Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Selam lacey aben nabersiniz...

Kızlar 3 günlük bir diyet buldum burayada ekliyorum, belki işinize yarar..

3 günde 5 kilo verdiren Şok Diyet Listesi

3 günde 5 kilo zayıflamanızı sağlayacak bu şok diyet listesini 3 günden fazla KULLANMAMANIZI şiddetle öneriyoruz. Bu Listenin uygulanma sıklığı minimum 2 ayda birdir. Yani en fazla 2 ayda bir bu listeyi uygulayabilirsiniz. Bol su tüketip diyet listesinin dışına kesinlikle çıkmayın.

.

Diyet Listesine geçelim:

Kahvaltı

1 Bardak Şekersiz Çay
1 adet kibrit kutusu boyutunda yağsız beyaz peynir
Yağsız bol salata
1 dilim kepekli ince ekmek

Öğlen

Yarım porsiyon sebze yemeği
1 Küçük parça et – Beyaz et olması şart
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve ( Elma-Portakal-Greyfurt)

Akşam

1 Kase Çorba – Mercimek veya Ezogelin
Yarım porsiyon sebze yemeği
Yağsız bol salata
1 Adet Meyve

merhaba montim , merhaba aebenciğim 2012 nin ilk günü dilerim güzel geçmiştir. montim diyetler için teşekkürler. diyetisyenin verdiği listeyi çok beğendim . hem sağlıklıda pc me kaydettim. bende yarın sabah tartılacağım ama kesin kilo veremediğimi biliyorum yılın ilk gününde bol bol kıyafet aldım ,hepside M beden. evet biraz dar oluyorlar ama kilo vermem için bir neden daha koydum ortaya şimdi benim miniklere biraz sınav hazırlayayyım. birde sağ diz kapağım çok feci ağrıyor. bükerek yürüyemiyorum acaba menüsküs mü oldum:26: montim bu konuda fikrin varmı ? yürüyüşümü yapamayacağım galiba

Selam laceyim, çok geçmiş olsun. Benim dr. diyetisyen olan arkadaşımla çok yakın bir arkadaşımda diz agrısından muzdarip. Arkadaşlarımın birisi kilolu, ama obezite durumunda şu anda. O arkadaşımda kiloya baglı minüsküs çıktı. Ama dr olan arkadaşımınki romatizmal bir durum çıktı, antiromatizmal ve adele gevşetiçi ilaçlarlan duruyor. Hatta bendeyi bugün, şimdi gitti. Dizinin arkası resmen şişmiş, ayrıca varisleride var. Dizi için değil ama varisleri için ameliyat demişler dr. arkadaşları. Bana kalırsa bir dr.a giit ve hiç değilse bir müddet antiromatizmal ve kas gevşetici ilaçlar al derim canım. Ben dün ve bugün diyeti bozdum, karbon yüklemesi yapayım dedim. Dün tamam bol bol profiterol ve sütlü tatlı yedim. Ama bugün hiçbirşey istemiyor canım, sinir oldum. Krep ayırmıştım yerim diye, minik hamur topları, gofret ve k.yemiş yerim diyordum ama agzımı bile süremedim. Midem küçülmüş. Neyse, yarın için kendime aşurelik bugdaydan yogurtlu çorba yapıyorum, ayrıca tavuk gögüsü kuşbası dograyıp, içine mantar,havuç, kırmızı etli biber, yeşil bibber, sogan, sarmısak, kereviz dograyıp soteliecegim, canım istediğinde kendime lahana, domates salatası yapıp 3-4 gün bunları tüketecegim. Tartılmayı asla düşünmüyorum. 15 gün ugraşıp, 1 gram bile veremeyip, dün yediklerimden kilo aldımsa kafayı yerim, neme lazım. Diyet bitince cuma günü tartılıp, duruma bakarım. Tekrar geçmiş olsun tatlım, sevgiler, yarın için de iyi çalışmalar...

günaydınlar.
3 günlük tozukma evresinden sonra .bu sabah yogrda başladım uarım aldıklarımda gider.
ablam ilk günde 65 olmuştum 3 gündürde aynıyım 65 fakat bu sabah ölçülerim çok armış 1.2. cm . ilk 2 gün ölçülerim aynıydı ..
bundan tecrübem kaçakları 2.gün yapmamız 3 gün yaga dönüşüyor baskül aynı olsada..

nayse önümğüze bakalım bu sabah yemek yiyecek halim yoktu vallahi 3 gün yetti herşeyi yemeye. dyet yapmayı özledim dersem yalan omaz.

ablam yeni liste içinde teşeküşer ama genel olrak bende işe yaraycak bi liste deyil .içerigine bakınca ....
hemde 2 .3 günde şukadar kilo dediklerine bakma ablam gitmez okdar bu listelerle .

sen nasılsın ?

laceryim geçmiş olsun ...
canım bir arabrnim diz üstlerinde agırmıştı ama spordan zorlamışım geçti.. bu günlerde dizlerini zorlaycak bişi yapmış olabilirmisin .....

ablam ben ne yadim vallahi ne yasaksa onları .. ama iyi oldu rahatladım ... yarında baskülde yeni aldıklarımın bişraz indigini görürsem devam etmeyi düşünüyorum yogurda .
baskül artık beni şaşiırmıyor ablam eee 3 ayda 3 kilo verip tekrar 3 günde o 3 kiloyu alan bir bünyem oldugundan ne görsem şok olmuyorum artıkın .

Selam abencim. Benim acaip canım sıkkın. Emoş, yani diyetisyen olan arkadaşım tartılmadan diteye başlama, yanılabilir diyetten sogursun, 2 gün içinde vücut ödem yaptıysa veya tartıda fazla çıkabilme ihtimalin varsa yaptıgın diyeti anlamazsın dedi akşam bendeyken. Onun önerisine uyup bu sabah tartıldım ve tam 69 kilo çıktım. İnanamadım tartıyıo salladım, ayarıyla oynadım, nafile. 69 da sabitlenmiş.66 kilodan 1 gümde 69 a nasıl çıkarım anlamadım. Çok asabım bozuldu. Ben ilk gün diyeti bozdum profiterol falan yedim ama ikinci gün ikinci gün tozutmadım, hatta zorla yedim. Offffffff of. sabah hazırlayacagım tüm yiyecekleri iptal edip senin nohut, bulgur ayran corbasını hazırladım. 2 gün onu içecem ve birde ödem söktürücü alacam. Ben çorbayı aşurelik bulgur,nohut, mercimek olarak hazırlıyorum. Dün ayran aşı yapmak için aşurelik bugday kaynatmıştım, digerleri deppfrezede vardı zaten. Ay aben çok canım sıkkın ya...

Son düzenleme:

ablam artış falza ama bilki su sen 2 gün tozuttun yaga çevrilmez ama bugün ayran deyilde gel sende yogourt yap yada pro agırlıklı beslen . ayran bu gibi durumlarda ne kadar etkili bilmiyorum sonuçda karbon ...
birde biliyorsun bizim bünyelri yoksunlukdan çıkınca direk depoya gönderir ..ama ne zamana kadar az yiyceksinki .. hiç moralini bozma . bek bende aynı durumdayım .
al ödem sökücü . bendede var ama pek kulanmak istemiyorum ..

Umarım söylediğin gibiidir abencim. Çorbayı yaptım ve şimdi bir tas içtim malesef canım. Ama içindeki taneler baya az olmuş, iyiidir yani. Bugün artık bunu yapayımda, yarın pro agırlıklı beslenmeye çalışırım.:2: Zaten malzemem var mantar tavuk gögüs vs. Ben hiç kullanmam ödem söktürücü ama sabahki şoktan sonra sadece bugüm 3 değil 2 tane içecem. Sevgiler canım

ablam 1 günde okadar kilo gelmez . moralini sakın bozma .
mezuro ölçün nasıl ablam ..
hem biz o kaçamkları bünyemiz şoklansız diye yaptık kilo alacagımızı bile bile ablam . bi bakmişsin 65 sin .

ablam 1 günde okadar kilo gelmez . moralini sakın bozma .
mezuro ölçün nasıl ablam ..
hem biz o kaçamkları bünyemiz şoklansız diye yaptık kilo alacagımızı bile bile ablam . bi bakmişsin 65 sin .

Sen söyleyince aklıma geldi ölçü almak. en son geçen ayın 11 ,de almışım ölçüyü.mide ve bel 1 cm, gögüs 1,5 cm artmış. Göbek aynı,basen 3 üst bacak 2.diz kapagı üstü 2 cm eksilmiş.Bunun ne anlama hgeldiğini anlayamadım tabi. Yarın sabah tekrar tartılıp, ölçü alacam yazarım o zaman. Diüretik az da olsa fayda edecek herhal, sık tuvalete gidiyorum. Ama hala canım sıkkın abencim, kilo vermek için tüm hevesim kaçtı yani..Dukan diyetini inceledim, dukan testini yaptım bugün. 2 gün atak, 16 gün seyir evresi veriyor benim test. Acaba dukanmı yapsam diyorum abencim ne dersin?

merhaba montim ,aebenim( smilleri anlayamıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor . burada öpücük gönderiyorum :)))
montim bencede sabah grdüğün rakam kilo değildir. ödem ve karbon yüklemesinin sonucu olabilir. bende bu arada 69 kg çıktım sabah
ama bacağımdan dolayı spor yapamaz oldum , aebenciğim hiç bir zorlamam olmadı,öyle fazla yürüyüşümde olmadı hiç
romatizmal olabilir çünkü şişlikte var hafif. evde kas gevşetici hap ve krem var onları kullanayım geçmezse mutlaka doktora gideceğim.
montim dukan yapacaksan mutlaka kitabını al. kitapta herşey açıklayıcı olarak yazıyor. dukanı yapanlar çok memnun . ama ben kendime güvenemiyorum malesef

Laceycim bende de çıkmıyor bugün smiller. Dukan kitabını al demişsin ama artık diyet kitabı almak istemiyorum. Monti, taş devri, karatay derken ev diyet kitabı doldu. Gerek kk da, gerekse diğer sayfalarda bir dolu bilgi var zaten. Bu sabah dukanın kendi web sayfasınada üye oldum, evreleri kaç gün yapacagımı ögrendim.Pierre Dukan imzalı, oldukça uzun bir mailde aldım, benim bilgilerim dogrultusunda açıklayıcı bilgiler vermişler. Aslında incelediğim kadarı ile hiçte zor bir diyet değil, sen niye zor dedin ki? Bol pro alıyorsun ilk evrede, buna yumurtada dahil. İkici ecvrede ise 1 gün sırf puro 1 gün pro sebze var. Yanlız anlamadıgım, atak evresinde sütü, peyniri,yogurdu yagsız vermesi. Yagı azaldıkça karbon değeri artıyor, garip geldi. Yarın başlamayı düşündüm ama evde dünya kadar meyve var, keza dün durumu bilmeden sebze tavuk salatası için mantardan, kerevize bir dolu sebzede aldım. Benim atak evrem 2 gün çıktı. Sebzeler bekler ama meyveler uzun süre yemeyecegim için bozulur. Bu sebepten haftaya pazartesi falan yapacagım sanırım. Bugün habire çorba içtim. Diüretikte kullandım bakalım yarın ne olacak(( Sen almışmıydın dukanın kitabını? Dizinde inşallah bugün daha iyiidir canım, sevgiler

abalm dukanmı deneyceksin pro agırlık derken dukan aklıma gelemişti . bendede var kitabı . deigin gibi ev diyet kitabı dolu .:).. sanırım 10 gün yaptım bu yazın vermişim norlarıma bakınca 2.3. kilo ama akabinde de bırakınca hemen gelmiş kilolar . meyvesizlik öldürüyor dukanda dayana bilecekmisin ?:26: kolaygibi görünsede baya zor ekmeksiz. meyvesiz birde yagsız pro bayıyor .ama ödem atmak için birebir .

Son düzenleme:

laceyim geçmese ihmal etme canım dr.

yeniden merhaba kızlar:) montim bende üye oldum siteye , bende de atak devresi 3 gün çıkmıştı. hala dukan amcamdan mail alıyorum. kitabı tam anlamıyla yapmak için alınması öneriliyor. ama kitapsız da takip edilecek oldukça bol kaynak var hatta. faceden de takip edebilirsin :)
bana aynen aebenin de yazdığı gibi meyve ve ekmeksizlik çok zorlar diye düşünüyorum. yokssa yapılmayacak gibi değil. önceden bu diyeti yapanlar yulaf kepeği bulmak bulmakta oldukça zorlanıyorlardı fakat şimdilerde heryer de bulabilirsin.
dizim şimdilik aynı ,bugün akşam eşime masajla birlikte kremi sürdüreceğim inşallah faydasını görürüm

Günaydın laceycim, abencim. Bu sabah kalkar kalkarkalkmaz heyecanla tartıya çıktım 67 kiloya inmişim çok şükür. Ama 1 kilo hala duruyor üzerimde Ne yapalım, hiç yoktan iyidir. Yani dün öyle bir duruma geldim ki, az daha diyetten falan vaz geçiyordum. Bugün 200 gr bugdayı mantar havuç, lahana,kırmızı biberle karıştırıp salata yapıp yiyeceğim. Akşamda meyve yerim. 1,5 - 2 saatte yürümeyi düşünüyorum bakalım yarın sabah ne olacak. Yine 1 tane diüretik alsam mı acep bilemedim, ne dersiniz?.. Dukan diyetinde ekmek etkilemez beni, yemiyorum zaten. Ama meyvesiz nasıl dururum bilmem. Ayrıca akşam iyice inceledim de şok diye falanda deği zaten. Haftada 1 kilo verdiriyormuş, bilemedim yani. Hele aben ben yaptım ama kilolarım geri geldi diyince hepten kafam karıştı. İşte böyle kızlarcım, bendeki son durum bu. Arkadaşımın diz agrısı 10 gün sonra azaldı laceycim, ama doktora gidip kas gevşetici ve merhem kullandı. İnşallah sende daha iyisindir. Sevgiler...

bak ablam demekki şişlikmiş boşuna üzüldün .
ablam ekmek sorunun yok o zaman neden karatay denemiyorsun ablam hem yagsız proye gerekde yok ve dukandan daha saglıklı eb azından 1 porsiyon meyveye izinde var vede 2 ögün senizorlamaz genelde öyle yiyorsun zaten .
ben dün yogurdu tam yapamadım akşam bişi oldu neyersem bi türlü doyamadım azcip aç hisettim kendimi . sdanırım 3 günlük kaçamak benin iştah düzenimi bozdu bide sabah yogurtdan başka bişi yemyinde akşam baya zorlandım . yogurdun ilk günüde gerçekden biraz zorladı. diger günler iyi ama . 2. günden devam ediyorum .kilomsa aynı 65 .galiba bu kilo sabitlendi bende .

laceyim bugün nasılsın canım agrın azaldımı biraz.?

Abencim karatayda da avuç avuç ceviz vs yiyorsun tereyag falan yiyorsun ben yiyemem o kadar. Ayrıca nedendir bilmem o diyete uyuz oluyorum. Dün akşam bende doymak bilmedim . 5 kaşık bugdaya yogurt tatlandırıcı ve tarçın ekledim, üzerine çok az nar sepeledim yedim, kesmedi 1 avuç leblebi yedim. 1 ayva 1 mandalina yedim, garipti yani. Bugün dolaptan bir tavuk gögüs çıkardım mantar, kereviz, havuç, lahana, sogan, kırmızı ve yeşil biber, maydanoz, sarmısak ekleyerek soteleyecegim onları. Biraz bol tuttum ki yarında yiyeyim diye. Yanına ekmek falan yemeyecegim. Belki 1 domates, 1 salatalık sövüş yerim. Akşamda müdavimi oldugum ayvayı ve biraz nar yerim. 2 gün böyle gideyim bakayım ne olacak. Ondan sonrada 1 gün yumurta meyve, 1 gün tavuk şinitzel meyve, 1 gün sebze falan gibi bu haftayı geçirecegim. Şu tavuk gögüs soteyi sende denesene abencim. Diyetisyen arkadaşımda yedim çok lezizdi ve tam diyet yemegi. Öptüm canım...

ablam geçnlerdede yazmışltım iştahım çok azalmıştı ama dün ne oldu bilmiyorum sanırım 2.3 günlük serbest yemek iştehı açtı ve şeker dengesini bozdu .
yedim 1.2. sat sonra yine büyük bir açlık hisettim yedim yine .. yani akşama kadar iyiydi ne olduysa akşam oldu sanırım sabah bagırsaklar doymayınca oluyor bende ..
ablam şu an şunu yerim bunu yerim diyorum çünki öyle olmayıonca moralim çok bozuluyor dün uysaydım giderdi biliyorum akşam üst üstte yiyince aynı kalmışım .
diyet yemeklerinden ıgg geldi tavugu sevmemem regmen .
ablam karayatda öyle illa tereyag yok yada avuç avuç ceviz . ne yersen . aslında hoca yabancı diyetlere bizden deyil demiş fakat o diyete bakınca monti ,dukan ,taş devri diyetinin harmanlamasını görüyorum .
ablam sen 2 ögün yiyoırsun sanırım kahvaltı yapmayınca . 1 ri meyve digeri normal ögün .
cumaya kadar bnde yogurt yapıcam ama birazdaha pro ekleyerek .
diyeti bırakayım diyorum ama bir türlü yapamıyorum bu kiloda mutlu deyilim .ama çabalarımda boşa çıkınca moralim çok bozuluyor . yanı diyet çıkmazında hissediyorum kendimi .. bunu en iyi sen anlarsın ablam .. sanırım iyce sıkıp bol spora yüklenicem . birde günlük kilo verme beklentisdinden kurtulsam çok iyi olcak .

Son düzenleme:

Haklısın abencim, diyet psikolojisinden çıkmadan malesef kilo verilemiyor. Ama kilo olayı hafızalarımıza öyle bir işlemiş ki, silmek imkansız. Karataya tekrar göz gezdiririm ama dedim ya çok ön yargılıyım o diyete ve kadına. Ayrıca bizim en büyük hatamız hemen düşük kaloriye geçmemiz oldu, bu yüzden öyle bol yiyerek kilo falan veremem ben. En mantıklı diyet monti, ama o bile fayda etmedi bana biliyorsun. O taşındıgım günleri hatırlıyorum da, hiç yiyecekten kısmayarak nasılda kilo vermiştim şaşıyorum. Ama o zaman hem diyet psikozunda değildim, bir an evvel yerleşmeye bakıyordum, hem de 7 - 8 saat ayaktaydım. Sokakta yürümeyi sevmiyorum, bu muhit oldukça kalabalık. Yürüken ya insanlar engelliyo yürümeyi, hemde trafik ışıkları, karşıdan karşıya geçmek vs. Evde yürümektende çok sıkıldım. Ben çok titiizim, evde yürüken, ay şurayı düzelteyim, yerde toz var alayım gibi düşünceler huzurumu kaçırıyor, ne yapacagımı bilemedim valla. Ama kahvemi içeyim, kendimi zorlayarak hiç değilse 50 dk. yürüyecegim. Sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…