ablam bak bunları bensende 1 hafta daha önce yaşadım . bak bir hafta sonraki halini anlatayım .Selam aben masum, lacey.Başın sagolsun laceycim. Kızlar bugün ve dün akşam gördüm ki, benim kendimi disipline edebilmem için mutlaka rejim yapmam gerekiyor. Dün tatlıdan, siimitten tutun aklıma geleni yedim. Bugünde bir simit yedim, ardından da 1 tane krep yapıp üzerine 1 tatlı kaşıgından fazla reçelle tatlandırıp yedim.ve psikolojik olarak çok huzursuz etti beni bu durum. Bu böyle devam ederse top gibi şişerim vallahi. Yarından itibaren salata tavuk meyve 1 veya 2 dilim ekmek, bazen de sebze yemegi olarak disipline edeyim kendimi diyorum ne öneriyorsunuz bana. Kafam karıştı, ve böyle devam edemem
laceyim canım tek zorlamdan olsun geçer canım . romatizma vs olmasındayeniden merhaba kızlar, bugün doktora gittim. fakat işin açıkçası menun kalmadım. zorlamışsın dedi. sürmek için krem ve birde evde olan ilaç dan verdi. pazartesi için başka hastaneden randevu aldım hemen . bakalım o ne diyecek.
ablam bende toplantı bitmiyorki yarın yine var ..Laceycim selam,yarın çıkınca dergiye bakacagım, teşekkür ederim. Evet doktoru ihmal etme, bir daha görün derim bende. Bu günde yemek konusunda tozutmuş durumdayım. Belki yediklerim çok değil ama biliyorum ki bu hızla gidersem kesin kilo alırım. Belkide yılbaşı ertesi gibi almışta olabilirim:26:Yarından itibaren senin verdigin 3 günlük bir liste vardı hatırlarsan onu uygulayacagım.Et var yogurt var salata var, meyve var. 4 gün 1 dilim ekmek eklerim, daha sonra sebze yemegi falan, bakacam duruma ve tartılmayacagım pazartesi gününe kadar ki, sinirim bozulmasın. sevgiler canım
Haklısın masummcum listesiz tozutuyoruz malesef.Bende laceyin verdiği bir liste var onu uygulayacagım yarından itibaren. Sen maşallah vermişsin kilo, tebrikler canım. Darısı beni başıma...sevgiler
Aben napıyon kıs, nasıl geçti toplantın, inşallah fazla tozutmamışsındır.:) sevgiler
sende bu azim varken banum .abenn abla bu dönem şöyle kaçmak yaptımm
mesela cuma nişan çarşısınd ayemek yemedikk akşama kadarr
azcık simit yeidmm sonra döner filan yeidm ekmek yemedim
ertesi gün nişan günüü annem etli kuru yapmıştıı o kadar yogundumki yemem diyemedimm
vs vss valla bilmiyorumda harbiden havlu attım 2 günd epişmanımmm
ama 1 ay sonra tam tekmil uyucam ben bu yogurt diyetinee
işe yarıyor çünküüüüüü
ama biraz ekmekli kahvaltı yapmamm lazımmmm
acaba bir gün 58 i görebilcem mii?
bilmiyorum
sende bu azim varken banum ....helede ben gördüysem 58 i sen haydi haydi görürsün emin ol ...
bu arada yarın karne telaşi ve toplantım var . cumartasi ve pazarda sınavlarım .bana şans dileyin çünki işim şanssa kalmış hiç çalışmadım tamamen kendi depo bilgilerimle giricem sınavlara .
sende bu azim varken banum ....helede ben gördüysem 58 i sen haydi haydi görürsün emin ol ...
bu arada yarın karne telaşi ve toplantım var . cumartasi ve pazarda sınavlarım .bana şans dileyin çünki işim şanssa kalmış hiç çalışmadım tamamen kendi depo bilgilerimle giricem sınavlara .
saggol banuşum ... beberin karneler iyi şükür alıştık takdir ve teşekürlere:)senin kuzular güzel karneler getirir ablamm eminim:)
sanada başarılarrrr
Abencim herşey umdugundan çok daha iyi olur ve selametle verirsin sınavlarını.Sonucundan haberdar et bizi de. Bebelerine de hayırlı sömestirler...
Selammm. Bebişlerini tebrik ediyorum, sanadabaşarılar diliyorum abencim. İnşallah kolay gelir sorular...saggol banuşum ... beberin karneler iyi şükür alıştık takdir ve teşekürlere:)
saggol ablam . yarın bakalım boyumuzun ölçüsünü alıcaz.
Günaydınnn, canım çok geçmiş olsun. İnşallah çok keyifli bir sömestır tatili olur senin için.merhaba monticiğim , aebenim ve masumcuğumnihayet tatile girdik. bu soğuk havalarda çok iyi oldu. tabi ben tam tatilin başlangıcında grip oldum. dün bahçe nöbetçisiydim ,üşüttüm galiba
aebenciğim kuzularının karnesini kutluyorum. maşallah onlara. sana da yarınki sınav için başarılar diliyorum
günaydınnn arkadaşlargüzel ve keyifli bir gün diliyorum,bugün ölçülerimi alarak güne başladım ayrıca sporumada başlayacağım yeniden. çokkk pis gaza geldim dün akşam giyemediğim kıyafetlerime bakıp çok üzüldüm ,sonra neden üzülüyorsun istersin içine girebilirsin deyip başladım. dilerim tatilide fırsat bilerek güzel bir düzen tuttururum
günaydınnn arkadaşlargüzel ve keyifli bir gün diliyorum,bugün ölçülerimi alarak güne başladım ayrıca sporumada başlayacağım yeniden. çokkk pis gaza geldim dün akşam giyemediğim kıyafetlerime bakıp çok üzüldüm ,sonra neden üzülüyorsun istersin içine girebilirsin deyip başladım. dilerim tatilide fırsat bilerek güzel bir düzen tuttururum
hadi hayırlı olsun lacey ..
iyi akşamlar....
bugünki sınavlar fena deyildi yarınıda atlatırım inşallah . 15 ders var 10 nu geçsem yeter ..
Küsmüyüz kıs, bebelerini tebrik ettim, sana yine başarılar diledim.Bir selam bile vermemişsin:44:
ay ablam ne küsü . selamlar kuçak dolusu olsun ablam ..
yarınki dersler için test çözmeye koyuldum ,netten. atlamışım ablam kusruma bakma .
Rica ederim canım, ama gerçekten telaş yaptım bir an. Çünkü sen atlamazsın böyle şeyleri. Neyse içim rahatladı.Başarılar tatlım, Allah yardımcın olsun
hadi hayırlı olsun lacey ..
iyi akşamlar....
bugünki sınavlar fena deyildi yarınıda atlatırım inşallah . 15 ders var 10 nu geçsem yeter ..
günaydın montim , dilerim keyifli bir gün geçirirsinbende de hafif bir soğuk algınlığı var, elimde mendil geziyorum. birde baş ağrısı olmasa :26:
Kızlar selam,bişi soracam sizlere. Sizde tatlı krizleri yaşıyormusunuz son zamanlarda? 4 gündür kendimle mücadele halindeyim ve önüne geçemediğim bir karbonhidratlı tatlı krizi yaşıyorum (bitter çikolata veya sütlü tatlı değil, pasta, çikolatalı bisküi vs.gibi) bu gün dayanamadım eti formun çikolata kaplı bisküisi ve 2 tane küçük coco star yiyere kendime gelebildim:26: Bu günkü diyette 2 saat yürüsemde güme gitti tabi Bu gibi durumara siz ne yapıyonuz?