilip şekeri direk yükseltmiyor hemde yavaş emilimi,ni sagladıgı için aralarda açıktırmıyor uzun süre tok tutuyor .ilk gün izlenimlerim bu .. ablam dr. sorsan bu ilacı 1.2. aylıgına sanada kulanmanı tavsiye tmezmi tatlı ataklarına engel olabilir .. tek yan etkisi ilk gün akşam biraz gaz yaptı .
aben ablaa?
ne farkı olucakkkk ww ile montiyi birlikte yapınca mantıgını anlayamadım:26::26:
günaydın aebenciğim , doktora kar muhalefeti yüzünden gidemedim malesefbende tüm gün temizlik yaptım. ilacın işe yaramasına sevindim canım , kilonun artmamasıda gayet güzel canım. bende ufak artışlar var
günaydın montim ,dün akşam uğrayamadım malesef, kendimi oldukça yorgun hissettim akşamı dinlenerek geçirdim galiba temizlik yordu beni
bugünkü menün geyet güzel ve puanlamanda harika bende dünkü menümü ve puanlamamı yazayım. uzun zaman oldu birçok yiyeceğin puanını da unutmuşum
SABAH : 2 dilimkızarmış tb ekmeği( 2 puan )
g keçi peynir ( 2) ,
4 adet y. zeytin ,(1 puan )
yeşil çay, bol maydanoz ve roka
ÖĞLE : 1 kase mercimek çorbası ( yağıda hesaplayarak 4 puan )
1 bardak ayran ( 1.5 puan )
salata (0)
1 dilim ekmek (2 puan )
AKŞAM : eşimin hazırladığı soğanlı ,yumurtalı ve pastırmalı bir yemek ( 5 puan )
salata (0)
1 dilim ekmek ( 2 puan )
ARA : 1 elma, yarım portakal(0)
TOPLAM : 19.5 puan :26:
montim hesaplamalar nasıl , yanlış olanları yazarsan sevinirim. bugünkü menümü de akşam yazayım bazen extradan yediklerim oluyor
Selam kızlar iyi pazarlar.iyi ahfta sonları
puanlar yazılmaya başlamış
hadi hayırlı olsun inşallah . ablam bence sende işe yarar w.w. .
laceyim afiyet olsun
dr gidecekdin ne yaptın ?
banuşum montiyi 2 hafta w.w. beraber denesenezor deyil biraz hesap işi okadar . zamnına kl sayımıda yaptıgın için zorlanmassın ...
bana gelince artık diyet vs yok bende kıslar .ama şükür ne kilom nede ölçilerim artıyor . bu benü çok mutlu ediyor hem istedigimi yşiyorum hemde kilo almıyorum ...
ablam dr. verdgi, hapı araştırdım . laç bagırsaklarda karbonu tutup hem geç emilip şekeri direk yükseltmiyor hemde yavaş emilimi,ni sagladıgı için aralarda açıktırmıyor uzun süre tok tutuyor .ilk gün izlenimlerim bu .. ablam dr. sorsan bu ilacı 1.2. aylıgına sanada kulanmanı tavsiye tmezmi tatlı ataklarına engel olabilir .. tek yan etkisi ilk gün akşam biraz gaz yaptı .
merhaba montim yaşadıkların gerçekten şanssızlık mı desem bilemedim canım,sorma montim aynı durum bende de var hiç menü yazacak yüzüm yokbende sebebini bilmiyorum açlık hissetmeden sürekli yeme isteğim var, birde içtiğim ilaçlardan mı veya fazla su içemediğimden mi ödem de var. yüzüklerimden anlıyorum hemen . oda tartıya yansıdı . neyseki senin kiloda değişiklik olmuyor :)
selam kizlar zaman zaman takip ediyorum sizi..
montig sana yazmak istedim kednini zorlama lütfen eger kilo almiyorsan birak bi süre kafan rahatlasin ve yat kalk dua et kilo almadigin icin :) bende sizinle ayni psikolojideyim ama ne yazikki ben kilo aliyorumbu yüzdende bosveremiyorum