selam ablaaa
sanırımdiyeti bozdugun için oluyor benimde diyeti ne zman bozsam kan şekeri dengem bozuldugu için cnm tatlı çekiyr
bürkivi vs gibiii bol bol protein ve su tüket ki gitsinn tatlı ihtiyacınn kan şekeirn düzene girmesi lazım:)
Günaydın kızlar iyi haftalariyi akşamlarmontim havlu atmak için artık çok geç sen zaten yarışın çoğunu bitirdin hadi ben desem yeridir kasma kendini canım baktın bu hafta da olmuyor dediğin gibi yaparsın ,koruma programıuygularken bir bakmışsın veriyorsun. bende sporuma başladım yniden , kendime geldim yarın sabah dizim için bir başka doktora gideceğim ama ağrısı kalmadı. belki yürüyüş yaparken dizlik kullanmam gerekebilir.
aebenciğim uğramadı bugün acaba sınavları nasıl geçti ? dilerim güzel geçmiştir
Selam masumcum, sanırım ilaçlar yapıyor bunu. Yarın dr.la konuşacagım. Gerçi oda bişi yapamaz çünkü bu ilaçları kullanmak zorundayım, ama belki bir öneride bulunurlacey spora mı başladın ne gzüel yadarısı banaa
bugün kzııdm kendime valla bebeler küçükken kış günü 6 da kalkar steper yapardım şimdi
ortada duruyor yüzüne bakmıyorum yani.
montig ablam acaba ilaçmı yapıyorum snei bukadar?
aben ablanın misafirleir gelmiştir muhtemelern
Selam canımtünaydın, montim aebenim ve masumcuğumsabah doktora gittim , o da önemli bir şeyim olmadığını zorlama ve soğuk yüzünden ağrı oluştuğunu söyledi. yürüyüş bandında yürürken önce ısınma ardından hızlı tempoya geçmemi söyledi(ben direk hızla yürüyordum ) birde dizlik verdi , yürüyüş yaparken kullanacağım. sabah ki kilom 69.5 kg(- 300g ) buda güzel en azından yavaş yavaş gidiyor
montim tatlı krizlerinin düzenli beslenmeye geçince düzeleceğine inanıyorum.TV Diyet uzmanı her öğün tüketilen 1 dilim ekmek veya değişim grubunun kandaki şekeri düzenleyip tatlı ihtiyacımızı gidereceğini söyledi. birde öyle denesen yani birkaç gün sadece protein ağırlıklı değil her öğün karbon-protein ve sebze tüketmeye çalış canım
selan hatunlar ...
sınavlkar biti çok şükür tahmininden iyi geçtiler, baya genel kültürüm varmış
lşaceyim çok sevindim dizinde önemli bişi olmamasınaaslında ıasınmadan spor yapmak çok sakıncalı
ablam uzun süre kıtlıkla diyet yapınca normal bırakılınca bu iştah ve tatlı krizleri oluyor bu bendede böyle . abartmadan yemeni tavsiye ederim
en azından laceyin dedigi gibi ekemk kat ögünlerine bu karbonhidrat alımı şeker istegini azaltabilir .
dr. sor tabi nede olsa bziden iyi bilirler .....
banuşum misafirler cumaya gelcek . sonrada haftaya pazartesi ennem babam kıs kardeşim gelcek 1 haftalıgına.
şimdide ev gezmem var bi konşum benide sürükledi çıkıcam şimdi . size bakayım dedim . monti linmkinede yazamadım ...
bu arada ki,lom 65 şe sabitlendi bol bolda yiyorum hatta dün kocabir kumpiri devirdim
Aben ya sana bişi sorcam, daha dogrusu önerine ihtiyacım var. Sendede tatlı krizleri oldumu diyette iken, ne yaptın, nasıl geçiştirdin bi anlatsana tatlım. Öyle fazla bir yemem yok ama tatlı isteğimi bastıramıyorum. Bugün bir gofret yedim, biraz öncede tuzsuz omlet yapıp 2 -3 tatlı kaşıgı recelle tatlandırıp yedim. Ama bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı. kaçgün sürer ki bu durum? Meyve falan deme kesmiyorresmen bildiğimiz glikoza ihtiyaç duyuyorum Yani bıraksam kendimi, 2 - 3 porsiyon tatlı yerim gibi geliyor, engellemeye kalktıkça daha da şiddetleniyor. Sanırım artık yasaklara vucut isyan ediyor. Bir akıl ver bana canımcım, ne yapmam gerek ACAİP PANİK OLDUM KİLO ALACAM DİYE. 2 saat evi sildim süpürdüm 1 saat yürüdüm ama yetmiyor sanırım bu kadar spor tatlı kalorisini yakmaya:26:
bu diyetin diger diyetlerden farki ne acaba...alman bir arkadasim tavsiye etti.hazirlikli olmak istiyorum termin aldim gidecegim. grup halinde toplanip konusma oluyomus .ayip olmami her hafta kac kilo verdigine bakip yaziyorlarmis herkesin icindeee
montim merhaba , değerlerinin iyi çıkması ve hastalığının gerilemesine çok sevindim canım:) şekerinin yükselmeside son günlerde yediklerinle yükselmiştir sen dengelersin zaten
bende bugün yine dışardaydım. yeni girdim eve. hiç hesapta yokken 8 gün erken regl oldum. dün bütün akşam yattım. tabi sabah kilom yine fırlamıştı. birkaç güne normale döner.
Teşekkür ederim laceycim. Sanada çok geçmiş olsun canım, mevsimseldir yaşadıgın. Benimde hep erken olurdu reglilerim. O, kilo oynaması meselesi de cabası tabi, ama vücut öem yapıyor sende biliyorsun. Ben 2 gündür resmen tozuttum, yarın biraz disipine edecegim kendimi. Bu tatlı krizlerinden nefret ediyorum. Sevgiler canım
Diger diyetlerden hiçbir farkı yok. Yapılan toplantılarda hep aynı şeyler konuşuldugu ve ücretli oldugu söylenmiş gidenler tarafından..
montim senin tatlı düşkünlüğün benim de ekmek krizlerim varkendimi kısıtlamaya çalışıyorum resmen her öğünde 2 dilim yesem bile aralarda da sürekli ekmek yeme isteğim hiç bitmiyor:26:
aynen öyleymis .bugün gittim ve konustum .her toplanti basi para veriyormussun.puan veriyorlarmis yedigine ve ictigine.kitapciga göre diyet yapiliyomus acikcasi böyle cok para vazgectim
Laceycim aslında ikimizinkiside aynı durum. Karbonhidrat istegi olayı yani. Benimki bir üst seviyede. Kan şekerindeki (Glisemik indeks) hızlı oynamanın sonucu. Kış mevsiminden kaynaklanıyor. Vücut belli bir ısıyı tutturmak için yakıt olarak kullanıyor kb ve şekeri. Çaresiz mücadele edecez,en azındak kilo almamak için. Dün test yaptırıkende bir dolu tatlı yedim, hemde isteyerek. Bu sabah tartıya çıksrken 1 ilo almışımdır diye hayıflanıyordum, çok şükür hala 66 kiloyuım. Garip bir durum, yani yesemde yemeseme kilom aynı. Ama dünde en az 3 saat yürüdüm. bu günde 2 saat kadar yürümeyi düşünüyorum. Sabah basnka işlerim var. 20 dakika minübüsle gidilen yolu ben 1saat 20 dakika yürüyecegim. Ayrıca bugün tatlı krizime kayiyen müsade etmeyececeğim. Diyette zaten 4-5 dilim esmer ekmege izin var yiyebilirsin canım. sevgiler